תחבורה ב Zhejiang והסביבה.
-
אוף, זה קשה!
לא מצאתי שום אפליקציה באנגלית שנותנת לוחות זמנים של אוטובוסים בסין. יש כזה דבר?
בכל אופן, מי שמכיר והיה, אשמח לעזרתכם בתכנון התניידות בין המקומות הבאים, חלק מבוסס על מידע שקיבלתי פה, וחלק - אין לי מושג:
Jiangshan - Wuyuan : או שיש אוטובוס ישיר, או שלוקחים אוטובוס ל Quzhou ומשם יש אוטובוס ל wuyuan.
Wuyuan - Jixi Anhui : אם אין אוטובוס ישיר, אז לוקחים אוטובוס לחואנגשאן ומשם אוטובוס לג'ישי. זה נכון?
Jixi - Hangzhou : בעבר הייתי בטוחה שראיתי שיש רכבת שעושה את המסלול הזה בדרך לשנגחאי, אבל עכשו אני לא מוצאת את זה.. יש אוטובוס? רכבת? כמה זמן הנסיעה אמורה לקחת? (חשוב כי אנחנו באותו יום מסיימות את המסלול של דרך התה ולכן לא נוכל לצאת מוקדם).
תודה לעונים

-
תחבורה ב Zhejiang והסביבה.יכול להיות שראית את זה, ולפי זה הקו הזה יתחיל לפעול ב2017...
ומסתבר שיש מקום שנקרא jixi באיזור חרבין, אז לא להתבלבל.
נסי לעשות גוגל "from___ to ____" לרוב זה נותן תוצאות עם אופציות.
-
תחבורה ב Zhejiang והסביבה.מה שראיתי היה לו"ז של רכבת שעוברת בג'ישי ויש לה תחנה בחאנגז'ואו. אני לא זוכרת איך הגעתי לזה. יש גם את זה ואת זה שמדברים על רכבת לילה לג'ישי משנגחאי אבל אני זוכרת שמה שראיתי היתה רכבת מהירה יותר בכיוון ההפוך שעוצרת גם בחאנגז'או...
כן, ראיתי היום שיש ג'ישי בעוד מקום כשחיפשתי על פי השיטה של from...to ולכן בחיפושים אני כותבת Jixi Anhui. קשים הסינים

-
תחבורה ב Zhejiang והסביבה.הקישור השני אומר באותיות הגדולות שהם נסעו ברכבת, אבל בתיאור מסלול, אומרים שאוטובוס אסף אותם במוזיאון שנחאי, אז לא סגור על זה
אבל, יכול להיות הרכבות האלה, זה מה שהתכוונת אליו? ב-JIXI את אולי מתכוונת לJIXIXIAN?
-
תחבורה ב Zhejiang והסביבה.על שני השמות גוגל מראה אותו מקום במפה. אז אולי זהזה
-
תחבורה ב Zhejiang והסביבה.JIXIXIAN מעלה במפה את אותו המקום.
אבל גם משם אני לא מוצאת תחבורה לחאנגז'ואו.
יש רכבת לילה שעושה את המסלול ההפוך ממה שכתבת אבל היא לא עוצרת בחאנגז'ואו.
מדובר על נסיעה של שעתיים, שעתיים וחצי ברכב (לפי מה שאני מבינה), מוזר אם אין תחבורה ישירה בין המקומות.
-
תחבורה ב Zhejiang והסביבה.אכן קצת מוזר, כנראה זה מה שהרכבת שבבניה אמורה לפתור.
בכל מקרה, מצאתי כל מני אזכורים לאוטובוסים בין היעדים.
-
תחבורה ב Zhejiang והסביבה.גם אי הסתבכתי עם השמות אבל בחיפוש שעשיתי נכתב כי אין רכבת ישירה ביו היעדים הללו מה שאומר שצריך יהיה לעשות החלפה מצרף לינק מקווה שזה עוזר
***נירא לי מצאת קישור לחיפוש אוטובוסים***
-
תחבורה ב Zhejiang והסביבה.כתוב שם לגבי חאנגז'ואו:
West Bus Station
Chinese Name: 杭州汽车西站
Located on Tian Mu Shan Lu, West Bus Station was opened for use on Oct. 1st, 2002. There are more than 340 buses leaving here daily. In this station, you can take buses to Tonglu, Chun'an, Xin'anjiang, Longyou, Quzhou, Jiangshan, Changshan and Kaihua in Zhejiang Province. For Anhui Province, you can find buses to Shexian, Tunxi and Mt. Huangshan.אני רואה שיש אוטובוסים בכיוון הכללי של ג'ישי, שמגיעים רחוק יותר מג'ישי.
אז אולי זה אומר שגם לשם יש (ואם יש הלוך בטח גם יש חזור). או שהמקום נידח מדי..
חשבנו לעשות את דרך התה במסלול הלוך חזור. כלומר להגיע ביום הראשון מנקודת ההתחלה לכפר מסוים, לישון שם לילה, ולמחרת לחזור לג'ישי ואז לנסוע לחאנגז'ואו. השיקול היה שאנחנו לא רוצות להסחב עם התיקים במסלול. מצד שני, בהסברים על המסלול כתוב שאם ממשיכים אותו לכפר אחר, שמשמש כנקודת סיום, אפשר למצוא שם וואנים שנוסעים לחאנג'זואו. אז אולי לא תהיה ברירה וזה מה שנעשה...
-
תחבורה ב Zhejiang והסביבה.אני לא טיילתי באזור הכפרי הזה לכן אין לי נסיון אישי,האתר הזה מנסיון של 3 טיולים בסין הוא מאוד אמין.
בדרך כלל לכפרים קטנים יש ואנים קטנים שממים כאוטובוסים ומקשרים את הכפרים לעיירה גדולה יותר שממנה כבר יש אוטובוסים ורכבות לשאר הערים הגדולות במחוז כולל בירת המנחוז שממנה ניתן לצאת גם למחוזות אחרים,זה בערך הסדר,אך לצערי אני לא יכול להגיד אם יש או אין לשם אוטובוסים,מה שכן כדאי לכם לעשות זה לרשום למטה שם שאלה,תקבלו מענה ממנהלי האתר שהם על תקן סוכני נסיעות הם סינים ומכירים כל פינה שם
-
תחבורה ב Zhejiang והסביבה.מעולה. תודה.

כתבתי להם. מקווה שבאמת ידעו לתת תשובה.
-
תחבורה ב Zhejiang והסביבה.לפי המפה לפחות, ג'ישי נמצאת קרוב לכביש ראשי שמוביל לחאנג'ואו, ההגיון (גם של הסינים) אומר שיהיו אוטובוסים.