פראג בסוף מרץ עם וויזאיר
-
בסוף מרץ הזמנתי טיסות לפראג . אפשר לקבל מידע איזה דרכים יש להגיע מהשדה למרכז העיר כמה זמן ועלויות , אני הולך להיות בעיר 3.5ימים יש רעיונות למסלולים או נסיעות מחוץ לעיר ? בערב אני מחפש המלצה על מופע טוב שכדאי ללכת. ביום האחרון הטיסה שלי חזרה היא ב0600 בבוקר מתי אני צריך לצאת מהעיר כדי להיות בזמן בטיסה תודה לעוזרים
-
פראג בסוף מרץ עם וויזאיר
הסעה מהשדה - במחיר 20.50 יורו/ 550 קרונות לכל המשפחה, לכל כיוון.משתלם ! בעיקר כשמדובר ב4-5 נוסעים.
באותו אתר, יש אופציה זולה יותר להצטרף לשאטל ציבורי שמפזר במלונות.
ההזמנה באתר באנגלית מאוד ידידותית פשוטה ונוחה , ויש גרסה לאתר גם בעברית .
במהלך ההזמנה באתר – תינתן האופציה לשדרג למיניוואן מרווח ללא תשלום.
כשיצאנו אחרי הנחיתה, המתין לנו הנהג עם שלט. הנהגים דייקנים, אדיבים, לבושים חליפה, הרכב נקי ונוח עם אינטרנט לאורך הנסיעה, וגם מקבלים מתנה ספרון באנגלית ומפות.
הנסיעה אורכת כחצי שעה. יש אינטרנט במהלך הנסיעה. שירות מומלץ ביותר!
בילוי נעים
-
פראג בסוף מרץ עם וויזאירשלום לכם
אם תמצאו בצהרי היום ליד ככר רפובליקי ליד מגדל עמוד השריפה נמצא מבנה UBCENI DUM שם יעמדו בד"כ עם פלאיירים לגבי המופעים המוצגים באותו מקום מפואר בערב. ממול הבניין הזה בעבר השני של הכביש נמצא מבנה DIAVOLO ןשם על לוחות תמצאו מה המופעים המוצגים לאותו היום או למחרת. לדוגמא כשאנו היינו במבנה זה הצגו את אגם הברבורים. במבנה הראשון מוסיקה של שטראוס ומוצארט בשילוב עם בלט. בנוסף לתיאטרון השחור שמומלץ אפשר גם שייט על הוולטובה בליווי מוסיקה וארוחת ערב.
רחל לבון
-
פראג בסוף מרץ עם וויזאירבחופשה קצרצרה לא חושבת שכדאי לתכנן לצאת מחוץ לעיר.
גם סיכוי שיהיה קר ואולי גשום.. בעיר יש מפלטים נוחים, להפוגות כאלה.
SweetChili – שישה ימים, המלצות מחופשה בפראג וביקור בקלובי וארי, ספטמבר 2014
עוד סיכומי חופשות עדכניות תמצא אצלי בבלוג.
מציעה להתייצב כשעתיים וחצי לפחות לפני הטיסה,
הנסיעה ממרכז העיר אורכת פחות משעה, בהסעה ישירה בלי איסופים.