ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קמבודיההה

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    7
    3521
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • adido1122
      adido1122 נערך לאחרונה על ידי

אהלן אני נוסעת.לקמבודיה עוד כשבועיים ויהיה שם 12ימים כמה תקציב בערך אני אצטרך בערך?מדברת על בסיס תקציב ליום אוכל לינה וכדומה...פלוס מינוס ואם.ידוע לכם עלות.כניסה לאתרים חשובים? תודה רבה לעונים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני
        רוני נערך לאחרונה על ידי

קמבודיההה

תעיין  בטיפים  לגבי  מחיר  כניסה  למקדשי  אנגקור  נדמה לי  35$  ומחיר  כניסה  לארמון  המלך והמוזיאון  הלאומי  בפנום  פן לא  זוכר .   הארמון  פתוח  בשעות   מפוצלות.

לאנגקור  ממליץ להקדיש  לפחות יומיים  לדעתי  יומיים  זה  מספיק...  זה חוזר  על  עצמו  ברוב  המקדשים.

למקדשים  צריך לקחת טוק  כ12-15$  ליום  שלם או  אוטו  אם יש  לך  די  כסף  כי  האתרים  די מרוחקים  אחד  מהשני.  אופציה אחרת היא  לשכור  אופניים  אבל  בחום שורר  שם    אופניים לא  מומלץ

• עדי 2
          עדי 2 נערך לאחרונה על ידי

קמבודיההה

מקדשי אנקור עולים 25 דולר ליום אחד או 50 דולר לשלושה ימים טוקטוק יכול לקחת בין 10 ל-25 דולר ליום (תלוי אם גם למקדשים הרחוקים וכמה שעות) אפשר גם באופניים (משהו כמו 4 דולר ליום) - אנחנו היינו בתחילת מרץ והיה ממש אחלה עם האופניים (לא היה חם)

מחייה באופן כללי כ-20 דולר ליום

הארמון בפנים פן משהו כמו 15 דולר (לבוא עם בגדים צנועים)

• רוני
            רוני נערך לאחרונה על ידי

קמבודיההה

אם  באים  בבגדים  צנועים  לארמון    המלך  אין  סיבה לבא  לבית חב"ד בשבת לבושים  כמו  לעבודה  ברפת  בגופיות  ובמכנס  קצר.

• רוני
              רוני נערך לאחרונה על ידי

קמבודיההה

מצאתי  את  הכרטיס  של הכניסה  למתחמי  אנגקור.

אגב  מצלמים  את  כל  הנכנסים ומקבלים  כרטיס  עם תמונה  ככה  אף  אחד  לא  יכול להשתמש  בכרטיס  שלא  שלו.... כדאי לשמור  למזכרת

מחיר  ליום  הוא  20$  נכון  ללפני חודש.  ל3  ימים  40$

• רוני
                רוני נערך לאחרונה על ידי

קמבודיההה

קבלתי  כמה  הודעות התומכות  בהודעה  שלי  המגנה  את ההופעה של  חלק מהתרמילאים  הישראלים  בבתי  חב"ד.

מה  שראיתי  בבית חב"ד  בפנום פן  היה  בושה  לפי  כל  קנה מידה  קודם  כל  לא  מכבד  את  המקום  שאתה  בא  להתארח בארוחה  חגיגית ובשבת

ובנוסף  לפי  כל  קנה מידה  הופעה  היתה   מגעילה  ממש  כמו  לעבודה  ברפת...  אין לי  הגדרה אחרת להופעה .     

בסוף לא  יכולתי  להתאפק  והערתי  לאחד  התרמילאים  הוא  אמר  לי  "אין לנו  בגדים  אחרים"...  אני  לא  מתייחס  לעובדה  שכנראה  אף אחד  מהם  לא  תרם אגורה  שחוקה  לארוחה  המלאה  שקיבלו  שם

ראוי לציין   את היחס  הנהדר  של  אנשי  חב"ד  שקיבלו  אותם  באהבה  רבה.  למרות מה  שכתבתי  כאן..

שבת  שלום

• shimon amar
                  shimon amar נערך לאחרונה על ידי

רוני אתה מאוד צודק

וגם בהמון בתי חב"ד במזרח ובעיקר בהודו

באים לבושים בסמרטוטים ולפעמים יחפים וקולניים 

ממש בושה.

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון