אלקטרז
-
היי
אודה על המלצות לגבי סיור בכלא אלקרטז בסן פרנססיקו
האם מומלץ סיור לילה או יום אם יש הבדל מהו?
אנחנו זוג עם ילדים בני 9 ו13 מה המלצתכם והאם בכל זאת כדאי לקנות כרטיס סיטי פאס ואם קונים כרטיס סיטי פאס גם בניו יורק האם זה יותר זול אם קונים את שניהם?
תודה למענה
-
אלקטרזעשינו את הסיור יום ביולי כל שאני לי יודע להשוות ללילה, קחו אתכם משהו חם כי בשייט יכול להיות קר.
לא שבדיעבד הייתי מוותר אבל בגדול זאת יותר ההילה של המקום (ושל האנשים שהיו כלואים שם) מאשר הדברים שיש לראות שם (תאים , חדר אוכל וכ"ו) - כך שאל תפתחו לילדים יותר מידי צפיות שלא יתאכזבו.
עופר
-
אלקטרזתעשה חיפוש לפי מילת חיפוש אלקטרז ושם משתמש גלית הותיקה אחורה עד 2010
תקבל גם את הסיפור שלה וגם כמה דיונים לגבי שעת שייט מומלצת וסיור לילה
-
אלקטרזאני מאוד אהבתי את המקום, הסתובבתי שם 3 שעות ויכולתי להישאר גם יותר. הייתי בסיור יום אבל נראה לי שסיור לילה אפילו יותר מיוחד, האווירה שונה, יש סיורים והדרכות אחרות וגם רואים את קו הרקיע של סן פרנסיסקו ממול, נראית לי חוויה יוצאת דופן. כדאי להזמין סיורי לילה הרבה זמן מראש כי הם נחטפים.
-
אלקטרזעשינו את סיור הלילה ומאוד נהנינו. חוויה מדהימה לראות את האורות של ס"פ מהצד השני.
מעבר לזה שהחושך יצר אווירה מיוחדת בכלא ובאי...
-
אלקטרזתודה למענה
מה השיטה הטובה להזמין והאם כדאי להזמין כבר מעכשיו ליולי אם בכלל ניתן ,
ואם כך נותר על הסיטי פס כי זה לא כולל סיור ערב ? -
אלקטרזלהזמין מהאתר הרשמי שלהם. ליולי עדיין לא ניתן (לפחות בבדיקה האחרונה שעשיתי לפני כ 3-4 ימים)
-
אלקטרזכדאי להזמין מראש.
סיורי הערב פופולריים.