מה דעתכם?
-
אז עוד חודש פחות יום אנו נוסעים פעם ראשונה לתאילנד זוג עם שלוש בנות בנות 14,12,7 מאוד מתרגשים אז כהה זהו התכנון הסופי טיסה לפוקט דרך בנגקוק הגעה אחר הצהריים 4 לילות במלון ברסרי פוקט ועוד שני לילות במלון סנטרה גרנד ביץ בחוף קארון התכנון הוא לטיולים באיזור כגון שבע האיים,קצת בטן גב קצת קניות אם יש לכם עוד רעיונות לטיולים בפוקט נשמח. לאחר מכן לילה בבבנגקוק במלון פרינסס מעל ה MBK ערב פסח שאני עדיין מתלבטת אם לעשות בחב"ד או במסעדה ועל הבוקר הבא טיול פרטי לאמפוואה וקרצנבורי - לינה בקווי רזורט בקרצנבורי. לאחר מכן חזרה לשלושה לילות וארבעה ימים מלאים בבנגקוק במלון פרינסס וכאן אצטרך עזרה בתכנון ארבעת הימים האלה מה לעשות חוץ מקניות שאותן בוודאי לא נפספס ( 3 בנות). אז מה דעתכם?? אשמח לעזרה תודה ליאת
-
מה דעתכם?תכנון לא רע ..... נראה לי שנחפוף לילות בפוקט

גם בפוקט וגם בבנגקוק יש המון מה לעשות והמון מה לראות - השאלה היא מה אתם מחפשים, מה מעניין אתכן.... הנה כמה רעיונות לפוקט:
* יום טיול לאי ראיה וקורל
* מופע הפנטזי* מופע סיימון קברט - מופע של הליידי בוייז -* טיול 4 האיים* טיול 7 האיים לאזור קופיפי
* טיול יום לקראבי
* טיול טרקטורונים:* יום טיול לקאו לאק:
* טיול ראפטינג:* קורס בישול
* אומגה:* טיול יום לקאו סוקוזה רק טיולים, יש בפוקט גם פארק מים ואקווריום וטיולי פילים וגני חיות ומקדשים ופסלים ומוזיאונים .....
בפוקט לא ממש כדאי לעשות קניות - בנגקוק יותר זולה. מה שכן אם הבנות רואות בגדי ים אז שווה לקנות באיים.
בבנגקוק, קחי בחשבון שלעשות קניות בקניון בבנגקוק עם עוד 3 אנשים (ועוד שמדובר ב-4 בנות) יכול לקחת לך יום שלם רק קניון אחד. הקניונים ענקיים במושגים שאין בארץ.
חוץ מקניות אפשר ללכת לראות את ארמון המלך ועוד כל מיני מקדשים, ופסלי בודהה למינהם. יש אקווריום, מוזיאון מאדאדם טוסו, יש החלקה על הקרח, לונה פארק, לונה פארק עם פארק מים, גני חיות.....
-
מה דעתכם?אני מבין שהחזרה לבנגקוק ללילה אחד היא בשביל סדר פסח אבל עדיין לי זה קצת לא הגיוני אם ממילא חוזרים שוב לבנגקוק בסוף.
-
מה דעתכם?אורן לא הבנת
אנחנו מגיעים לבנגקוק בתאריך של ערב פסח בצהריים ויום למחרת נוסעים לטיול ליומיים לקרצנבורי ואמפוואה ולאחר מכן חוזרים לעוד 4 ימים לבנגקוק ואז חזרה לישראל.
אמילייה היי באיזה מלון תשהי בפוקט ? יש לך בנות בגילאים של בנותיי?
תודה
ליאת
-
מה דעתכם?אמילייה
ומה דעתך על הבחירת מלונות שלי?
-
מה דעתכם?בשביל מה לשנות מלון בפוקט? מילא..אם המלון שלקחת (burasary) היה המקום הומה אז אני הייתי מבין שאולי אתם רוצים לעבור למקום שקט כמו קארון. א ל המלון בין כה וכה לא נצצא במיקום הומה אז מה הטעם? לגבי טיילי שייט.4 האיים זה הטיול הכי יפה.לא לפספס.לגבי פסח.אתם ץצטרכו לעשות הזמנה מראש לבית חבד כי זה יהיה כנראה במלון בגלל האורחים המרובים.
-
מה דעתכם?אני באה עם ילדה בת 18 - זה הטיול לפני גיוס שלה.
בפוקט נהיה בנובוטל ובבנגקוק בריינסנס. - גם בבנגקוק נחפןף לילות נראה לי.....
כל המלונות שציינת סבבה לגמריי.
באמת - למה אתם מחליפים 2 מלונות בפוקט?
-
מה דעתכם?אמיליה היי
אנחנו מחליפים מלונות בפוקט כי מאוד רציתי מלון שיהיה גם עם מגלשות מיים ושמעתי רבות על סנטרה גרנד ביץ בחוף קארון הבעייה זה המחיר כיוון שאנו לוקחים שני חדרים. את מכירה את המלון הזה? או את הברסארי? איפה אתן עושות את הליל סדר?
תודה
ליאת
-
מה דעתכם?2 המלונות טובים, הסנטרה כמובן יותר טוב.
אנחנו נעשה ליל הסדר בפוקט - עדיין לא החלטתי אם בבית חבד או סתם בכאילו....
-
מה דעתכם?אנחנו בדיוק נגיע לבנגקוק באותו היום וזאת גם ההתלבטות שלי אני קצת מפחדת בגלל המצב....
-
מה דעתכם?אין מה לפחד מהמצב..... באמת שבתאילנד אני מרגישה מאוד בטוחה. גם כשיש אירועים כאלו יש אבטחה .
אם את רוצה לעשות ליל הסדר אז את יכולה ללכת לבית חבד בכייף - אני פשוט לא בטוחה שבא לי ליל הסדר בניחוח דתי.
-
מה דעתכם?תודה רבה על הכל כייף שיש עם מי להתייעץ במיוחד שזאת הנסיעה הראשונה שלנו לתאילנד.
ליאת
-
מה דעתכם?רק עדכון קטן -
בפוקט ליל הסדר הוא לא דווקא בבית חב"ד, אלא בבית מלון (היכן שעמליה תשהה).
אני כבר הזמנתי מקום.
נסיעה טובה.
סיגל
-
מה דעתכם?תוכלו להזמין כבר מקומות בליל הסדר של חב"ד בקישור הבא
http://www.chabadthailand.co.il/
בנוסף לגבי פוקט אמליץ לכן בחום לא לוותר על טיול 7 האיים שם גם תוכלו לבקר בקופיפי
-
מה דעתכם?תודה רבה לכולכם

-
את רוצה להגיד לי שליל הסדר...יהיה במלון נובוטל?
כלומר אני לא ממש יכולה לברוח מזה?????