HOTWIRE !!!!!
-
היי, אני צפויה לטוס בסוף יולי- עד אמצע אוגוסט לארה"ב ואשהה בניו יורק,לאס וגאס וסן פרנסיסקו .
קראתי המלצה על אתר בשם HOTWIRE שבעצם מציע אכסון בבית מלון לפי מספר כוכבים, אזור וכו'. האתר מציג מחיר ללילה לפי התאריכים המבוקשים והאזור המבוקש ומראה אחוזים מומלצים. האתר מציג את שם המלון רק לאחר סגירת התאריכים (כמובן בלי יכולת לבטל). המחירים מממממממממממש נמוכים וקורצים (במיוחד כי אנחנו זוג ללא ילדים שרוצים יותר לטייל ופחות להתפנק במקומות כמו ניו יורק).
האם מישהו ניסה ויכול להמליץ ? האם מישהו פה התאכזב?
האם אזור MIDTOWN הוא מומלץ במנהטן ?
איזה אזור הכי מומלץ בלאס וגאס (בהנחה שאנחנו זוג צעיר נשוי) ?
-
HOTWIRE !!!!!זה האתר:
-
HOTWIRE !!!!!כדי "להמר" באתרים כגון: HOTWIRE או PRICELINE כדאי קודם כל לקרוא היטב את ההנחיות ובפורומים של אתר BETTERBIDDING
-
HOTWIRE !!!!!תודה רבה על המענה המהיר.
בהחלט אני כרגע נעזרת וצוברת מידע מהאתר המקסים הזה.
מה לגבי השאלות האחרות שלי ?
האם הMIDTOWN CENTER בניו יורק-מנהטן מתאים לזוג צעיר? האם זהו אזור מרכזי? האם יש גישה למוקדים מרכזיים בעיר?
ומה באשר ללאס וגאס? מהו האזור המרכזי ? איזה צד של הSTRIP ?
תודה

-
לגבי לאס וגאסהאזור הנחמד יותר הוא על הסטריפ, ממלון WYNN ועד למלון EXCALIBUR:
-
HOTWIRE !!!!!הזמנתי אולי 12 פעמים חדרים בהוטוויר.גדול. תבדקי בexpedia. תשווי מחירים באותו איזור. בהימורים כמו בהימורים, לפעמים הולך, ולפעמים לא.75 אחוז מהפעמים, רוב הסיכויים שתקבלו מלון מעולה בחצי מחיר.תבדקו חוות דעת על המלון באתר עצמו, ואחוז הממליצים על המלון.במקרה הכי גרוע, אתם מקבלים מלון בסדר באותו מחיר שיכולתם לקבל ישיר.
-
אני מזמינה הרבה דרך הוטוויר, בעיקר בקולורדו בשיאעונת הסקי. השנה הצלחתי לסגור 2 מלונות במחירים מעולים- סיצמרק לודג' בוייל, בחצי מחיר (ומדובר בהנחה של 500 דולר- הרבה), וכן בקומפורט אין אייבון בעיירה הסמוכה. שם כבר היה מדובר בשליש (!) מחיר מהמחיר המקורי. שווה עוד יותר.
בשני המקרים, לאור בדיקה והכרות עם המלונות, עם מה שיש להם להציע, ומה כמות הממליצים על המלון, הצלחתי לנחש את המלונות טרם הסגירה. כמו כן, כדאי לסגור לילה אחד במקום כמה לילות, כדי להיות בטוחים שזה המלון המדובר. אחרי התשלום יש גילוי המלון, ובשני המקרים, צדקתי בניחוש טרם הזמנה.
עד כה, הביצוע והתשלום היו מצויינים ומומלצים.
-
HOTWIRE !!!!!נשמע מעניין. אני אולי אזמין לוגאס או למפלי הניאגרה.
השאלה היא האם ניתן לבחור סוג חדר, מיטות, נוף ועוד...
כי לדוג במפלים הנוף הוא משמעותי במחיר-אז איך אדע? יש 4 כוכבים עם נוף ויש שלא...
-
HOTWIRE !!!!!אם ההבדל משמעותי במחיר, עזבו חדר עם נוף-גם ככה תטיילו בחוץ כל היום, ולא תשבו בחדר ותסתכלו על הניאגרה...חוצמזה, אי אפשר בכלל לדוג במפלים.לכו על HOTWIRE, זה אחלה.
-
HOTWIRE !!!!!תודה רבה יקיריי
-
HOTWIRE !!!!!דווקא במפלים המחירים לא כל כך יקרים ואפשר להסתדר גם באתרי ההזמנות הרגילים כדי לוודא שמקבלים מה שרוצים. אותו דבר תקף גם לגבי לאס וגאס.
-
אני מזמינה הרבה דרך הוטוויר, בעיקר בקולורדו בשיאאם מזמינים ללילה אחד ורוצים לילות נוספים האם בהכרח ההזמנה באתר תהיה לאותו מלון. או שתקבל בלילות הבאים מלון אחר. במילים אחרות האם ההזמנה באתר מתייחסת למלון ספציפי או למאגר מסוים של מלונות באותו אזור ובאותה רמה. כך למשל אני רוצה להזמין 7 לילות באורלנדו. אחרי ההזמנה לא ניתן לבטל. חשבתי להזמין לילה אחד לגלות את המלון ורק אז להזמין 6 לילות נוספים מאותו אתר. אבל לא בא לי להתחיל לעבור בין מלונות.
-
ברגע שהזמנת מלון אחד, את כבר תזהי את המלון הזה-בהזמנה הבאה. שימי לב לרמזים כמו ציון בטריפ אדוויזור, מה אחוז השוהים במלון שמרוצים ממנו, מה ה AMENITIES של המלון. תמיד כשהזמנתי לילה אחד, והזמנתי אחרי כן עוד 2-3 לילות באותו מלון, זה היה בסדר והיה מדובר באותו מלון.
-
ברגע שהזמנת מלון אחד, את כבר תזהי את המלון הזה-זה רלוונטי למשפחה של 6 נפשות?
-
ברגע שהזמנת מלון אחד, את כבר תזהי את המלון הזה-באתר שלהם מצאתי רק אופציה של 4 (עד 2 ילדים).
אנחנו עם 3 ילדים ולא הצלחתי.
אשמח לגלות אחרת.
טלי