ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חוות דעתכם לטיול שלנו

פורום צפון אמריקה
    2
    4
    2114
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • riri001
      riri001 נערך לאחרונה על ידי

אז ככה, הטיול הוא לי ולבעלי מ 8.4-30.4. נוחתים בניו יורק, 4 לילות במנהטן ומשם ברכב למפלים- 2 לילות בצד הקנדי( אשמח להמלצה למלונות).

טיסה מבאפולו לטקסס(משפחה ביוסטון) שהייה ביוסטון 3 לילות ומשם טיסה לוגאס. שם נשכיר רכב ונשהה 3 לילות.

התכנון הוא מווגאס לנסוע לסן פרנסיסקו ואז ירידה דרומה על כביש 1 לסאן דייגו.

הטיסה חזור תהייה ישירה מחוס אנגלס לישראל. לכל זה ( מסיום וגאס ועד החזרה הבייתה) יש 12 לילות.

אשמח לקבל תכנון והמלצה איך ליישם את זה בדיוק וכן הערות לכלל המסלול.

טיפים בנושא הרכב, הלינה, הטיסות, הכבישים, מזא ובכלל...

תודה רבה!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • roshaked
        roshaked נערך לאחרונה על ידי

חוות דעתכם לטיול שלנו

לפי הסדר שתכננת יוצא לכם לעלות עד ס.פ ( מעל 8 שעות נסיעה) ואח"כ לרדת על כביש 1.

בד"כ הרבה נוהגים לעלות דרך יוסמיטי ומשם לחתוך לכיוון ס.פ , עד כמה שאני יודע בתקופה שאתם נוסעים המעבר ביוסמיטי עדיין סגור, אני לא מכיר את הדרך שעולה דרך כביש 5 אבל בהנחה והטיסה חזור מלוס אנגלס סגורה אפשר אולי לשקול וגאס- סן דייגו - ל.א - כביש1 - ס.פ  (החזרת הרכב השכור) ומשם טיסה חזרה לל.א והמשך לארץ.

ממליץ שתחליטי על כיוון המסלול ואז יהיה יותר קל לתכנן ולרדת לפרטים.

עופר

• riri001
          riri001 נערך לאחרונה על ידי

חוות דעתכם לטיול שלנו

הכוונה אכן לנסוע כ 8 שעות , כמובן לשלב דברים בדרך, עד לס.פ. - זו דרך לא מקובלת?   אנו רוצים לרדת מ ס.פ דרומה על כביש 1 (הדרך יותר מעניינת בכיוון הזה)

מעבר טיוגה אכן סגור ולכן לא נהייה ביוסימיטי.

מבינה מדברייך שעדיף לשנות את המסלול, תוכל להסביר מאיזה סיבה?

• roshaked
            roshaked נערך לאחרונה על ידי

חוות דעתכם לטיול שלנו

המסלול (יעדים) נשאר כמו שתכננת .

מה שהצעתי לשנות זה את הכיוון  כדי לחסוך בזמן ולמנוע נסיעה עד ס.פ וחזרה כמו שזה נראה בגוגל.

אבל אם אין מבחינתך בעיה עם הנסיעה של ה 8 שעות סבבה (הכל מקובל - זה הטיול שלך ואת קובעת) פשוט אני לא נסעתי משם ולכן לא מכיר את האטרקציות על הדרך הנ"ל.

אני עשיתי את כביש 1 מצפון לדרום כי ככה יצא מבחינת תכנון הטיול ,עד כמה שאני יודע הסיבה שהכיוון המומלץ הוא מצפון לדרום היא כי נוסעים בנתיב הקרוב יותר לים  (יותר נח להנות מהנוף) ויותר נוח להיכנס ולצאת ממפרצי העצירה לתצפית על הנוף.

עופר

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון