בירור בעניין טיסת המשך
-
חברים יקרים זקוקה לעצתכם. טסה לויטנאם דרך הונג קונג ( מימשתי כרטיס בונוס אל על) ורגע לפני קניית כרטיס טיסת ההמשך רוצה לדעת כי אני לא עושה טעות :
הטיסה מישראל להונג קונג אמורה לנחות ב 13:50. טיסת ההמשך היא של חברת הונג קונג אייר ליינס והיא ממריאה ב 15:50. האם אנחנו נספיק לטיסת המשך זו? (מבירור שתי הטיסות באותו טרמינל)
לתשובתכם אודה
-
בירור בעניין טיסת המשךשעתיים אמורות להספיק.
-
בירור בעניין טיסת המשךכן, אבל.
שדה התעופה של הונג-קונג הוא אחד הטובים בעולם ובאופן שגרתי גם שעה אמורה להספיק כדי להחליף בו טיסות.
אבל חשוב לציין שהקונקשיין שאת מבקשת לעשות הוא בין שני כרטיסים נפרדים ומכאן שהוא נחשב ׳לא מוגן׳. כלומר, במידה וטיסת אלעל תאחר משמעותית בנחיתה (ואומנם זה פחות סביר) הרי שאף אחת משתי החברות לא יהיו מחויבות לך.
משזה נאמר - אני במצבך לא הייתי דואג במיוחד. שעתיים זה מספיק זמן בהונג-קונג.
-
בירור בעניין טיסת המשךתודה על התשובות

-
בירור בעניין טיסת המשךהונג קונג איירליינס? לא שמעתי על חברה כזו את מתכוונת לקתאי פסיפיק או דרגון אייר
-
בירור בעניין טיסת המשךאני חושב שהם חלק מקבוצת "האינאן איירליינס" (החברה הסינית שרוצה לטוס לארץ)
-
בירור בעניין טיסת המשךיש לשים לב לטרמינל ולשער יציאת טיסת ההמשך. זה יכול להיות מרוחק (רכבת בתוך שדה"ת) ושערים שמשתנים (היינו בסרט הזה).
יש לבקש ביציאה מישראל שיכוונו את המטען (שהולך לבטן המטוס) ליעד הסופי (ויאטנאם)
-
בירור בעניין טיסת המשךתודה על המידע. כדי לא לקחת סיכון... החלטנו להישאר בהונג קונג ןלטוס יומים אחר כך