ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    צריכה עצה ממומחי אלזס

    פורום טיולי משפחות
    3
    4
    2227
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • zmichal
      zmichal נערך לאחרונה על ידי

      תקציר הפרקים הקודמים:

      זוג + 3 (7, 4.5, 1.5). נוסעים בסוף יולי ל-8 לילות באלזס ועוד 12 לילות באזור המוזל. משם נמשיך ל-10 ימים בשוויץ (טסים מבזאל).

       

      אחרי לבטים רבים צמצמנו את אפשרויות הלינה שלנו באלזס לשני מקומות. דירה אחת בחווה באזור Orbey והשניה בעיירה DINSHEIM-SUR-BRUCHE. הדירה השנייה עדיפה מכל הבחינות אבל היא רחוקה יותר. האם המרחקים הללו משמעותיים?

       

      היינו יום אחד באלזס כשטיילנו ביער השחור לפני שלוש שנים. סיירנו קצת בדרך היין ואהבנו את העיירות הקטנות. הפעם נשקיע יותר באזור. אשמח להמלצות על אטרקציות באזור. בעיקר על אגמים יפים, פארקים עם חיות ומקומות מתאימים לילדים קטנים. 

      תודה וחג שמח wink 

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • seglav
        seglav נערך לאחרונה על ידי

        צריכה עצה ממומחי אלזס

        ממליצה לבדוק באתר התיירות של אלזס

         

        http://www.tourisme-alsace.com/en/activities/

         

         

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • יונית
          יונית נערך לאחרונה על ידי

          צריכה עצה ממומחי אלזס

          אני מתקשה להבין את התהליך של בחירת יעדי הטיול והפעילויות.

          בכל מקרה לשאלתך מדובר על 2 חלקים שונים באלזאס

          כאשר Orbey קרוב יותר לרכס הרי ווז', אפשר בקלות להגיע לאגמים לבן-ירוק-שחור ועוד. גם נגיש לדרך היין.

          השני-עם השם הארוך בכלל לא "שם"-שעה נסיעה. ממש מתחת לביצורי מוזיג, יש שם פארק חבלים(לא לגיל) מפלים נחמדים, ואפשר להגיע ליעדים אחרים בצפון אלזאס כולל שטרסבורג עצמה. הוא קרוב לאזור סלסטט והסביבה וגם ממנו ניתן להגיע לדרך היין בחלקה היותר צפוני.

          כמובן שאפשר גם יותר צפונה ומזרחה

          אבל אני מבינה שחבל מוזל (בגרמניה? או של צרפת?) עוד מחכה לכם בהמשך.

           

          בגלל אורך הטיול- הטכניקה של התכנון צריכה להיות אחרת-לא תכנון יומי אלא בנק אתרים רלוונטים לכל "כוכב" .ברור שחלק מהאתרים יחזרו על עצמם "עוד" אגם, פארקון,או גן חיות-הרי אין לכך סוף.

          את פשוט צריכה להתיישב ולחרוש את אתרי התיירות הספציפיים של חלקיקי הנפות ,העיירות,העמקים הרלוונטיים וככה מוצאים את הבונבוניירות שיתאימו ויטעמו לכם.

           

          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • zmichal
            zmichal נערך לאחרונה על ידי

            צריכה עצה ממומחי אלזס

            תודה סיגל ויונית. בהחלט מתוכנן חריש עמוק של אטרקציות בחודשים הקרובים. כעת מתמקדת בסגירת הלוגיסטיקה. יש כבר טיסות ורכב והלינה בשלבי החלטה סופיים. נכון שזהו תהליך הפוך. בד"כ אנחנו בוחרים יעד לפי האטרקציות ואז בונים סביבו את האופרציה. הטיול הזה ייחודי. קיבלנו הזדמנות לטיול ארוך באירופה ובשל הטיסות בחרנו להישאר באזור. לא נצא לאטרקציה כל יום. נעביר ימים רבים יחד עם גיחה קצרה לפיקניק או האכלת ברווזים באגם.. בחרנו אזורים שהם אטרקטיבים והשתדלנו לגוון. לכן החלוקה לאלזס, מוזל-ריין בגרמניה ולבסוף שוויץ. השאלה שלי היא האם האזור של הדירה השנייה יפה ומעניין כמו אזור ריבולי, קולמר ושו"ת או ןשמדובר בחור נידח? הדירה ממש מקסימה ומכאן ההתלבטות. תודה:-)

            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון
            ×