חוות דעתכם - מסלול במערב
-
הי, פורים שמח לכולם.
אנחנו מתכננים טיול לארה"ב ביולי הקרוב למשך חודש וחצי. התכנון להיות חודש במערב ושבועיים נוספים במזרח.
אנחנו משפחה עם 3 ילדים (8,11.5,13) - טיול בר ובת מצווה.
אשמח לחוות דעתכם ולעזרתכם... החלק הראשון של הטיול נבנה כדי להתאים את השהות עם חברים מהארץ. אני מבינה שזה לא הכיוון האופטימלי עבורנו, אבל היה לנו חשוב להרוויח את הביחד...
15.7 - בצהריים נוחתים בלוס אנג'לס, לוקחים רכב בשדה
יום 2- התאקלמות וסיבוב בעיר. מצטרפים לחברים שהגיעו שבועיים לפנינו
יום 3- יוניברסל
יום 4 - נסיעה ללאס וגאס
יום 5-6 - לאס וגאס (בצהרי היום ה-6 נוסעים לזאיון)
יום 7- קניון זאיון (כולל לינה)
יום 8- קניון ברייס (כולל לינה)
יום 9-10 - פייג' (2 לילות)
יום 11- מוניומנט וואלי (בסוף היום נפרדים מהחברים שטסים הביתה)
יום 12-14 - הבסיס במואב, קצת אקסטרים, טיול בקניונלנד ויום בארצ'ס
יום 15-16 - נוסעים מערבה לכיוון היוסמיטי (דרך כביש 12, cedar city והלאה)
יום 17 - כניסה ליוסמיטי אחרי לילה ב big pine
יום 18-19 יוסמיטי (לא סגרנו לינה, לא קל למצוא כבר)
יום 20-24 - סן פרנסיסקו (לא סגרנו לינה. מספיק, יותר מדי?)
יום 25-26 - כביש 1 (מונטריי, כרמל, סנטה ברברה)
יום 27 - לוס אנג'לס
יום 28 - התלבטות, האם לטוס לבאפלו ולטייל לכיוון ניו יורק (משם חוזרים הביתה), או להישאר בחוף המערבי עוד כמה ימים ולהוסיף את סן דייגו.
27.8 - טסים הביתה מניו יורק (טיסה סגורה)
אני מרגישה שיש לנו זמן ולא בטוחה שניצלנו אותו נכון במסגרת התנאים שעומדים לרשותנו... טיסות פנים לא סגורות.
בשלב מסוים חשבנו להשאיר את החוף המזרחי לפעם הבאה (?) ולהרחיב את הטיול במערב. ואח"כ חשבנו לעבור מהמערב למזרח בנסיעה (ס פרנסיסקו-ילוסטון---באפלו) אבל אולי זה טירוף במסגרת הזמן הכוללת. לא יודעת מה להגיד על זה. נראה לי שמבאפלו לניו יורק ברכב שכור לא נצטרך יותר מ-14 יום, לפי מה שאני קוראת בפורום.
בקיצור (כי כתבתי המון),
אשמח לשמוע הארותיכם, הצעות ושינויים יתקבלו בברכה.
טלי
-
חוות דעתכם - מסלול במערבבשלב ראשון הייתי מוסיף לפחות עוד יום לוגאס.
אם אתם כבר שם הייתי מגיע גם לפחות ל 2 לילות לסו דייגו.
אפשר גם לשקול להוסיף עוד יום בפייג' - יש מה לעשות (פונקציה של תקציב כמובן).
סן פרנסיסקו - 4 ימים נראה לי מספיק.
אפשר להקציב עוד יום לכביש 1 ולעשות עצירה ל 2 לילות במורו ביי - אנחנו אהבנו את המקום.
אם אתם כבר בחוף המערבי נצלו כמה שאפשר (גיחה לאזור הגרנד קניון לדוגמא).
ממליץ להזדרז עם הזמנת לינה (כדאי עם אפשרות ביטול /שינוי חינם) כי במקומות מתמלאים והמחירים עולים בעיקר בסן פרנסיסקו ויוסמיטי.
אם בכל זאת את רוצה להקציב 14 יום מבאפלו לניו יורק זה גם אחלה השאלה עד כמה רוצים להרחיב את המסלול באזור הזה.
נקודה למחשבה: לא מכיר את הילדים שלך מבחינת סובלנות ובנסיעות וכ"ו אבל אצלי יש שלושה בנים . טיילנו כבר 35 יום ואח"כ 26 יום ובימים האחרונים של הטיולים כבר קצת איבדו את זה ( בכל זאת חודש אינטנסיבי ביחד) והקיץ הקרוב כבר צמצמתי ל 22 יום.
צריך לקחת את זה בחשבון בתכנון הפעילויות לאורך הימים , הזמנת המלונות (איפה להשקיע בחדרים נפרדים ואיפה אפשר להצטמצם) וכ"ו.
עופר
-
חוות דעתכם - מסלול במערבתודה עופר!
אני חושבת שנשאיר באמת זמן לסן דייגו. בודקת את מורו ביי...
איפה נראה לך מתאים להכניס גיחה לגראנד קניון?
למישהו יש המלצות ספציפיות ללינה באיזור יוסמיטי? לא מצליחה למצוא מקומות במחיר סביר בתוך הוואלי... מנסה למצוא מקום לא רחוק (עד שעה נסיעה).
מה נחשב מחיר סביר למלון ללילה בסן פרנסיסקו לזוג פלוס שלושה בתחילת אוגוסט? הכל נראה יקר... נשמח גם להמלצות ספציפיות.
עוד תגובות ומחשבות יתקבלו בשמחה,
טלי
-
חוות דעתכם - מסלול במערבאם רוצה לשלב גיחה לגרנד קניון הייתי משלב את זה בדרך מפייג' למוניומנט וואלי
במסלול הזה - זה כמובן מאריך את הדרך לשיקולך.
לגבי לינה באזור היוסמיטי - אנחנו לא ישנו בתוך הוואלי אלא בממות' לייק לפני הכניסה ממזרח (אפשר גם בלי וינינג) ואחרי הביקור בשמורה יצאנו לאוקהרסט שממנה גם אפשר לחזור לטייל בשמורה ביום למחרת.
תריצי פה חיפוש לגבי מלון בסן פרנסיסקו לפני כמה ימים היו פה כמה שרשורים לגבי מלונות, אנחנו היינו במלון הזה שהיה קומפקטי אבל נקי ומספק וכולל חניה מתחתיו (דבר חשוב בס.פ) אפשר לשקול לישון מחוץ לעיר כדי להוזיל אבל צריך לקחת בחשבון את התנועה בכניסה וביציאה.
עופר
-
חוות דעתכם - מסלול במערבמעולה! תודה.
בינתיים לא מצליחה לפתוח את האתר של המלון. אנסה להתקשר אליהם בערב.
תודה ופורים שמח,
טלי