טיסה לנפאל
-
הזמנתי כרטיסים בטורקייש לקטמנדו דרך איסטנבול , הבנתי שיש שני שדות תעופה נוחתים מישראל באחד וצריך להמריא מהשני (אתאטורק) איך מגיעים מאחד לשני? האם זה משתלם או לחפש כרטיס אחר בלי הטרטור הזה?
-
טיסה לנפאלמניין האינפורמציה שזה שד"ת אחר.
נשמעת לי אינפורמציה שגויה.
טסתי איתם לפני שנה וחצי דרך אתאטורק ואני מתעתד לטוס איתם החודש כנ"ל.
-
טיסה לנפאלSabiha Gokcen זה השדה שרשום בהגעה ביציאה כתוב אתאטורק. נראה לי שניים שונים.
-
טיסה לנפאלאם אתה טס טורקיש מהארץ זה נשמע משונה
בדוק עם הסוכן או שתגגל
-
טיסה לנפאלכן, טורקיש מוכרים כרטיסים כאלו.
טורקיש טסה לישראל משני השדות של איסטנבול - אטאטורק (IST, השדה הראשי) וסביהה (SAW, השדה המשני). בשל העובדה ששני השדות משרתים את אותה עיר טורקיש מרשה לעצמה למכור כרטיסים שכוללים מה שנקרא ״החלפת שדה״. זה דבר מקובל סה״כ - פשוט אין לו הרבה דוגמאות כי מעטות הערים שיש להן שני שדות עם פעילות בינ״ל וחברת תעופה שמשתמשת בשניהם (אבל כן יש דוגמאות באירופה).
זה בהחלט טרטור, אבל לא משהו בלתי נסבל. תצטרך לעבור ביקורת דרכונים, לצאת מהשדה ולקחת אוטובוס/מונית לשדה השני - ככל הנראה על חשבונך. למיטב זכרוני מדובר על הפקה של שעה עד שעתיים רק לנסיעה בין השדות כי הם ממוקמים בצדדים מנוגדים של העיר (אחד הצד האירופי ואחד בצד האסייתי, אז אפילו תחצה את הנהר).
לדעתי תוכל להחליף בקלות לאחת הטיסות שנוחתת באטאטורק ולחסוך את הטירטור הזה תוך שמירה על מחיר הכרטיס. אני מציע לך להתקשר לשירות הלקוחות שלהם כאן בארץ ולשאול. מקסימום זה יכריח אותך לעשות קונקשיין ארוך יותר באטאטורק.
-
טיסה לנפאלתודה על התשובות, ננסה להחליף .
-
טיסה לנפאלכמה כסף זה חוסך לך לעומת כרטיסים דרך אתאטורק בלבד?. זה בטוח גם עולה לך בשעות ובזמן נחיתה בקטמנדו.
אני נחתתי בקטמנדו ב-6:50 בבוקר ואמור לנחות גם החודש באותה השעה.
שעה מאוד נוחה וגם מאוד יעילה למי שימי הטיול שלו מוגבלים.
מי שנוחת מוקדם בבוקר יכול לצאת כבר למחרת לטרק אחרי כל האישורים סידורים והשלמות הציוד הנדרשות
-
טיסה לנפאללטורקיש יש רק טיסה אחת ביום מאיסטנבול לקטמנדו.
-
טיסה לנפאללפי מה שקרה בקטמנדו נראה לי שצריך לעבור קורס צניחה...