ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

העתקת מגורים לתאילנד

פורום תאילנד
    6
    8
    6601
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Shlomi_3478349
      Shlomi_3478349 נערך לאחרונה על ידי

היי,

אני שלומי, עובד דרך האינטרנט בתחום הפרסום.

את העבודה שלי ניתן בעיקרון לעשות מכל מקום, יש מעט הגבלות במגורים בחו"ל מבחינת פגישות, חוץ מזה, אינטרנט וטלפון על פניו מספיק לי.

אני רגיל לחיות ברמת חיים גבוהה מאוד בישראל, ובחודשים האחרונים בעקבות "יוקר המחיה" המוכר חשבתי על נסיעה לתאילנד כשאני "בין דירות", כל החישובים הראו שגם אם אחיה במלונות יחסית טובים עדיין יעלה לי יותר זול מלהשכיר דירה עם כל הדברים שכרוכים בזה.

בעצם להיות בנופש מבלי לשלם "אקסטרא" ולהחזיק גם דירה בישראל.

אני לא מכיר את תאילנד, לעולם לא הייתי, רק שמעתי על המקום, לכן לא יודע גם איך אתחבר.

אבל במידה ואחליט שזה המקום בשבילי לכמה שנים הקרובות, הייתי שמח לדעת על "יוקר המחיה", על הבירוקרטיה בשהייה ארוכה בתאילנד לא כתייר, אלא כמישהו שמשכיר שם דירה ומשלם חשמל, מים וכל ההוצאות מסביב / משכיר דירה יחד עם כל זה בדומה לתל אביב, אם יש דבר כזה שם.

בעיקרון אני יכול להיות עובד תחת החברה של עצמי בישראל, ולחיות על ויזה בינלאומית, אני לא צריך אישור עבודה, אני עושה את הכסף שלי מכל מקום, רק שבתאילנד לפי מה שהבנתי הכסף שלי שווה הרבה הרבה הרבה יותר.

אילו דברים אני צריך לדעת?

איפה הכי כדאי להתגורר בתאילנד? (לא רק תיירות)

האם יש מין מחירון עלויות למי שמתגורר בתאילנד / לפי איזורים?

אם אני רוצה מנקה ומבשלת שמגיעה מידי יום לכמה שעות, איך זה עובד ברמת העלויות?

האם שווה לי להשכיר חדר באופן חודשי במלון במקום להשכיר דירה?

אני רוצה לנסוע לחופשה כ"תייר" תחילה, לא כטיול מאורגן, מה כדאי לי לראות? לבדוק? לאן ללכת?

האם זה נכון מבחינת מזג אוויר לצאת לטיול כזה בחודשי יולי-אוגוסט?

חשוב להדגיש: אני הרבה מהיום אשב מול המחשב ואעבוד, זה לא יהיה טיול סטנדרטי של כל היום פילים, נחשים ונערות ליווי.

אשמח לתשובתכם, לקבל קישורים למחירונים שם וכו'...

תודה,

יום נפלא.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
        המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

העתקת מגורים לתאילנד

שאלת הרבה שאלות ומאוד מאוד כלליות לדעתי כדאי לך להתחיל לעשות את שיעורי הבית לפני הטיול הראשון והמחשבה על מגורי קבע 

תעבור על השאלות בפורום ובאינטרנט כדי לדעת מה המקומות שיעניינו אותך ולגבש מסלול התחלתי לפיו נוכל לסייע ולתת עצות 

לגבי השכרת הדירה למיטב ידיעתי הרבה יותר זול מאשר להזמין מלון לחודש ימים 

מזג האוויר בתקופה של יולי אוגוסט צפוי להיות נוח יותר באיזור של קוסומוי וקופנגן 

• Shlomi_3478349
          Shlomi_3478349 נערך לאחרונה על ידי

העתקת מגורים לתאילנד

היי,

בנוגע לעלות דירה, ברור שזה יותר זול,

השאלה היא אם מכניסים לשם גם עלויות של חשמל, מים וכו'... שאני מקבל כברירת מחדל כשאני מתארח במלון.

בנוסף לעניין זה, בטח העניין הבירוקרטי בלהשכיר דירה של ממש ידרוש ממני הוצאות כספיות נוספות, כל מיני אישורים למיניהם על מנת להשכיר, כמו שפה בישראל לא משכירים לכל תייר מחו"ל דירה של ממש עם חוזה שכירות.

השאלה המרכזית היא מה העניינים הבירוקרטים במצב כזה?

• המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
            המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

העתקת מגורים לתאילנד

גם בחישוב ההוצאות של חשמל מים איטנרט וכו' עדיין לדעתי השכרת דירה תיהיה משתלמת יותר 

אין בעיה להשכיר דירה בהתחייבות של החל מ3 חודשים במקומות מסויימים או חצי שנה ברוב המקומות 

ולא נדרשים טפסים או בירוקטריה מיוחדת 

• ran222
              ran222 נערך לאחרונה על ידי

העתקת מגורים לתאילנד

היי

אני חושב שחבל לך על המאמצים לברר עכשיו את הפרטים, אם עוד לא היית בתאילנד, זה קצת לנסות "לטחון מים".

אל תיקח אותי בקטע לא טוב כמובן, אנסה להסביר למהlaugh

טוס לחופשה לתאילנד, ובמידה ותראה שזה רלוונטי מבחינתך (למרות שכמובן אין דין חופשה כדין העתקת מגורים) אז תתחיל לעשות את הבירורים כשכבר יהיה לך מושג כללי לגבי האיזורים בתאילנד, העלויות היומיומיות , ואילו מקומות בתאילנד אתה רואה  בכלל כפוטנציאל מבחינתך להתמקמות קבועה.

לגבי חופשה ראשונה: תוכל ללכת על השלד הבסיסי של צפון-איים-בנגקוק והסביבה.

ממליץ לך לקרוא קצת על המקומות הבאים כדי לקבל מושג כללי מה האופי של כל מקום (אני רושם את המרכזיים בלבד).

צפון:

צ'אנג מאי

צ'אנג ראי

פאי

איים:

קוסמוי

קופנגן

קו טאו

פוקט

קופיפי

קראבי

בנגקוק והסביבה:

בנגקוק

קצ'נבורי

אמפאווה

פטאיה

קו צ'אנג

שיהיה בהצלחה!

• gauntlet
                gauntlet נערך לאחרונה על ידי

העתקת מגורים לתאילנד

לא חסרים ישראלים שגרים בתאילנד (מסעדנים, סוכני טיולים, חבדניקים וכו')
                כשתגיע לשם תוכל קצת לשאול אותם.
                בכל מקרה כמו שהציעו פה, תאילנד על הנייר נשמע הכול טוב ויפה, אבל אף פעם לא היית אז תתחיל עם חופשה של חודש חודשיים ואז תחליט.
                אולי ריח הטיגון של בנגקוק לא יהיה לטעמך, המשטרה הלפעמים מושחתת, השפה השונה, הטוקטוקים, החום...

• נדב הרגיל
                  נדב הרגיל נערך לאחרונה על ידי

העתקת מגורים לתאילנד

נראה שאף אחד לא התייחס לנושא אישור השהייה.
                  ויזת תייר מאפשרת למחזיק בה להישאר זמן מוגבל בתאילנד, לרבות כל ההארכות שניתן לקבל במשרדהי ההגירה.
                  מעט לפני שפג תוקפה, יש לחדשה באחת מהמדינות השכנות, דבר מקובל ושרבים התיירים שעושים כך.
                  במידה ותשתמש באפשרות היציאה למדינה השכנה לטובת חידוש ויזה פעמים רבות, יתכן שאחד מפקידי ההגירה ישים לב לכך וכניסתך לתאילנד עלולה להיות מסורבת.
                  בתקופה האחרונה, לאחר חילופי השלטון בתאילנד, הממשל שם דגש על נושא זה.
                  אני ממליץ לך לדאוג מראש לאישורי שהייה, כמובן בכל הדרכים החוקיות הקיימות בתאילנד (סטודנט, מעסיק, בעל עסק וכו').

בהצלחה!

• ad100
                    ad100 נערך לאחרונה על ידי

העתקת מגורים לתאילנד

כל פעם שיש כאן איזה משתתף שמעלה את האפשרות לנסוע לתקופה ממושכת בתאילנד יש בי איזה צביטה בלב וקצת קינאה אבל לוקח כמה שניות ואני אומר לעצמי , תרגיע זה לא אותו דבר 

מ ה יקרה אם יתקלקל לך המחשב האישי ? מי יתקן לך אותו בעברית ? אולי אתה באנגלית אבל עלולה להיות בעיה 

אם תהיה חולה מי יביא לך תה למיטה ? ביטוח רפואי תהיה חייב לאורך כל השהיה 

בוודאות את התבזבז הרבה כסף שם ביום יום

אתהאוהב אוכל תאילנדי ? אם לא אוכל מערבי יחסית די יקר שם , ועוד לא דיברנו על הבדלי שפה ותרבות 

תרצה קצת חברים ? מישהוא שיהיה איתך ? בקיצר לא פשוט כמו שאמרו החברה במקום ..... את כל העדר תתחיל בפרה אחת , סע לשבועים לתאילנד תתמקם בכמה אזורים ותראה מה מתאים לך 

אני מאד ממליץ על צאנג מאי , או על בנקוק 

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון