וואגס והקניונים
-
שלום
רציתי לקבל חוות דעת על תכנון המסלול של לאס וואגס ואזור הקניונים .
אנחנו משפחה עם 3 ילדים בגיל העשרה מתכננים טיול בסוף ספטמבר 2015.
אין לנו מספיק זמן (סה"כ 6 לילות )והכוונה להספיק לראות מה שחשוב מבלי להעמיס על כולם בנסיעות :
28/9/15- נסיעה מלוס אנגלס לוואגס
29/9/15 -לאס וואגס
30/9/15- יציאה לסכר אוובר והמשך לגראנד קניון (לינה ב-tusayan)
1/10/15- טיול בגראנד קניון והמשך נסיעה לפייג' (לינה בפייג')
2/10/15-אגם פאוול ונסיעה לברייס קניון (לינה בברייס)
3/10/15- טיול בברייס קניון ונסיעה חזרה ללאס וואגס (לינה בוואגס)
האם התיכנון הגיוני ? להוסיף/להוריד משהו ?
אשמח לקבל גם המלצות לנקודות עניין במסלול עצמו .
תודה
דורון
-
וואגס והקניוניםלוח הזמנים קצת צפוף ואתם מדלגים על פארק ציון וחבל.
תבדקו אם ניתן אולי לוותר על וגאס .
-
וואגס והקניוניםלחוץ אבל אפשרי.
הבעיה שאני מניח שעם ילדים הנסיעות אורכות יותר כי הם זקוקים לאוכל והתרעננות יותר מאשר ההורים, בד"כ.
תצטרכו לעמוד על הזמנים.
מה מתכוונים לעשו באגם פאוול ? שייט ?
קח בחשבון כי נהיגה בחושך בכיבישם שעד לקניון ומשם לפייג', ברייס ווגאס לא כ"כ מומלצת, אבל בסוף ספטמבר שעותהיום רבות.
אפשרות אחרת היא לבקר בברייס ובציון ולוותר על הגרנד קניון ועל אגם פאוול.
-
וואגס והקניוניםשלום
אני רואה שהרבה אנשים לא ממליצים לנהוג באיזור הקניונים בלילה, למה?
יש סכנות פזיות של אלימות או שזה נסיעה כמו בכביש הערבה בישראל בלילה?
תודה
-
וואגס והקניוניםהכבישים מפותלים ולא מוכרים ( וגם מפסידים הרבה מהנוף). באחד הכבישים אפילו הוזהרנו לא להיקלע לחושך כי זה עולה לרכס חשוף לחלוטין ושעם הרוחות שם והחושך אתה בקלות יכול לעוף לתהום.
לי באחת הנסיעות קפץ אייל ענקי מול הרכב וגרם לי כמעט להתקפת לב ( ואז פעם ראשונה גם הבנתי למה עדיף לוותר על נסיעה בחושך)
-
וואגס והקניוניםהכבישים טובים, אבל בניגוד לארצנו הקטנה, ברוב הכבישים האלה השוליים צרים מאוד. מי שלא רגיל או לא מכיר אם יכול להימנע מנסיעה בחשיכה, שיעשה זאת.
גם כפי שנכתב, חיות ופיתולים.
-
וואגס והקניוניםלדעתי לא כדאי לקצר את וגאס, עדיף לדלג על הגרנד קניון המאכזב לטובת פארק ציון.
-
וואגס והקניוניםהאגם פאוול הכוונה היא לטייל לסכר גלן ,לגשר הקשת ,עיקול הפרסה וקצת אינדיינים .
יש לי חשש שהתיכנון שלי הוא קצת יותר מדי ...האם באמת הגראנד קניון מאכזב וניתן לוותר ? האם בסכר אוובר כדי לבקר ?
אשמח לקבל תיכנון אלטרנטיבי לאופציה ב' שלך עבור 3 לילות (במידת האפשר שיכלול גם את אגם פאוול ).
האם כדי להוסיף יום בוואגס ולהסתפק רק ב2 לילות בקניונים ?
תודה
-
וואגס והקניוניםב-30/9 אפשר לצאת מוקדם מוגאס (לא יאוחר מהשעה 07:00) ולהגיע ישירות ל-PAGE, בצהריים תהיו שם, כראבע שעות נהיגה נטו, כ-5 שעות עם עצירות להתרעננות, תבקרו בסכר GLEN וב-HORSESHOE BEND וזהו. קחו בחשבון שהשקיעה היא בשעה 6 בערב בערך. לינה ב-PAGE.
ל-RAINBOW BRIDGE בלתי אפשרי, צריך שייט של כשש שעות הלוך וחזור.
ב-1/10 לסוע לביקור ב-BRYCE CANYON (כחצי יום) וללון לדוגמה במלון בצומת MOUNT CARMEL
ב-2/10 ביקור כל היום ב-ZION NATIONAL PARK ולינה לדוגמה ב-HURRICANE.
ב-3/10 בבוקר נסיעה לוגאס, אפשרי - אם לא תהיו עייפים מדי, לעבור דרך סכר HOOVER (הובר, לא אוובר) ולהגיע לוגאס אחה"צ.
-
וואגס והקניוניםתודה רבה

האם אופציה של ביקור בקניון ציון עדיפה מסלול א' (סכר הובר +גראנד קניון ,אגם פאוול ,קניון ברייס )?
בקיצור מה עדיף מסלול א' או ב' ?
-
וואגס והקניוניםבוא נסכם: המסלול שציינת בהתחלה, אפשרי, רק שצריך כל יום לקום מוקדם לנצל מקסימום את שעות האור.
בפייג' בסה"כ יהיה לך כחצי יום, כי אתה ממשיך לכיוון ברייס, אז חוץ קניון אנטילופ איני מאמין שתוכל לעשות הרבה יותר מכך. אולי לפני הקניון על הבוקר לבקר בהורסשו בנד. ואז ישירות לכיוון ברייס.
ולמחרת יהיה לך גם כחצי יום בבריס.
לעניות דעתי קצת לחוץ אבל אפשרי.
לגבי ההבדלים בין הקניונים, יש כאלה שמעדיפים זה או אחר, על טעם וריח אין להתווכח. אחרי הכל, הגרנד כשמו הוא: גרנד !! ממש שווה לטעום אותו בטיול ראשון לאזורים האלה.
לציון מומלץ להקדיש לפחות יום מלא, בבריס ובגרנד אפשר להסתפק בכחצי יום בכ"א.
-
וואגס והקניוניםתודה רבה על העזרה

-
וואגס והקניוניםמסכים עם ראובן, מוסיף שאפשר לוותר בלב שלם על הובר. אם על הדרך, אפשר לעצור, לא צריך במיוחד.
-
הובר על הדרך לגרנד קניוןמדובר בעיכוב של כשעתיים, אם לא מבקרים בתוך תחנת הכח, שאני לא ממליץ במקרה זה מפאת קוצר הזמן.
-
וואגס והקניוניםלגבי גרנד קניון- הנה ה-2 סנט שלי
בצעירותי ביקרתי שם ולא הכי התלהבתי ביחס לשאר הקניונים- מה שעיקר היה בעייתי לדעתי- זה הגודל- הוא כ"כ גדול שקשה לתפוס בתצפיות את העוצמה שלו. הטעות השנייה שלי היתה שלא בחרתי לעשות שם מסלול הליכה. אחרי שלפני מספר שנים עשינו טיול קניונים בהרכב משפחתי מלא- היה שוני עצום בין ללכת מסלול בתוך קניון לבין סתם לתצפת ( ושוב- את הגרנד קניון לא עשינו כי ידענו שלא נלך אותו שוב- ובחרנו לוותר)
-
וואגס והקניוניםאין לי ניסיון, אני רק בשלבי התכנון, אבל שאלה לגבי המסלול המוצע - למה לפצל את הביקור בוגאס?
אפשר לנסוע מלוס אנג'לס לגרנד קניון ומשם לפייג, ברייס ו/או ציון ומשם להגיע לוגאס.
רק זה יכול להפוך את המסלול לפחות לחוץ בלי להוריד אתרים (וכמובן שאם עדיין לחוץ אפשר גם לשקול לוותר על משהו).
ועוד הערה (שוב, לא מנסיון, רק מקריאה בפורום): אם מבקרים בסכר שבאגם פאוול אפשר לוותר על סכר הובר.
-
וואגס והקניוניםעשינו בדיוק את התכנון המוצע, מלבד זה שנסענו ישירות לגרנד קניון מבלי לפצל את הלינות בווגאס.
לסכר הובר אפשר לנסוע באחד מהימים בהם תשהו בווגאס.