שוויץ וצרפת.
-
הי.
מעוניין בעזרה לתכנון טיול עם ילד בן 17 וילדה בת 13 לשוויץ והגבול עם צרפת עם רכב שכור.
איפה לנחות? לאן ללכת,איפה ללון וכ"ו.
לשמונה ימים לערך.
תודה מראש.
שי

-
שוויץ וצרפת.שוויץ - זה מובן (אגב, תמיד היתה יקרה ועכשיו באופן מיוחד בשל עליית ערך המטבע שלה, אבל אין עוררין על יופיה).
אזור הגבול עם צרפת - זו כבר בחירה לא ברורה (לי). למה דווקא שם? ואיפה בדיוק: איזור נוישטל? אזור ג'נבה? אפשר לקבל עוד הבהרות?
-
שוויץ וצרפת.ג'נבה אידיאלית כי יש אליה טיסות זולות בתדירות גבוהה והיא נמצאת על הגבול של צרפת ושוויץ. שדה התעופה מחולק בין המדינות.
טיילתי קצת באזור דובר הצרפתית של קנטון ואליס (החלק המערבי) ליד הגבול עם צרפת. זה אזור מקסים, גם לטיול טבע וגם לטיול עירוני, ואשמח לפרט לגביו אבל אני חושב שהאלפים הצרפתים ובפרט עמק שאמוני יפים יותר וגם זולים יותר. מבחינת תשתיות ומבחינת אווירה לא הרגשתי בהבדל בין צרפת לשוויץ. אפילו הדגל של אזור האלפים הצרפתים (שמופיע אפילו על עוגות) נראה כמו דגל שוויץ.
-
שוויץ וצרפת.עם נחיתה בג׳נבה אפשר לשלב טיול נהדר שחלקו האחד באזור האלפים הברניים, וחלקו השני באיזור אגם Annecy. והאלפים הצרפתים.
הרבה טבע ואטרקציות.
-
שוויץ וצרפת.הי.
אין לי העדפה מסויימת .
מה דעתך?
תודה מראש.
-
שוויץ וצרפת.מתי הנסיעה?
-
שוויץ וצרפת.שי שלום
ממליצה מאוד לקרוא על אזור האלפים הצרפתיים. הטיסה לג'נבה מה=ביאה אותך לגבול המשותף בין שוויץ לצרפת. 8 ימים זה בהחלט מתאים לטייל באזור. המחירים יחסית שפויים ושי המון מה לראות ואיפה לטייל ברגל, כך שזו תהיה חופשה פעילה גם לנוער.
תיהנו