שעונים בתאילנד
-
רציתי לדעת עד כמה החיקויים של השעונים כמו רולקס וברייטלינג באמת דומים, ומה הטווח מחירים ,ושוב תודה לכל מי שעוזר וטורח לענות. -
שעונים בתאילנד:Reניתן למצוא חיקויים מרשימים בשווקים. מחירים - ככל המתאפשר ע''י המקח.. -
שעונים בתאילנד:Reהיי יעל,בתיאלנד יש זיופים ברמה מאוד גבוהה שיכולים להחזיק לך מעמד שנים טובות,והם גם יפים מאוד,אבל בשביל לקנות זיוף טוב את צריכה להשקיע קצת כסף,ולא לחפש איזה מציאות,המחיר של זיוף טוב נע בין 1500 באט ל1800 באט,אז אם תשיגי משהו בפחות כסף,סביר להניח שזה אולי ניראה יפה מבחוץ אבל מבפנים זה הרבה פחות איכותי,אני אישית קניתי הרבה שעונים שם,ובעיקר אהבתי את השעונים של בריטלינג,שהם גם יפים מאוד וגם חזקים(עבר חמש שנים ועדיין הם עובדים כמו גדולים)לגבי כמה שהם דומים אז הם דומים מאוד ובארץ כל מי שהראתי לו חושב שזה אורגינל:-),על כל מיקרה בשביל זה חשוב להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות את הזיופים הכי טובים,וגם חשוב להיתמקח איתם על המחיר,אז תדעי שהמחיר בכללי לשעון טוב הוא באזור ה-1500 באט,וברגע שאת מראה שאת כבר יודעת את המחירים אז הם ישר מיתקרבים למחיר שאת מציעה,אם תיצרכי לדעת עוד משהו תישאלי,ביי. -
שעונים בתאילנד:Reתלוי איזה שעון את רוצה, מה איכות הזיוף שלו ואיפה תקני בתאילנד, בממוצע השעונים מאיכות טובה יכולים להגיע למשהו כמו 1500 בהט ואם תלמדי מספרים בתאילנדית תוכלי להגיע עד 1000 בהט לשעון, עם כמה שקשה לי להודות בזה הזיופים הכי טובים נמצאים בשוק פטפונג בבנגקוק, מקח מגעיל אבל בשביל איכות השעונים צריך לסבול -
תוספת של אריק...יעל, הבנתי בזמנו מאריק שמומלץ לקנות את השעונים בקניונים היות וישנם שם שעונים באיכות גבוה והקנייה ממוזגת.
כמובן, שאם ישנן המלצות אחרות אשמח לדעת גם כן
-
עדיאתה יכול למצוא את אותה שעונים גם מחוץ לקניונים,אבל המחיר הוא אותו מחיר,לכן אמרתי לך שאתה יכול לקנות אותם שם,ביגלל שזה יותר נעים ויש לך גם בדרך כלל יותר מיבחר,,בתכלס המחיר מינימום של השעונים שדיברתי עלהם,זה 1500 באט בכל מקום,ואם תצליח להשיג ב10 שקל פחות במקום אחר,עדין עדיף לקנות בקניון כי שם בדרך כלל המוכרים יותר אמינים ממה שתקנה ברחוב,ואם תיתחרט או תרצה להחליף שעון,אז שם תקבל שירות יותר טוב. -
מקבל את ההמלצה במלואה
-
כמו כן עוד עצהאני אישית אהבתי יותר את השעונים של הבריטלניג,כי הם גם ממש דומים למקור,וגם הם יותר חזקים מהזיופים של הרולקס,לכן דווקה הזיוף של הבריטלינג הוא בדרך כלל קצת יותר יקר. -
לאריק/מרטיןאני דווקא יותר בקטע של שעוני DIESEL, SUB CHRONO, FOSSILהאם אתם יודעים, במקרה, אם קיימים זיופים של שעונים אלו בשווקים/קניונים בבנגקוק? -
שעונים בתאילנד:Reתודה רבה אריק רק איפה אני יכול לקנות אותם בתיאלנד בקניון או ברחוב. -
עדיכימעט לכל חברה יש להם זיוף שם,אבל מה זה דיזל שעון יוקרה? אני לא מיתלהב מהשעונים המקורים שלהם,אז מהזיוף בטח שאני לא יתלהב,על כל מיקרה אני יכול להמליץ לך רק על השעונים שאני קניתי,וכמו שאמרתי מקודם הכי אהבתי את השעונים של הבריטלינג,כי חוץ מזה שהם יפים מאוד ויש לך מיבחר של המון דגמים,אז גם הם חזקים מבפנים,והם מחזיקים מעמד הרבה שנים בלי כל בעיה,כמו כן יש לך גם את האומגה שהם אחלה,וגם את הרולקס,לגבי הרולקס אם אתה קונה אז תבקש את הסופר קופי,שהוא יותר איכותי. -
יעלאת יכולה לקנות אותם גם ב-mbk ,ואת יכולה גם לקנות אותם ברחוב,בעיקרון כמו שאמרתי לעדי,המחירי מינימום של השעונים הטובים הם קבועים בכל מקום(כל עוד את לא קונה בסיטונאות)ואם תמצאי שעון דומה במחיר מציאה,אז אולי מבחוץ הוא ניראה דומה,אבל מבפנים הוא הרבה פחות איכותי,בעיקרון כמו שאמרתי כבר מקודם,מנסיון שלי הזיופים הכי טובים שם הם של ברליטלינג שהם גם הכי דומים למקור וגם הכי חזקים,המחיר שלהם הוא הוא 1500 באט,ביי תהני. -
תודה -
sub chrono ועוד על שעוניםחיפשתי sub chrono בכל מקום... ולא מצאתי.
כמו כן, לא ראיתי דגמים אחרים אשר דומים (שעון בעל עובי כמו ה סאב)
חיקוי של רולקס , קניתי בשוק סופשבוע. המחיר התחיל ב 2000, קניתי ב 700. עבד טוב כמה חודשים עד התחיל לזייף.
בסוף קניתי אותו דבר בהונג קונג בערך באותו מחיר... טפו טפו עובד כבר 4 חודשים.
בקשר לשעונים - אמרו לי כי יש לשים לב לתנועת המחוגים. באם המנוע (movement) הוא איכותי יותר, אז התנועה תהייה חלקה יותר ולא בקפיצות של שניות שלמות. לא יודע באם זה נכון... אבל זה מה שאני חיפשתי. -
סבבה - תודה על הטיפים. עדי