דירה באמסטרדם ל7 אנשים.
-
שלום לכולם, באזור תחילת ספט' אני ועוד 5 או שישה חברים (6 או 7 טוטאל) מתכננים לטוס לאמסטרדם. תוכלו להמליץ לי על איזור מגורים עדיף ואתר למציאת דירות במחיר שפוי (לא יותר מ60 יורו ללילה)?
(או אם בטעות יש מלון שהוא עדיף מבחינת מחיר, אז למה לא).
אנחנו רוצים דירה נחמדה כזאת ולא להיזרק בהוסטל, עברנו את שלב המזרח

תודה!!
-
דירה באמסטרדם ל7 אנשים.60€ לדירה עבור 6-7- נפשות?
רק כדי לסדר לך את המידע --לינה בדורם-בחדר של 12 נפשות עולה בין 25-30 € לראש, הזולה ביותר !
-
דירה באמסטרדם ל7 אנשים.תנסו את short stay group
אני אישית סגרתי דרך בוקינג
אזור מומלץ לחברה צעירים זה אזור כיכר דאם רמברנטפליין וליידספליין אילו איזורי הבילוי והבארים.
-
דירה באמסטרדם ל7 אנשים.כנראה שלא הסברתי את עצמי מספיק טוב, התכוונתי 60 אירו לאדם ללילה

-
דירה באמסטרדם ל7 אנשים. -
דירה באמסטרדם ל7 אנשים.יש לך גם אתairbnb שזאת אחלה דרך למצוא דירה
-
דירה באמסטרדם ל7 אנשים.הרבה יותר טוב.
אבל ברצינות-- זה אפילו יותר מדי לאדם

כי אם מדובר בדירה- אין לך ארוחות או מי שינקה את הדירה.
סביב 420€ ללילה זה מעבר למחיר של דירה ללילה אפילו באמסטרדם ואפילו אם מתפנקים נורא.
השיטה--- היות ואתם 7 חברה, ובטח (אולי) מחפשים לינה במרכזי הבילוי של העיר- אז תתמקדו באזור הגיאוגרפי הנכון של מרכז העיר (ליידספלין-מונטפליין עד טבעת התעלות הסמוכה) או תתרחקו יותר למוזיאוםפליין אם לא פחות חשוב לכם לגור בצנטרום של הבילוי הלילי.
כנסו למנועי חיפוש מקובלים-החל מbooking com
וכל האחרים שעוסקים בדירות ממוקד
הגדירו תאריכים--- ואז מראש יצאו תוצאות רק של מה שיכול להיות רלוונטי.
היות וגודל הקבוצה לא קטן- גם ההיצע פחות גדול.
מכאן כאשר מורידים את התאריכים הרלוונטים-נשארים עם הרבה פחות ביד.
ו..למה דירה?
כי במחיר הזה תוכלו גם למצוא חדרי מלון עבורכם.
-
דירה באמסטרדם ל7 אנשים.א' כל המון תודה לכולם.
ב' דירה זה קצת יותר נח כשיש הרבה חבר'ה, זה יותר חברתי ומהנה מאשר כל אחד בחדרו במלון.
ג' ארוחות הבוקר באירופה גם ככה לא עשירות בלשון המעטה, כך שעדיף שנקנה את הדברים בעצמנו ונוכל לבשל בדירה.
ד' יש גם שני חבר'ה דתיים, כך שזו גם סיבה בעניין האוכל.
תודה רבה על המקומות המרכזיים, זה היה חשוב לי
.כן אני יודע שההיצע קצת קטן כשהמספר גדל, אך אנחנו מקווים שנמצא באמת משהו נחמד במחיר סביר.
booking מציעים גם דירות?
-
דירה באמסטרדם ל7 אנשים.כן, גם בבוקינג
-
דירה באמסטרדם ל7 אנשים.כן
כנס לבוקינג קום
יש מודלי לינות בצד- בחר "דירות" או.."וילה" מה שמתאים לכם
ומכאן תכניס את ההרכב- מספר הנפשות/חדרים
ואת התאריכים.
כל עיסוק בנושא לינה נטול תאריכים-חסר ערך, כי זה שיש דירה ל6 נפשות בכלל לא אומר שהיא זמינה.
-
דירה באמסטרדם ל7 אנשים.אתם יכולים להציץ בטיפ שלי על תנאי השכרת הדירה שעשיתי דרך בוקינג.
יש באמסטרדם בניינים שלמים שמשכירים חדרים,ייתכן ותצטרכו להשר על 2 דירות באותו בניין.