שדות התעופה הטובים בעולם
-
-
שדות התעופה הטובים בעולםהיה לי ברור שסינגפור והונג קונג למעלה.
בסינגפור שבמקום הראשון מקבל את פניך שלט על עונש מוות למבריחי סמים!
מעניין שזה לא מפריע לאנשים......
האמת שבקטע הזה אין מה להתבייש בנתב"ג לדעתי למרות שהבידוק לאזרחים זרים יכול להיות חוויה שלילית אצלנו
-
למרבה הצערמטעמי ביטחון, הטיסות לישראל כמעט תמיד יוצאות מאיזה כלוב מבודד ומדכא בקצה הטרמינל, שלא משאיר הרבה הזדמנות ליהנות מהמקום.

-
שדות התעופה הטובים בעולםהיינו לפני חודשיים בש"ת אינצו'ן בסיאול. שדה יפה מודרני
יש שם אולם הסבה עם אוכל שתיה ומקלחת חופשית לנוסעי קוריאן אם כי לא ראיתי שבודקים את הנכנסים לחדר ההסבה .אגב לידיעה זה ליד שער 11 עולים קומה.
הבעיה עם ש"ת בארה"ב נאמנים לגישה הקפטיליסטית שאין ארוחות חינם. אין אינטרנט חופשי ואגב גם בחלק גדול מש"ת באירופה. באסיה בכל שדה שהייתי יש וי יפי.
-
שדות התעופה הטובים בעולםהתוצאות סה״כ צפויות, וכתבתי על כך פוסט השבוע בבלוג, אבל חשוב לזכור שמדובר בפרסים שניתנים ע״ב סקר הפתוח לקהל הרחב ולא ע״ב מבחן שעורכת SkyTrax עם קריטריונים ונוסחאות (כמו שהיא עושה לגבי הפרסים העיקריים שלה). המשמעות היא שיש משקל אמיתי לאפקט העדר שבו הנוסעים בוחרים שנה אחר שנה באותם השדות.
משזה נאמר,
צ׳אנגי הוא באמת שדה תעופה פנטסטי כמעט מכל בחינה. אבל, לעומת זאת, אני לא משוכנע שלאינצ׳ון מגיע המקום השני. או למה בכלל סכיפהול נמצא בעשיריה הראשונה.
אני מעריך אם היה מדובר בפרסים שנשענים על מדדים אמפיריים אולי היינו רואים את נתב״ג שלנו שהוא אחד השדות הנוחים ביותר בימים שאף אחד בו לא שובת.
ובאופן אישי הייתי מכניס גם את השדה של דאלאס לרשימה. לא יצא לי לעבור עדיין באף שדה אמריקני שמתקרב לנוחות שלו.
-
שדות התעופה הטובים בעולםבגלל שזה סקר מבוסס חווית משתמש, זה נותן אספקט אחר (דברים שאנשי מקצוע רואים כטוב, והנוסעים "לא ישימו עליו")
בהשוואה לשדות אחרים, יכול להיות שנתבג יקבל ציון נמוך יותר בגלל קטע הבטחון (ארזת לבד?) שיראה תלוש מהמציאות להרבה אנשים.
מצד שני, סחתיין לסכיפהול, שכנראה הוא מעביר חווית משתמש מאוד מוצלחת למרות העומס, והבעיתיות שאתה רואה בו
-
שדות התעופה הטובים בעולםכל חודש יוצא מגזין אחר ובוחר את שדה התעופה הטוב בעולם
כמו את המלון הטוב בעולם.ואת החוף הטוב בעולם.ואת הטרק הטוב בעולם
ואת ההר הטוב בעולם ועוד ועוד.