טלפון ביפן
-
שלום לכולם, אני נוסעת לתקופה של חודש וחצי ביפן ואשמח לעזרתכם. אני רוצה לקחת את הטלפון הסלולרי שלי ואני מעדיפה לא להשתמש בשיחות ובהודעות רגילות כי אין צורך כי יש אפליקציות שמאפשרות את זה בחינם. אני לא רוצה להסתמך רק על ווי פיי כי אם אהיה במקום בלי ווי פיי אני אעדיף שיהיה לי אינטרנט. השאלה היא האם ניתן לקנות סים שמשמש רק לאינטרנט? ואם כן מומלץ לקנות בארץ או לקנות סים מקומי ביפן? תודה רבה

-
טלפון ביפןגם לי עלה אותו הצורך ולא מצאתי אפשרות קניית סים פריפייד ביפן, כמו שעשיתי ביתר מדינות המזרח. לכן קניתי חבילת אורנג' ב 139₪ עם 1G לחודש והשתמשתי במהלך חודש וחצי בשתי חבילות. נדמה לי שמישהו כאן באתר כן הצביע על אפשרות קניית סין אבל לא למטרה שאת מעוניינת.
-
טלפון ביפןגם לי עלה אותו הצורך ולא מצאתי אפשרות קניית סים פריפייד ביפן, כמו שעשיתי ביתר מדינות המזרח. לכן קניתי חבילת אורנג' ב 139₪ עם 1G לחודש והשתמשתי במהלך חודש וחצי בשתי חבילות. נדמה לי שמישהו כאן באתר כן הצביע על אפשרות קניית סין אבל לא למטרה שאת מעוניינת.
-
טלפון ביפןאמנם רק התחלתי לבדוק את הנושא, אבל לפי מה שמצאתי בינתיים יש אפשרות לשכור טלפון ביפן אבל לא לרכוש סים.
-
טלפון ביפןיש בשדה התעופה כל מיני דוכנים שמוכרים/משאילים כרטיסי סים כאלה או אחרים. לא ממש הצלחנו לתפעל אותם ובשביל שלושה שבועות לא ממש רצינו להתעסק בזה והשימוש בווי פיי סיפק אותנו לגמרי אבל אולי שווה לך לבדוק שם