מלון בוושינגטון
-
שלום,
איפה כדאי לישון בוושינגטון? יש לנו 3 לילות בלי רכב...
קראתי שבאזור המול אין מה לעשות אחרי הצהריים ערב אז עדיף איזור אחר.
איפה כדאי לישון שיהיה מלון טוב במחיר טוב עם הגעה נוחה למול?
תודה
-
מלון בוושינגטוןארלינגטון הוא פרבר שמתאים ללינה. אנחנו ישנו במלון westin שהיה מצויין, רני לא זוכר עד כמה הוא קרוב לתחנת הרכבת שאיתה נכנסנו ויצאנו ממרכז וושינגטון. עופר
-
מלון בוושינגטוןבאמת לדעתי אין סיבה לשלם על מלון יקר במרכז וושינגטון ליד המול, גם לרוב המחיר של המלונות שם לא כולל חניה.
אני ממליץ לכם לחפש בטריפ אדוויזור מלון עם ביקורות טובות במרחק הליכה מתחנות הרכבת של הפנטגון סיטי והקריסטל סיטי שאלו קניונים עם תחנות מטרו במרחק של כרבע שעה נסיעה ברכבת מהמול.
אנחנו היינו במלון אמריקנה, זה מלון דרכים פשוט ולא יקר. כל האזור שם מלא במלונות.
-
מלון בוושינגטוןתודה על העצות,
אבל עדיין לא הבנתי.
אם מתעלמים מהמחיר, מה יותר טוב? ארלינגטון או ג'ורג'טאון? מבחינת קרבה לאתרים, שיהיה מה לעשות בערב קצת, מקום שנעים להסתובב ברחוב?
אנחנו בלי רכב
בארלינגטון יש איפה להסתובב בערב? קניונים? פאב\מסעדה?
תודה
-
מלון בוושינגטוןבארלינגטון הסתובבנו ( עם רכב) עם קרובת משפחה שגרה שם והיא הובילה היינו בכל מיני מדרחובים עם ברים ומסעדות אבל אני לא זוכר את המיקום המדוייק. ליד ה westin יש קניון קטן עם בתי קפה ומקומות לאכול. עופר
-
מלון בוושינגטוןבארלינגטון הסתובבנו ( עם רכב) עם קרובת משפחה שגרה שם והיא הובילה היינו בכל מיני מדרחובים עם ברים ומסעדות אבל אני לא זוכר את המיקום המדוייק. ליד ה westin יש קניון קטן עם בתי קפה ומקומות לאכול. עופר
-
מלון בוושינגטוןלא הייתי בג'ורג'טאון.
האזור בארלינגטון שישנתי בו היה מורכב בעיקר ממלונות ומגדלי משרדים חדשים. והיו שם גם הקניונים של הפנטגון והקריסטל סיטי ששם נמצאות תחנות המטרו. האזור היה נראה לנו די בטוח ולא חששנו להסתובב בו בחושך. הוא היה בערך 10 דקות נסיעה ברכבת התחתית מהמול.
אני לא ממש יודע אם יש מה לעשות בערב (אנחנו יותר הטיפוס של לסגור את היום מוקדם במיטה עם גביע גלידה ופיצה מול הטלויזיה).
גו'רג'טאון זה יותר רובע היסטורי שיתכן שיש שם יותר חיי לילה.
-
מלון בוושינגטוןתודה ננסה למצוא משהו