עזרה במחירי כרטיסים
-
לגבי מישפחה שצריכה להגיע מסן פרנסיסקו לישראל, מה יותר זול, שיקנו הכרטיסים בארה"ב או שאנחנו ניקנה להם מישראל? מודה מראש לכל תושובה.
-
עזרה במחירי כרטיסים785 צפיות ואף תשובה?
-
עזרה במחירי כרטיסיםאין תשובה כי:
אין תשובה אחת נכונה תמיד
יש מיליון אפשרויות טיסה וחברות ויתכנו הבדלים לא קטנים
יש המון תאריכים רלוונטיים
והכי חשוב - למה בכלל שיהיה הבדל?
כשאני מחפש מחירי טיסות באתרי הכרטיסים לא שואלים אותי איפה אני גר.
ובלי שום קשר - יש מנועי חיפוש לטיסות כמו kayak ואחרים. הם יתנו תשובה הרבה יותר מדוייקת
-
עזרה במחירי כרטיסיםאני לא חושב שיש הבדל במחירים לאזרחים ולתושבי חוץ.
תכנס לאתרים כמו expedia, איסתא וכו.. ותבדוק מחירים. באף אתר לא ראיתי ששואלים על אזרחות לפני שנותנים הצעת מחיר.
-
עזרה במחירי כרטיסיםתודה רבה!
-
עזרה במחירי כרטיסיםל point of sale יש משמעות רבה במחירי כרטיסים.
ואין זה נכון שלא משנה היכן קונים.
-
עזרה במחירי כרטיסיםגם לדעתי מחיר כרטיסי טיסה אינו עניין של אזרחות או של המקום שבו קונים אותם.
א ב ל - לדעתי בהחלט יכול להיות הבדל ואולי אפילו משמעותי, בין טיסה תל אביב-ניו יורק-תל אביב, שזה כרטיס שישראלים צריכים (בדרך כלל) לבין טיסה ניו יורק-תל אביב-ניו יורק, שזה כרטיס שהאמריקאים צריכים (בדרך כלל).
-
עזרה במחירי כרטיסיםבהחלט מכל מיני שיקולים (וטעויות) יש מחירים שונים שנובעים מקהל היעד אליהם מיועדת הטיסה.
לטיסות הלוך ושוב - יתכנו הבדלים מאד לא זניחים על פי המוצא כמו שהזכיר שלמה.
ובלי קשר - בהחלט יש הבדלים.
אלאיטליה למשל ידועים בכך שהם יוצאים עם מבצעים לקהלי יעד שונים. בהחלט יתכנו מבצעים באתר http://www.alitalia.com/il_en המיועד לישראל ומבצעים אחרים באתר http://www.alitalia.com/us_en המיועד לקהל האמריקאי.
אבל - אין מניעה לישראלים להשתמש באתר האמריקאי ולאמריקאים להתשמש באתר הישראלי. פשוט צריך לבחור את האתר הנכון.
יש חברות שבאתר אחד גובות "דמי הרשמה או טיפול" מעבר למחיר הכרטיס ובאתר אחר לא.
וכמובן - יתכן שכשהמחירים נקובים במטבעות שונים לא תמיד שער ההמרה יהיה יציג.
להבנתי מעבר למבצעים נקודתיים, הפרשים גדולים הם בעיקר על טיסות פנים,ובעיקר על טיסות חד כיווניות ולא הלוך ושוב. על טיסות הלוך ושוב בינלאומיות ההפרשים לרוב קטנים יחסית.
-
עזרה במחירי כרטיסיםבאלאיטליה - בקניה באתר הישראלי, תשלם 10$ עמלה לכרטיס. ואם תעשה אותה הזמנה באתר האמריקאי - אין את אותה עמלה
-
עזרה במחירי כרטיסים - מהנסיון שלי אין הבדל במיקוםמהנסיון שלי (כמעט תמיד קניית הכרטיסים נעשית אצלנו יחד - המשפחה בארץ ובארה"ב מחפשים יחד את הכרטיסים - עבור ביקור שלנו שם או שלהם כאן),
עד כה המחירים שאנחנו ראינו (לאותן טיסות) באקספדיה, קיאק, או גם באתרים של חברות התעופה השונות, היו בדרך כלל זהים.
ההבדל הוא רק בשיטות החיפוש השונות (עם תאריכים סמוכים או בלי, טיסות ישירות או קונקשנים).
בקיצור, מהנסיון שלי אין הבדל לפי המיקום של המחשב שמחפש את הטיסות, יש הבדל בהתאם לנסיון של מי שמחפש את הטיסה...
בהצלחה