רכבל פתוח- למי יש ניסיון?
-
עשיתם טיול שהתרכז בבוואריה?יכול להיות שהמסלול שלכם יענין אותי באופן כללי? יש מסלול/סיפור כתוב?
אשמח לשמוע...
-
רכבל פתוח- למי יש ניסיון?תמונות יפהפיות
-
רכבל פתוח- למי יש ניסיון?אני לא מכיר את הרכבל הספציפי הזה אבל קשה לי להאמין שיש אלטרנטיבה לעלות עם רכב פרטי. גם לא בתשלום. בד"כ אם יש דרך עפר רק למי שמתחזק את האתר מותר לנסוע בה, אבל אפשר ללכת בה ברגל ובד"כ היא משולטת היטב והיא אלטרנטיבה שמי שרוצה לגוון ולשלב עליה עם רכבל וירידה ברגל, וגם לחסוך קצת בעלויות.
אין הרבה מידע על המסלולים האלה כי אתרי התיירות מנסים לעודד את התיירים להשתמש כמה שיותר ברכבלים, ולטייל ברגל בדרכים הגבוהות שאפשר להגיע אליהן באמצעות רכבלים.
אנחנו בטיולים בשוויץ ובאוסטריה עלינו ברגל במקום עם רכבל פתוח כי היינו עם תינוק.
-
רכבל פתוח בטודנאו - האם יש אלטרנטיבה?לבעלי פחד גבהים האם אפשר להגיע עם הרכב ישירות למגלשות או שחייבים להגיע ברכבל?
-
רכבל פתוח- למי יש ניסיון?התינוקת חייבת מנשא. אחד מכם יעלה עם התינוקת והילד הגדול והשני עם בן ה-5 והתיק שלפני הירידה מהרכבל (או שיש לומר "הקפיצה") ישים אותו על הגב. במידה והילדים שלך לא תזזיתיים במיוחד וממושמעים לא אמורה היות בעיה אבל בהחלט צריך להשגיח.
-
הילדים בגרמניה כנראה יותר עמידיםאז אחרי בירור מול האתר במיטנוולד ומול האתר באימסט, משניהם קיבלתי תשובה שאין שום בעיה לעלות עם 3 ילדים (מזכירה- בגילאי 7,5 ושנה).
מבחינתם פשוט מחזיקים את התינוקת והילד בן ה-5 יושב ליד. ילדה בת 7 מבחינתם כבר עולה לבד.
בכל מקרה- בשני האתרים יש אפשרות לעלות ברגל אבל לוקח כשעה-שעה וחצי.
אין אפשרות עם הרכב...
-
הילדים בגרמניה כנראה יותר עמידיםסלבדור בהחלט יש הבדל בין פעוט לילד גדול יותר אבל השאלה נשאלה על ילדים בני 5 ו 7 + 2 מבוגרים ותינוקת.
בהנחה שהתינוקת במנשא אני לא רואה שום בעיה איך מבוגר עם 2 ילדיים חופשיות לא יסתדר עם ילד בן 5 או בן 7 בהנחה שהוא ילד נורמלי ( תזזיתי יותר או פחות אבל עדיין בגבול הנורמה )
GUYGUL בלי התחייבות למיטב זכרוני באימסט הרכבל היה לא מפחיד במיוחד, בנוסף נתנו לי לעלות עם 2 הילדים ביחד במושב של 2 ( והם היו גדולים משלך ) כך שאם עדיין יש חשש אחד המבוגרים יוכל להשיאר למטה עם התינוקת ואחד לעלות למעלה עם 2 הילדים.
הבעיה במגלשה גם בן 7 וגם בן 5 חייבים ליווי מבוגר באימסט על המגלשה.כך שבלי קשר לרכבל אם תרצו לעלות למגלשה תצטרכו לעלות פעמיים.
הקטן שלי מאוד רצה לרדת לבד במגלשה ( כי אמא גולשת לאט מידי ) או עם אחותו והם לא איפשרו. -
הילדים בגרמניה כנראה יותר עמידיםתודה.
אני מנסה להבין- הchairlift לא מאובזר בחגורות בטיחות?? זה רק מעין מעקה מסביב? אני חייבת לציין שיותר מהתינוקת, דווקא מטריד אותי הבן 5.
זה מהותי הסיפור הזה, כי אני מבינה שיש כל מיני מסלולים שמגיעים אליהם ברכבל הפתוח. כשמדובר במסלול, פחות רלבנטי שאחד יישאר עם התינוקת למטה.
-
הילדים בגרמניה כנראה יותר עמידיםאין חגורת בטיחות. רק מעקה
-
הילדים בגרמניה כנראה יותר עמידיםרק מעקה.
כשאני עליתי עם בן 5 ( נדמה לי שזה היה בחרמון ) פשוט ישבתי לידו וחיבקתי אותו אלי. אני הרגשתי שזה מספיק