עזרה בווינה ובודפשט
-
שלום
אני מבקש עזרה בכמה נושאים
1) אנחנו לנים במלון סטפני בווינה ובמלון סופיטל בבודפשט
משום מה אני לא מגיע לאתרים של המלונות ,מגיע רק לאתרי מכירות . מחפש לינק למלונות עצמם .
2) אני מחפש אתר שמוכר כרטיסי רכבת במחיר שפוי ראיתי ב89E? הזוי לא ?
תודה דורון
-
עזרה בווינה ובודפשט -
עזרה בווינה ובודפשט -
כרטיס רכבת אפשר לקנות מתי שרוצים ב29 יורו הלוךוחזור ,ברחוב אטילה 16 מול מלון קמפינסקי,אפשר לשלם ביורו או בכסף הונגרי.
חזרתי לפני יומיים ככה שהכל טרי.הכרטיס פתוח ל4 ימים ואין מחסור בכרטיסים אפשר לקנות אותו כל מתי שמגעים למשרדי הרכבת,הוא לא נגמר אף פעם,הרכבת היא ראילגט אוסטרית עם מסך שמראה את כל התחנות ואין בעיה בכלל.הייתי 3 ימים בוינה. ככה שמידע טרי אני יכול למסור לך על העיר.לגבי אתר הרכבות ההונגרי לא הייתי קונה בו ולא הייתי לוקח אותו יותר מדי ברצינות.
-
כרטיס רכבת אפשר לקנות מתי שרוצים ב29 יורו הלוך
"אין מחסור בכרטיסים"הם מוכרים כרטיסים בשפע...
אך יתכן ותאלץ לעמוד יותר מ3 שעות על הרגלים, אם לא תקנה מקום שמור...
(נסעתי באוגוסט והמונים עמדו על הרגלים או ישבו על הריצפה)
-
כרטיס רכבת אפשר לקנות מתי שרוצים ב29 יורו הלוךאפשר לקנות גם באתר הרכבת ההונגרי, נכון שקצת מסובך אבל ניתן לאסוף את הכרטיסים בתחנת הרכבת. כמו כן אפשר לרכוש כרטים הלוך וחזור ב-26€ כולל מקום שמור.
-
לי היה מקום בשפעפקידת המכירות במשרד הרכבת אמרה לי שאין בעיה ואין שום מחסור בכרטיסים אף פעם.ואני יכול לקנות מתי שאני רוצה ...לאיזה יום שאני רוצה ...ולעלות על איזה רכבת חזור ...או הלוך ...שאני רוצה.
וככה באמת היה...הכרטיס של ה26 יורו הוא עם תאריך קבוע בלי יכולת לשנות אותו,בעוד ה29 יורו הוא פתוח ל4 ימים ונותן גמישות.
באתר הרכבת צריך לתת תאריך הלוך וחזור+הוא מחייב להזמין מקום שמור(3 יורו לכיוון)בכרטיס של ה29 יורו(ב26 יורו אין חיוב על מקום שמור).כשאני נסעתי לא היה ממש בעיה של מקומות והיה אפשר לתפוס כל מקום בלי בעיה.