טיול בן 12 יום לארה"ב
-
אנו זוג עם 3 ילדים 17,14 ו 4 נוסעים לראשונה לארצות הברית. ל12 יום מתוכן 5 ימים שוהים באורלנדו משםטיסה פנימית. לניו יורק ויומיים שהייה שם ומשם לארץ. לוקחת בחשבון ש 2 ימים מבוזבזים על טיסה משאיר לי יומיים שלושה חופשיים שבהם ארצה להשכיר רכב ולצאת מניו יורק.אשמח להמלצה לאן כדי לנסוע בזמן המועט שיש לי?
-
טיול בן 12 יום לארה"בבזמן המועט שיש לכם הייתי מסתפק באורלנדו וניו יורק בלבד. אם בכל זאת מתעקשים, הייתי משנה את הטיסה מאורלנדו לבאפולו - שוכר רכב מטייל במפלי ניאגרה ויורד עד ניו יורק ומחזיר רכב בניו יורק ומסיים בניו יורק.
לא ברור גם למתי מתוכנן הטיול?
-
טיול בן 12 יום לארה"בתודה. הטיול מתוכנן לתחילת אוגוסט. מבאפלו למפלי הניאגרה ומשם לניו יורק כמה זמן זה לוקח יום יומיים יותר? האם מצריך לינה שם בדרך. ובמידה ואקח את המלצתך להתרכז בניו יורק האם יש מה לעשות אם ילדים 5 ימים בניו יורק? תודה.
-
טיול בן 12 יום לארה"באם אתם מחליטים להתמקד בניו יורק ופלורידה- אני הייתי מוסיף יום או יומיים לאורלנדו (6-7 ימים) ואת השאר בהתאם בניו יורק (3-4 ימים). וכמובן שיש מה לעשות עם ילדים בניו יורק - אבל לדעתי הם ייהנו הרבה יותר באורלנדו.
לגבי אפשרויות ממפלי ניאגרה לניו יורק מצרף לך לינק לחיפוש בפורום אפשר לקחת משם רעיונות
-
טיול בן 12 יום לארה"במצטרף להמלצה להיות באורלנדו לפחות שבוע בעיקר כדי לעשות יום או יומיים של הפוגה בין הפארקים. בימים שנשארו ממליץ להשאר בניו יורק - יש מה לעשות שם. מה שכן ממליץ לסדר את המקומות שתרצו להיות בהם לפי אזורים שלא תמצאו את עצמכם סתם קופצים מאזור לאזור. עופר