קופיפי
-
מלונות בקופיפי לפני סגירת מלון ליום חמישי הקרוב , מה יותר עדיף מלון קאבנה או פרינסס ? אנחנו זוג
-
קופיפיאשמח לתשובה
-
קופיפיהקבנה די שונה במחיר , הייתי מדרג את הבחירות שלי ככה.
1) פי פי קבנה (קצת יקר יחסית לתמורה...)
2) פי פי פרינסס (חדרים מצויינים אך לשים לב שלוקחים את אלו על החוף לא מאחור)
2) פי פי אניטה (תמורה מצויינת לחדר , לקחת חדרי בניין לא באנגלו)
-
קופיפימבין 2 האפשרויות עדיף ללכת על מלון הפיפי קבאנה אך קחו בחשבון בתי המלון באיזור המרכזי בקופיפי לא נותנים תמורה טובה למחיר אותו הם דורשים
-
קופיפיהיי תודה על התשובות אני רוצה שהמלון יהיה הכי קרוב למרכז העיניינים למסיבות לדוכנים ועוד שאלה, האם יש סוכנות ישראלית כלשהי בקופיפי במרכז ? (שם אני רוצה שיהיה המלון שאקח ) מחר אנחנו נוסעים לקופיפי נראה לי שנסגור במקום מקווה שלא נסתבך
-
קופיפיאם זה ככה, אז הפי פי אניטה הכי מומלץ. אין סוכנויות ישראליות בקופיפי, ניתן להזמין בטלפון מסוכנויות ישראליות ממקומות אחרים או אינטרנט אגודה בוקינג או לשלם במקום או סוכנויות מקומיות... בקיצור יש הרבה דרכים

-
קופיפיבאיזו תקופה אתם מגיעים לתאילנד? בתקופות העמוסות קופיפי הוא היעד הראשון אשר מתמלא לגמרי מכיוון שהיצע המלונות שם הוא הקטן ביותר
-
קופיפיכמו שרשמתי , מחר אני אגיע לקופיפי איפה המרכז נמצא בדיוק מבחינת המפה
-
קופיפיהמרכז הוא החלק האמצעי של האי, סימנתי לך על המפה את 3 המלונות שציינתי קודם, הקרובים ביותר למרכז שסימנתי הם ה"פי פי אניטה" וה"פי פי פרינסס".
-
קופיפיעדיף את הפרינסס מבחינת המחיר, מומלצים החדרים במבנה היכן שהבריכה נמצאת, החסרון היחיד בחדרים במלון זה שהם קטנים.