למי שראה כמעט הכל בוגאס
-
היי,אודה לרעיונות מעבר לבילויים הרגילים בלאס וגאס
-
למי שראה כמעט הכל בוגאסרחוב פרימונט בלילה, כמובן.
יש בפרימונט מסעדת קונספט שנקראת Heart Attack Gril
האוכל (המבורגר וצ'יפס) כאן זה לא העיקר, אלא הרעיון.
המסעדה נראית כמו חדר אוכל בבית חולים כשכל הסועדים בה לבושים בחלוקים של בית חולים.
האוכל המוגש במסעדה הוא המבורגר וצ'יפס כשההבדל בין המנות הוא כמה המבורגרים את רוצים בתוך הלחמניה שלכם. המקסימום זה ארבע המבורגרים ובניהם יש גבינה צהובה מותכת. תזכרו, כל המבורגר שווה לניתוח מעקפים אחד.
ההמבורגר עצמו טעים אבל לא נפלתי מהכיסא.
אושרה
-
למי שראה כמעט הכל בוגאסהיי רוי,
לא יודעת מה ההרכב שלכם ואם מתאים.
זו לא אטרקציה יחודית לוגאס. זה טרנד שיש בכמה מקומות בעולם. אנחנו התנסנו בדבר כזה בבודפשט בקיץ האחרון. כיכב שם במקום ראשון בטריפאדוויזר. בהתאם להמלצות, מראש הזמנתי שני חדרים ומזל שכך כי כשיוצאים מהראשון יוצאים עם טעם של עוד.
כעיקרון מדובר על חדר סגור במרתף שאתה נכנס לשם ויש לך שעה למצוא את בדרך החוצה. שעה של הפעלת הגיון, חשיבה והרבה שיתוף פעולה משפחתי.
אנחנו מאוד נהננו.
דרך גרופון גיליתי שיש את זה גם בוגאס. בעלי הודיע לי שאנחנו מיצינו את החוויה
אז לא התעמקתי בוגאס אבל ממליצה מאוד להתעניין למי שטרם התנסה. שמתי קישור לאחד שמצאתי דרך גרופון, הוא לא על הסטריפ אבל לא רחוק. יכול להיות שיש כמה. שווה להתעניין. יש בד"כ כמה חברות ולכל חברה יש כמה חדרים (בשינוי תפאורה ורמת קושי).מומלץ.
לימור
-
למי שראה כמעט הכל בוגאסתודה רבה לימור ואושרה
נוסעים פעם ראשונה לארה"ב ,בלי הילדים.
-
למי שראה כמעט הכל בוגאסביקרתם כבר במלון סילברטון ? כעשר דקות נסיעה מהסטריפ, יש אקווריום נחמד (יש שעות שצוללנית מאכילה את הדגים) אבל הנחמד ביותר זה החנות הצמודה, של BASS PRO. יש מעבר פנימי מהקזינו, ליד האקווריום:
-
גם אני ממליצה על חנות הקמפינג ליד סילברסטוןחנות ענקית, מדליקה ואפשר גם למצוא מציאות
-
גם אני ממליצה על חנות הקמפינג ליד סילברסטוןלא הצלחתי להוציא את בעלי מהחנות הזאת כמה שעות....
גם את הבופה של סילברטון ממש אהבנו
-
גם אני ממליצה על חנות הקמפינג ליד סילברסטוןערב טוב.
ראשית דבר מתוך כתבה באתר למטייל בווגאס,שני מוזיאונים ייחודיים,מוזיאון המאפיה
הממוקם בווגאס הישנה,ומוזיאון הניאון,המספר את היסטוריית השלטים בווגאס,כולל תצוגתם,וזה מיקומו.
- ADDRESS770 Las Vegas Boulevard North
Las Vegas, NV 89101 - PHONE(702) 387-6366
כמו כן המלצות נוספות.
1) תצפית על העיר,ממגדל אייפל במלון פריז.
2) תצפית + אקסטרים,על גג מלון סטרטוספר.
http://www.lametayel.co.il/%D7%A4%D7%97%D7%93+%D7%90%D7%9C%D 7%95%D7%94%D7%99%D7%9D++%D7%91%D7%9E%D7%92%D7%93%D7%9C+%D7%9 4%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%A8+%D7%A9%D7% 91%D7%95%D7%92%D7%90%D7%A1+0
- ADDRESS770 Las Vegas Boulevard North
-
גם אני ממליצה על חנות הקמפינג ליד סילברסטוןהקישור השני.
3) תצוגת גופות ואברים פנימיים,במלון לוקסור.
4) גלישת כבל בווגאס הישנה,כולל סיור לילי,ותצוגה על מסך ענק.
5) שייט רומנטי בגונדולה,על הנחל במלון וונציה.
6) ביקור בגלרייה לתמונות ייחודיות,במלון וונציה.Rottella Gallry
7) יוגה עם דולפינים,במלון מירז'.
בהצלחה וטיול מהנה,שבת שלום חיים.
-
רכבים, וחנות מישכוןאם אתם אוהבי הרכבים הישנים של ארהב....תכנית טלויזיה שמשודרת בערוץ ההיסטוריה כבר שנים. הרוזן ( דני קאונט) נמצאת ממש מעבר למלון סירקוס סירקוס. תצוגה של רכבים ישנים . שהרוזן דני הפך אותם עם הצוות שלו למכוניות מותג.
כמו כן חנות נוספת שהפכה להיות גם תכנית טלויזה בעשור האחרון. חנות המישכון שנמצאת בדאון טאון. הכניסה חינם.
-
מוזיאון המאפיהחבל על הזמן ועל הכסף, זאת דעתי.
-
מוזיאון המאפיהאיזה נחמדים אתם.תודה רבה,
אני רואה בטלויזיה את התכנית על חנות המשכון,מישהו יודע שם וכתובת?
-
Pawn starsיש שם תור ארוך של תיירים שמחכים להיכנס לחנות, אני מניח שמוקדם על הבוקר יהיו פחות.
-
מוזיאון המאפיהראובן - תודה על הערת מוזיאון המאפיה.
רוי - אימות נוסף לכתובת שנתן רובן.
בילוי מהנה ושבת שלום חיים.
-
רוי -חנות המשכוןאם אתה מתכנן להגיע, אשמח לשמוע.
היא נמצאת אצלי ברשימה לוגאס לפעם הבאה.
תודה
-
רוי -חנות המשכוןאני הייתי..
באנו על הבוקר כדי שלא יהיה תור (ואכן, לא היה..), נורא מיותר. ללכת להצטלם עם השלט שלהם, לסמן וי על המקום, וזהו.
חנות קטנה, לא באמת תחפשו או תקנו בה משהו, וכמובן שאין שם סלבס...
מה שכן- יש "טיולים מאורגנים" לשם, נורא יקר, אבל מבטיח להיות שם כשהסלבס יהיו/כשהתוכנית מצטלמת.
-
Le Reve - The Dreamההופעה נערכת במלון Wynn , החדש והמהמם ביופיו.
אפשר לרכוש כרטיסים מוזלים, לאותו היום, בקופות אשר בסטריפ,
יש ליד מלון פריס.לא זול, אולם ההופעה מדהימה ביופיה.
שעה וחצי של שכרון חושים.
תהנו