טיול אחרי צבא
-
שלום,
אני משתחררת החודש והתכנון שלי, כמובן אחרי שאעבוד קצת בשביל זה, הוא טיול באתיופיה, נמיביה ודרום אפריקה.
השאלה שלי היא אם יש מישהו שיכול לתת לי כיוון לגבי היעדים האלה? איך מתחילים לארגן דבר כזה? כרגע הכל מאוד כללי ואשמח גם לשמוע ממישהו שעשה טיול כזה או דומה באפריקה אחרי הצבא.
תודה רבה

-
טיול אחרי צבאמזל טוב לשחרור!
קודם כל, כדאי להתחיל לקרוא על יעדים ולהסגר על מה את רוצה לראות. אח"כ על עונות מתאימות לטיול- העונות המתאימות לטיול באתיופיה לאו דווקא תואמות לעונות בדרא"פ או נמיביה.
חוץ מזה, אולי שותפים. לטייל לבד באתיופיה, במיוחד לבנות, יכול להיות לא נעים. דרא"פ ונמיביה יותר בסדר מהבחינה הזו.
בקיצור, אם יהיו שאלות ספציפיות אשמח לענות

-
כולנו נשמח לענות!מאיפה מתחילים? פותחים מפה, ומבינים איזו מדינה גובלת באיזו. בודקים בקישורי מזג האויר והעונות לטיול (בצד שמאל) ומנסים לבנות מסלול הגיוני.
ממליץ לקרוא סיפורי גולשים וכתבות על טיולים ביבשת כאן באתר, וממליץ מאוד ללכת להרצאות על אפריקה בחנויות למטייל (פרטים בלוח ההרצאות).
וכמובן - לכל שאלה, אנחנו כאן!
-
טיול אחרי צבאתודה רבה על התשובות!

כמובן שלא תכננתי לטוס לבד, אבל איך ואיפה מוצאים שותפים באותו ראש למקומות כאלה? קצת בעייתי לא?...
-
טיול אחרי צבאדווקא לא מאוד בעייתי.
קודם כל, יש את מדור מחפשים שותפים כאן באתר. אפשר גם לחפש מודעות וגם לפרסם מודעה.
גם הרצאות על היבשת הן מקום נהדר לפגוש שותפים פוטנציאלים.
ותמיד אפשר גם למצוא חבר/ה טובים, שאת יודעת שיהיה לך נעים ונוח לטייל איתם, ולנסות להלהיב אותם על הטיול