התלבטות בטיול לקיץ
-
אודה לרעיונות..משפחה עם שני ילדים בני 7 ו 8. השנה היינו ביער השחור ומאוד נהינו. מתלבטים על טיול לאוגוסט 2015. ההתלבטות היא: אגם גארדה - עמוס מאוד אבל מוצלח לפי מה ששמענו. הולנד- החשש שלי מחורף באמצע הקיץ..לא נהניתי מ 18 מעלות ביער השחור באוגוסט. סלובניה וקוראטיה - לא רואה שום אטרקציות לילדים למעט נופים..שהם אוהבים אבל ימאסו בהם בסוף. הפירנאים? הילדים שלי אוהבי נוף וטבע מצד שני לא בדיוק אנשי האקסטרים. אשמח לרעיונות
-
התלבטות בטיול לקיץמה עם אוסטריה? נופים מהממים ושפע אטרקציות לילדים.
ודרך אגב לגבי סלובניה וצפון קוראטיה.אז מה עשינו שם בנוגע לאטרקציות ילדים:
- פארק חבלים
- רחצה באגם עם מקפצה גבוהה במיוחד ומגלשות מיים לתוך האגם.
- מגלשות הרים ( שתיים שונות )
- שייט
- פארק מיים
- קארטינג מלהיב.
- חופים מדהימים שהשיא הוא שייט בסירה עם מגלשות לתוך הים.
לא יודעת לי זה נישמע כמו מספיק אטרקציות, הילדים שלי לא התלוננו

-
התלבטות בטיול לקיץאם אתם רוצים להמנע ממזג אוויר קריר אז הפירנאים והאלפים הם לא אופציה, אפילו לא באוגוסט, וחבל. בהרים באירופה יכול להיות די חם אבל הטמפרטורות יכולות לרדת מתחת ל-18 מעלות.
קשה לי לחשוב על אזור באירופה עם מזג אוויר חם והרבה אטרקציות לתיירים שלא עמוס באוגוסט.
-
התלבטות בטיול לקיץאנחנו מאד אוהבים את אוסטריה.
מזג האויר הוא מאד הפכפך, יכול להיות 18 מעלות ולכול להיות גם 28 ויותר.
האמת שב-18 מעלות באוסטריה בקיץ נתקלתי רק בפסגות ההרים. במקומות הנמוכים יותר בדרך כלל הטמפרטורה יותר גבוהה.
אני יודעת מאנשים שטייילו שהקיץ האחרוו היה יחסית חורפי גם ביער השחור וגם באוסטריה, אבל זה באמת ענין של מזל. אני מכירה אנשים שסבלו בזלצבורג בחום של 40 מעלות באוגוסט.
בכל מקרה, לדעתי אוסטריה "לוקחת" את כל המקומות שהיצעת וגם העלויות בה יותר נמוכות.
-
התלבטות בטיול לקיץסלובניה אכן נשמעת מדהימה ואטרקציות מצוינות בשבילי..אבל לצערי לא העברתי את יצר הרפתקנות לילדים שלי..שסביר שיחד מכל הדברים המדהימים שאת מציעה. תודה בכל אופן
-
התלבטות בטיול לקיץהחשש שלי שאוסטריה תהיה בדיוק כמו היער השחור..לא?
-
התלבטות בטיול לקיץממש לא, אי אפשר להשוות בין אוסטריה ליער השחור, הנופים באוסטריה אלפינים ומרהיבים ללא שום דמיון ליער השחור.
לא קשור בכלל.( נ.ב לא הבנתי איזה אטרקציות לילדים אתה מחפש שאין בסלובניה ויש במקומות אחרים, הפרוט שנתתי אינו פרוט של פעילויות אקסטרימיות אלא סטנדרטיות לילדים ...למעט כמובן פארקי שעשועים אבל דווקא בהם יש הרבה מאוד אקסטרים )
-
התלבטות בטיול לקיץאנחנו מאד מאד נהננו באגם גארדה באוגוסט לפני כמה שנים.
סיפור הטיול בבלוג שלי (יש קישור בחתימה).
-
התלבטות בטיול לקיץוגם הילדות שלי אוהבות אטרקציות מובנות לילדים ולא נופים ועיירות.
-
התלבטות בטיול לקיץאוסטריה נהדרת, ונופיה שונים ולטעמי מרשימים בהרבה יותר מאלו של היער השחור.
מבחינת מזג האויר - בקיץ האחרון היה די גשום יחסית, אבל לא קר. אפילו בקרחון בו היינו בקפרון כולנו "התקלפנו" מהבגדים והילדים גלשו בשלג בטישרטים.
-
התלבטות בטיול לקיץאוסטריה מדהימה ללא ספק
אבל בעיניי גרדה היא השיא לטיולי ילדים מבוגרים. גם שפע אטרקציות לילדים. גם אגם בו אפשר לרחוץ, גם הרים ונופים וגם, ואת זה אין באוסטריה, עיירות קסומות ומלאות חיים, אפשרות לטייל בונציה המופלאה ועוד ועוד.
הייתי פעמיים באוגוסט ונהניתי מאד
-
התלבטות בטיול לקיץלגילאים של הילדים שלך הולנד מתאימה בול.
אוסטריה והפירנאים לא בורחים. הם יתאימו גם בגילאים מבוגרים יותר.
מזג האוויר יכול להפתיע, אבל להערכתי רק לימים בודדים.
דוד
-
התלבטות בטיול לקיץאתה תקבל רשימת מכולת של אפשרויות שהתאימו והיו טובות למי שמציע לכם.
כדי להיות יותר אופרטיבי אנא מקדו את הרצונות והצרכים שלכם-
שבוע?
שבועיים?
לינת כוכב? טיול מתגלגל?<
מה אהבתם ביער השחור ?
מה לא אהבתם ביער השחור?
מחפשים more of the same ? או משהו שונה לגמרי?
מינון טבע? דרגת קושי?
מינון אטרקציות?
האם רוצים ים? הר?
מקום מבודד ?(קשה להניח כי היער השחור לא ממש הייתם לבד) או לא משנה הצפיפות?
חשוב להתרחץ בבריכות? אגמים? או לא חשוב?
סובלים מחום? מקור? לא משנה בכלל?
בכל מקום במרכז אירופה עלול להיות לך "חורף באמצע הקיץ" (18 מעלות וגם פחות) ועלול להיות לך "חמסין אימים באמצע הקיץ" (35 מעלות ואנשים שמתפגרים ליד מזרקות ציבוריות ).אף אחד לא יכול לנבא את מזג האוויר בקיץ.
ברור שככל שהולכים ליעדים ארקטיים הסיכוי שיהיה לך חמסין בפינלנד קלוש, וגם הסיכוי שתהיה סופת גשמים ושלג בדרום איטליה אפסי. אבל בין הקצוות- יש תמיד הימור על מזג האוויר.