ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מלון בפארק אירופה?

פורום טיולי משפחות
    12
    17
    10077
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אנשיםטובים
      אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

אם אני שוקל ללכת לפארק אירופה ליומיים, אני שוקל גם אפשרות של לקחת מלון צמוד לפארק.

בדיקה ראשונה של מלונות מעלה מחירים מטורפים של סדר גודל של 250 אירו ללילה לא כולל כניסה לפארק. היות ומחירי הצימרים ביער נעים בטווח של 60-130 אירו ללילה זה נראה סכום מטורף אפילו שחוסכים נסיעה.

לא בדקתי עדיין, אבל אני משער לעצמי שאם דווקא רוצים יש צימרים קרובים במחירים עממיים יותר ממחיר המלון.

מצד שני - מלונות הפארק מספקים סוג של חווהי נוספת. הם מעוצבים, מאפשרים כניסה מוקדמת וכו'.

מישהו ניסה את המלונות של הפארק?

יש איזה יתרון שלא חשבתי עליו?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • לִי
        לִי נערך לאחרונה על ידי

מלון בפארק אירופה?

אם אני לא טועה.. יונה וקשת שהתה בחופשה ביער השחור גם במלון בפארק אירופה,

וסיכמה שזו היתה חוויה נהדרת ובלתי נשכחת עבור כל בני המשפחה.

יתרון לשוהים במלונות, כניסה מוקדמת לפארק -  לפני כולם.

וכל הפינוקים של המלון... בריכה, ארוחת בוקר ועוד (אם כלול)

לקחת בחשבון שלעיתים בקיץ הפארק נסגר ב18:00!  תיהנו בערב מחווית המלון,

המחיר שציינת לא מפתיע אותי, זה שונה לגמרי מלינה צנועה בדירה ביער.

תשווה מחירים באתרים הרשמיים של המלונות, בבוקינג, למטיילמרקט ועוד....

לגבי ההנחה ליומיים בפארק ברכישה כרטיס מראש ליומיים, היא זניחה, ולא שווה לוותר על הכניסה עם הכרטיס השחור שיעניק לכם עוד יומיים אטרקציות.

עדיף לדעתי, לשלם בנפרד על יום נוסף,

אולי תהיה לכם הנחה מיוחדת אם תשהו במלון.. תברר.

דירה ל-5 בסביבת פארק אירופה - שהמליצה עפרה. ויש מבחר דירות באתר בוקינג ואחרים.

משם אפשר לצאת לכיווני לטיולי כוכב ביעדים מרוחקים, שטרסבורג, צפון היער ועוד...

• יולי ד
          יולי ד נערך לאחרונה על ידי

מלון בפארק אירופה?

זו לא תשובה מדוייקת לשאלה...

לא ניסינו את המלונות של הפארק, הפרש המחירים הותיר אותם על שולחן העריכה עוד בשלב התכנון

כן ניסינו, בשלוש הזדמנויות שונות במשך השנים צימרים/מלונות קטנים בעיירה RUST הסמוכה מאוד (כמה דקות נסיעה). נוח, זמין ובהחלט חסך לנו המון נסיעה בהתחשב בכך שרוב האטרקציות המקובלות נמצאות לפחות שעה נסיעה משם במקרה הטוב.

אין לי המלצה ספציפית כי הפעם האחרונה הייתה לפני 3-4 שנים ולא שמרתי.

פעם אחת היינו במלון קטן מקומי עם ארוחת בוקר חמודה ופעמיים בצימר מזדמן. לדעתי לשהות של כמה לילות כמעט כל מה שתבחר יהיה בסדר.

אנחנו היינו פעמיים בסתו ובפעם ביוני, כך שלא היתה הגבלת לילות- אבל לא בטוחה לגבי הקיץ.

בהצלחה

יולי

• איריס ס.
            איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

מלון בפארק אירופה?

יש את פנסיון רות ב rust שהומלץ כאן בפורום כמה פעמים . לא הייתי בו אבל היו פה דיווחיים חיוביים . 

• אנשיםטובים

מלון בפארק אירופה?

תודה על התגובות

וכמה שאלות המשך:

כשאני מסתכל על המפה, אני לא רואה שום אטרקציה מעניינת קרובה לפארק אירופה. או ננסח את זה אחרת - רוב האטרקציות קרובות לעיר RUST לא פחות ממה שהן קרובות לפרייבורג למשל.

כך שאני תוהה אם יש טעם להתמקם באיזור פארק אירופה כבסיס לטיול באיזור, או שלינה באיזור היא רק לצורך הפארק עצמו?

ועוד שאלה - אם הולכים על יומיים בפארק אירופה, יש אפשרות להמשיך לטייל ביער אחרי זה? הרי זה סוג של שיא הטיול ואני זוכר מטיולים קודמים שאחרי שיאים כאלה קצת קשה יותר להתלהב מדברים אחרים. אז אולי לתכנן לסיים בפארק אירופה?

אבל הטיסה שלנו היא ביום שני לפנות בוקר, כך שלסיים בפארק אירופה אומר להיות שם סוך שבוע - שישי-שבת או שבת-ראשון (תלוי בהגדרה המדוייקת של לסיים). מן הסתם סופי שבוע עמוסים יותר.

אם נסיים בפארק אירופה - יש הגיון לנסוע מהפארק ישר לטיסה (כלומר לאת לדרך באיזור 3 בלילה)? אני מתייחס ספציפית לשאלה בגלל שיום קודם בילינו בפארק המתיש. ברור לי כל היתרונות והחסרונות של החלפת מלון בלילה האחרון. אני שואל ספציפית לגבי מה קורה אם היום האחרון בפארק אירופה.

ושאלה אחרונה - החלפת לינה לצורך הפארק - לא מסנדלת אותי בנושא מזג אויר? כלומר יש הרי סיכוי שיהיה מזג אויר לא טוב דווקא בימים האלה לא? אז אולי עדיף לספוג נסיעות אבל לשמור על גמישות?

זהו סיימתי לחפור ללילה הזה.

שבת שלום

• יונית
                יונית נערך לאחרונה על ידי

מלון בפארק אירופה?

נראה לי שמרחקי הנסיעה לא מספיק גדולים כדי להתנייד עבור לילה או שניים.

לקבע את היומיים האחרונים לפארק יש סיכונים (מזג אוויר למשל)

אני גם בעד לשמור פארק אטרקטיבי לקראת סוף הטיול-אבל לא חייבים בדיוק ביום האחרון-אלא לא להתחיל את הטיול עם אטרקציה שאחריה עלולים להתאכזב מפעילויות אחרות ולאבד סבלנות.

מלינה בrust

אפשר לטייל בחבל אלזאס בקלות רבה יותר מאשר מהלינות המקובלות בפורום טיטזי-פלדנברג.

גם מסלולי טיול יותר באזור עמק קיצינג, או באדן באדן נגישים מאד מרוסט.

• אמה
                  אמה נערך לאחרונה על ידי

מלון בפארק אירופה?

אם כבר לחלק לינה,הייתי מטיילת בצפון היער וכפי שיונית כבר כתבה...נוח יותר לאלזס/שטראסבורג בוודאות.

• ענתנת
                    ענתנת נערך לאחרונה על ידי

מלון בפארק אירופה?

לא בדיוק עונה לשאלות אבל מנסה להוסיף משהו,בתקווה שמועיל:

לינה ב Rust - יש המון מקומות בעיירה וזה במרחק הליכה מהפארק, לא צריך אפילו להזיז את האוטו אם נמצאים שם יותר מיום. אנחנו היינו ב Elzpark apartments והיה מצויין (יש איפשהו טיפ עתיק שלי בנושא).

יש בעיירה יחסית מבחר של מקומות לאכול בערב אם למישהו נשאר כוח אחרי הפארק (היה שם מקום עם השם המשעשע Apres-Park).

הרושם שלי היה שרושט יקרה יותר ביחס לעיירות אחרות שאין להן אטרקציה כזו, מצד שני היא שוקקת יותר בזכות זה.

אם לנים שם חובה מקום לינה עם חניה, אלא אם אתם בשולי העיירה (ככה היינו באחת הפעמים אבל אז זה לא היה מרחק הליכה מהפארק).

אם בוחרים כוכב צפוני היא יכולה להתאים אבל זה לא חייב להיות דווקא היא.

לא בטוח גם שתרצו את היומיים בפארק אירופה צמודים, לא?

• שמוליק ל
                      שמוליק ל נערך לאחרונה על ידי

מלון בפארק אירופה?

אני מניח שיהיו כאלה שיחלקו עלי ובכל זאת -

השאלה - יום או יומיים בפארק אירופה - היא שאלה ותיקה כאן. 

בלי מדגם מחייב (ובכלל מה שווים מדגמים בימינו) נדמה לי שרבים יותר סברו שיום אחד מספיק אבל כמובן שיש גם תומכים ליומיים וכמובן שזה תלוי טעם, הרכב משפחתי וכיוצא באלה. 

מה שזה כן אומר - שקיים סיכוי של 50 אחוזים לפחות (ובעיני - יותר) שתמצאו את עצמכם במחנה היום האחד. 

ואז - למה לישון ברוסט?

אומנם - אפשר להגיע משם גם למקומות אחרים ואלזס קרובה יותר אבל מלכתחילה - ואלמלא אופציית היום הנוסף בפארק אירופה - אני לא הייתי חושב להתמקם דווקא שם. 

• אנשיםטובים

מלון בפארק אירופה?

תודה לכולם

שמוליק - לגבי סוגיית מחנה היום האחד או היומיים - לטעמי אני שונה מדיירי הפורום הממוצעים (לאו דווקא האורחים). הטיול שלי יותר מוטה אטרקציות ופחות נופים וטבע, הוא ארוך יותר (שבועיים ולא שבוע עד 10 ימים), וככל הנראה גם התקציב קצת יותר גבוה. כך שאם נתייחס לסטטסיסטיקה דווקא יש סיכוי של יותר מ-50% שאני שייך למחנה היומיים.

ולא פחות חשוב - אישתי בעד יומיים Smile

יונית - לגבי לסיים בגדול - ברור שלא חייבים לסיים דווקא ביום האחרון בפארק. סתם חשבתי שזה יכול להיות נחמד. אני חושב (גם לאור נסיון העבר) ששיא הטיול צריך להיות לקראת הסוף. אבל לא חייב להיות ביום האחרון.

לגבי אלזס - בהחלט יתכן שנסתפק ביום אחד בלבד. בכל מקרה - רוסט טובה יותר מטיטיזי, אבל לא הרבה יותר טובה מפרייבורג. אז שוב לא בטוח שזה שיקול. תלוי איך מסתדרות שאר הלינות.

ענתנת - זה משנה מרחק הליכה מהפארק (מעבר ל-5 אירו של חניה)? אם מדובר על 5 דקות הליכה זה נחמד. אבל 15 דקות בערב נראה לי שאני מעדיף במכונית לא?

ובכל מקרה - אחרי יום בפארק לא יהיה לנו כח. מנסיון העבר אחרי ימי פארקים - קורנפלקס ולמיטה. במקרה הטוב תהיה גם מקלחת אבל מצד שני היו גם מקרים שוויתרנו על הקורנפלקס.

• adivelednizki
                          adivelednizki נערך לאחרונה על ידי

מלון בפארק אירופה?

היי אנשים טובים,

גם אני אולי לא ממש אענה לשאלות (יש פה מומחים גדולים ממני בהרבה ליער השחור) אבל סתם רציתי לומר שאנחנו  אמנם לא היינו בפארק אירופה עצמו (בביקור ביער השחור הבכור היה רק בן שנה וחצי  אז לא היתה רלוונטיות ) אבל כן שמרתי לי בזמנו את הקישור ללינה ב-RUST לביקור עתידי שעוד יגיע :

http://www.pension-roth.de/

מבינה לגמרי את מה שכתבת על השיקולים ליומיים בפארק (כפי שאתה בוודאי מבין כבר מתכנוני ארה"ב שלי השנה בפורום השכן , גם אנחנו נלך על יום אקסטרה בדיסני ).

וחוץ מזה - אם האישה מרוצה - כולם מרוצים laugh

וסתם הערה לגבי אלזס : דווקא שם הכי נהננו ואהבנו (יותר מאת היער השחור עצמו...) ובכיף הייתי מוסיפה עוד יום טיול דווקא שם.

אבל אני בהחלט לוקחת בחשבון שהיינו רובנו מבוגרים (והתינוק בן השנה+ ) ואולי זה לא תקף לגילאי הילדים שלך .

בכל זאת הייתי חייבת לומר שלדעתי שווה לשקול יותר מגיחה ליום אחד בלבד לשם .

עדי

• ענתנת
                            ענתנת נערך לאחרונה על ידי

מלון בפארק אירופה?

בענין ההליכה ברגל, בטוח הלכנו יותר מחמש דקות, ואתה צודק שזה לא כל כך משנה (ה-5 אירו של החניה זה בטח לא שיקול) אבל לי זה היה נחמד שלא צריך להזיז את האוטו ולא אכפת לי גם רבע שעה הליכה - עמדנו בזה בכבוד גם אחרי היום בפארק. זה אפילו היה משהו מרגיע אחרי האקשן של הפארק (העיירה מטופחת, מאד נאה). כנראה זה שיקול באמת אישי מאד ולא רלוונטי לך.

בהונג קונג כשהיתה לנו נסיעה ב-3 רכבות (כלומר נסיעה עם 2 החלפות) מהפארק למלון היה לי הרבה יותר קשה...

• eladw
                              eladw נערך לאחרונה על ידי

מלון בפארק אירופה?

הצימר שענת ממליצה עליו, וגם אנחנו ישנו בו כמה חודשים אחריה, הוא במרחק כמה דקות הליכה מהפארק. יותר קרוב מרוב מקומות החניה הרשמיים של הפארק.

• אנשיםטובים

מלון בפארק אירופה?

ושוב תודה

• Gushgush
                                  Gushgush נערך לאחרונה על ידי

מלון בפארק אירופה?

מתלבש על השרשור לסטייה קלה - 

האם להערכתכם/נסיונכם בחודש אוגוסט עדיין נכון השיקול של להמנע מביקור בפארק אירופה בסוף השבוע ?

ראיתי מקומות שאנשים מציינים שדווקא בחופש אז יש קייטנות במהלך השבוע וסוף השבוע יכול להיות אפילו ריק יותר. 

מה אתם אומרים ???

• zmichal
                                    zmichal נערך לאחרונה על ידי

מלון בפארק אירופה?

דעה קצת שונה:

אנחנו נהיה באמצע אוגוסט בפארק אירופה. כיוון שפעם שעברה שטיילנו ביער השחור הבנות היו קטנות מדי לטעמנו לפארק (אבל בהחלט נהנו מאד מהלגולנד), בחרנו לעצור הפעם בפארק כתחנת מעבר בין עמק המוזל לשווייץ.

בהתחלה הזמנתי לינה בצימר מפנק ונחמד ליד הפארק:

https://www.booking.com/hotel/de/haus-silbermond.he.html?aid =397594;label=postbooking_confemail;sid=80fef4f0970790072628 b65b583c9f3d;dcid=1;dist=0&type=total&

אמנם יקר יותר מהתקציב לינה שלנו אבל הערכו שכאשר מגיעים ללילה אחד כדאי שיהיה מפנק כי אין זמן (או כוח) להתמקם ולהצטייד בדירה (אגב, לפי מה שבדקתי המחירים במלונות בפרייבורג לא זולים כלל, אז אין הרבה הבדל בין רושט לפרייבורג ואם כבר יש עדיפות למיקום צפוני יותר).

אבל.. אחרי שראינו את המלונות בפארק עצמו החלטנו להתפנק ללילה אחד ויחיד. המחיר הרבה יותר גבוה מלינה בגרמניה או באלזס אבל הוא בפירוש סביר ביחס למלונות 5 כוכבים בישראל שבוודאי לא מציעים את אותה התמורה. נראה לנו שהאטרקטיביות של המלון (בחרנו במלון האיטלקי) תשלים את החוויה של הפארק ותהפוך את זה לאטרקציה בלתי נשכחת. באיזו הזדמנות ייצא לבנותינו לישון במיטת קומותיים שמעוצבת כסוס דוהר?

שיקול נוסף, פרקטי יותר- יש לנו תינוקת בת שנה וחצי. העובדה שיש חדר בהישג יד מאפשרת לנו להתפצל בנוחות לשנ"צ שלה או לכל מיני צרכים שיצוצו. כמובן שהעובדה שבלילה לא צריך לחזור לחדר ולארגן ארוחה וכו' היא בונוס משמעותי. כשהיינו בלגולנד הזמנו לינה בעיירה שליד ובהחלט היינו צריכים לסחוב את הבנות ולקלח אותן כשהן כבר חצי ישנות blush.

בכל מקרה, אם תבחרו ללון בפארק יש שלל מלונות (וגם פנסיון אחד במחיר הגיוני). המחירים זהים לבוקינג ויש אפשרות לביטול חינם, אז כדאי לשריין מקום כי כאמור מדובר בתקופה מאד עמוסה.

1140420_30_b_w.jpg
                                    • אנשיםטובים

מלון בפארק אירופה?

תודה

המלונות של הפארק גובים לפי אדם, כל שלמשפחה עם 3 ילדים רוצים ממני סדר גודל של 250 אירו ללילה, ובמחיר הזה אני מקבל חדר אחד ללא מטבחון.

במחיר של 150 אירו אני כבר מקבל דירה קטנה עם חדר שינה + סלון ומטבחון ברוסט. אז לשלושה לילות נראה לי המחיר מוגזם. ולפחות משלושה לילות לא שווה לי לעבור לשם.

אבל תודה

• 1 / 1
                                      • פוסט ראשון
                                        פוסט אחרון