שינוי תאריך טיסת אל על
-
למומחים בענייני טיסות...צריכה עזרה.
הזמני כרטיסי טיסה לתאילנד באל על ונראה שאאלץ לשנות תאריכים(יציאה-חזרה).
בסוכנות נאמר לי ששינוי זה 220$- האם זה מסתכם בזה,האם באמת אלו הסכומים?
המחיר כולל את ההלוך ושוב או רק צד אחד?
תודה
-
שינוי תאריך טיסת אל עלאת התשובות המפורטות עלייך לקבל מהסוכנות שהזמנת דרכה את הכרטיס...
בנוסף, ממליץ לך לדרוש את התשובות הללו בכתב ולא בע"פ.
-
שינוי תאריך טיסת אל עלבפירוט ההזמנה הראשונית שביצעת מפורטים מחירי תנאי הביטול/שינוי לכרטיס הטיסה. בדקי במסמכים אלו.
-
שינוי תאריך טיסת אל עלעל פניו שינוי של 110$ לכיוון נשמע הגיוני לחלוטין אבל כפי שהציעו התשובות המלאות אצל הסוכן דרכו הוזמנו הכרטיסים
-
שינוי תאריך טיסת אל עלבהזמנה רשום 210$
לא רשום אם זה לשינוי כיוון אחד או שניים למרות שנשמע לי הזוי לגמרי אם זה רק צד אחד..
השאלה אם כדאי אולי לפנות ישירות לאל על ולשאול אותם מה המדיניות
-
שינוי תאריך טיסת אל עלאת יכולה לפנות גם למוקד ההזמנות של אל-על לתת להם את מספר ההזמנה - צירוף האותיות והמספרים שמופיע ליד הכיתוב PNR ולשאול אותם מהם דמי השינוי לכרטיס שלך.
-
שינוי תאריך טיסת אל עלאני חושב שאת מסתבכת ללא סיבה.
פשוט צריך לשלוח מייל או להרים טלפון לסוכן דרכו הזמנת את הכרטיס...אין יותר פשוט מזה.
-
שינוי תאריך טיסת אל עללרוב כשמזמינים טיסות בינלאומיות מהארץ היכולת לשינוי ניתנת אך ורק לסוכן וחברת התעופה לא משנה ללקוח ישירות, אני דווקא חושב שמדובר על 210$ לשינוי יחיד, מה שאומר לכיוון. כי כל כיוון זה שינוי. את יכולה לשאול את אל על אך רוב הסיכויים שהם יפנו אותך חזרה לסוכן .
-
שינוי תאריך טיסת אל על210$ לשינוי יחיד?? זה נשמע הזוי בעליל....בעיקר אם מדובר על 4 כרטיסים...

אל על אכן החזירו אותי לסוכנות ושם בודקים לי אבל בהזמנה רשום
סה"כ דמי שינוי לאדם לפני יציאה- 210$- מה מובן מזה?
-
שינוי תאריך טיסת אל עלאיני מתמקצע בטיסות בינלאומיות אך הסכום הזה לא מפתיע... לרוב אנשים משלמים כ160 +- דולר לשינוי כרטיס (צד אחד) אז לא יפתיע אם יבקשו 210 דולר לכיוון אחד...
לעיתים הסוכנים בארץ נותנים גם שינוי אחד חינם, בדקת שלא מגיע לך?
-
שינוי תאריך טיסת אל עלאני אבדוק..
זה ממש מבאס..גם ככה הכרטיסים לתאילנד כל כך יקרים....
-
שינוי תאריך טיסת אל עלאורית,
אם במקרה ביצעת את ההזמנה ב- 14 יום האחרונים, אז לפי חוק הגנת הצרכן - את יכולה לבטל כל כרטיס ב- 100 ש"ח בלבד (כלומר לקבל את עלות הכרטיס חזרה, פחות 100 ש"ח בלבד)!
כמובן שבמקרה כזה תצטרכי להזמין כרטיס חדש, לפי הטיסות הפנויות שיש כיום.
-
שינוי תאריך טיסת אל על...היי...

...לפי דעתי החוק להגנת הצרכן החדש אינו נוגע לכרטיסי טיסה ודמי ביטול. או
שינוי.....שאנחנו חותמים עליהם בעת רכישת הכרטיסים..או כאשר אנחנו מסמנים V
בעת רכישה באינטרנט...
... -
שינוי תאריך טיסת אל עלמדובר בעקרון כללי לגבי "עסקת מכר מרחוק" שמאפשר להתחרט תוך 14 יום, אלא אם כן מדובר במוצר שפג תוקפו או הופך לא שמיש (שלא כמו טיסה שמוזמנת זמן רב מראש).
ככל הידוע לי - חל גם חל על כרטיסי טיסה (ונדמה לי שזה אפילו כתוב - מכח חובת הגילוי שבחוק - ב"אותיות הקטנות" של אותו V שכתבת לגביו).