מסלול טיול לא שגרתי
-
היי חברים, אחרי הצפון אנחנו חושבים לעשות מסלול טיול מעט שונה.
הטיול שלנו ביוני אז חשבנו לוותר על האיים המערביים גם בגלל מזג האויר וגם מחשש שנשתעמם משלושה שבועות שלמים באיזורים הללו (הטיול שלנו חודש מתוכו 5 ימים בצפון).
חשבנו להגיע לשמורות הטבע קאו סוק, קאו יאי וקנצ'בורי (סליחה על האיות)
האם אלו מקומות הגיונים? איפה הם נכנסים במסלול? אחרי קוסמוי? לפני?
אפשרי להגיע אליהם ביוני? הטיולים הם עצמאים או מאורגנים (אני יודעת שאסור לפרסם פה שמות אבל אנחנו באמת לא מכירים אז אפשר לשלוח לי בפרטי / במייל).
תודה רבה!
-
מסלול טיול לא שגרתיאיזור קנצ'נבורי קרוב לבנגקוק ומומלץ לשלב אותו לקראת סוף הטיול כאשר ההמראה לארץ מתבצעת מבנגקוק
ניתן לצאת לטיולים באופן עצמאי באיזור עם רכב מושכר או בצירוף של נהג ומדריך
בנוסף ניתן להזמין טיולים קבוצתיים או פרטיים מכל אחת מהסוכנויות הפעילות בתאילנד
-
מסלול טיול לא שגרתיבחודש יוני ישנה עדיפות מסויימת מבחינת מזג האוויר לצד הדרום מזרחי של תאילנד (סאמוי, פנגן, קו טאו). שילוב של שמורת קאו סוק אפשרי בהחלט (בררו על טיול מאורגן, לרבות איסוף משדה התעופה בסוראט טאני).
קנצ'נבורי נמצאת "ליד" בנגקוק (כ - 3 שעות נסיעה מבנגקוק). -
מסלול טיול לא שגרתיתודה,
נדב ואחרים,
האם נראה לכם הגיוני כך:
צפון- טיסה לסוראט טאני וטיול בשמורת קאו סוק- קוסמוי והאיים המזרחיים- בנגקוק (רק עצירה) קנצבורי וקאוי יאי- בנגקוק ולארץ.
הטיול הוא חודש
-
מסלול טיול לא שגרתיאני מציע את החלוקה הבאה, כאשר המעברים בטיסות בלבד:
צפון - 7 ימים.
שמורת קאו סוק - 3 ימים, לרבות לינה באגם Cheow Lan.קו סאמוי - 6 ימים.
קו פנגן - 5 ימים.
קנצ'נבורי - 3 ימים.בנגקוק - 4 ימים.
לגבי שמורת Khao Yai - לא הייתי בה ואני לא יכול להמליץ או לא להמליץ.
-
מסלול טיול לא שגרתיהטיול בקאו סוק הוא בצורה מאורגנת?
-
מסלול טיול לא שגרתיקאו סוק הינה שמורה ענקית ומלאת פינות חמד (וגם מקומות בהם ניתן ללכת לאיבוד). לדעתי, רצוי מאוד שיהיה טיול מאורגן.
-
מסלול טיול לא שגרתימכיוון שהכותרת שנתת היא "..טיול לא שגרתי" אני חושב שאת יכולה לארגן את הדברים קצת אחרת.
קאו סוק - תגיעו עצמאית למקום, תארגנו במקום (בכל גסטהאוס) יום שייט על האגם בקבוצה. יום אחר תוכלו לטייל עצמאית בשמורה (מסלול מעגלי). יום אחד פשוט לטייל ברגל באזור בו נמצאים כל הגסטהאוסים - יש שם מצוקים נחלים קופים וכו' - מה צריך יותר?
יום אחר תארגנו לכם שייט באחד הנחלים - שוב, אירגון ע"י הגסטהאוסים.
קאו יאי - תגיעו עצמאית לשמורה, אפשר לעשות שם טרקים עם מדריך מקומי. אפשר גם לישון בשמורה.
קנצנבורי - אם מקדישים למקום כמה ימים, אפשר להתארגן במקום לבד ולטייל במקומות המעניינים יותר ולאו דווקא במקומות של הטיולים המאורגנים היוצאים מבנגקוק ליום או יומיים.
העונה אגב - חם ולח עם הרבה גשם - דבר שמעצים את החוויה בנחלים ובמפלים. זה בצד הטוב. בצד הרע - כנ"ל

-
מסלול טיול לא שגרתיתודה יוסי וכולם
נראה לי שהמסלול שהכנתי דיי הגיוני לפי מה שאתם כותבים.
נקווה שהגשם יקל עלינו מפני החום, ושיהיה אפשרי לטייל בכלל בגשם.
-
מסלול טיול לא שגרתיקאו סוק נמצא במרחק נסיעה מפוקט, מומלץ יותר לתפוס טיסה לשם ואז נסיעה לקאו סוק, יש טיולים מאורגנים אך יותר מומלץ להגיע למקום ולטייל עצמאית. לאחר מכן ניתן לחזור לפוקט ולטוס ישירות לקוסמוי.
-
מסלול טיול לא שגרתיאם זה במרחק נסיעה מפוקט זה אומר שגם מזג האויר דומה?
האם יותר מהיר לטוס לפוקט ומשם לקאו סוק או לטוס סוראט טאני ומשם לשמורה?
-
מסלול טיול לא שגרתיזה בערך אותו מרחק, יותר נוח דרך פוקט כי לא תצטרכו להחליף שדה תעופה (אלא אם תסגרו את הטיסה לסוראט טאני דרך "תאי אייר")
המזג אוויר גם די זהה לפוקט כן.