ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנון מסלול ופאס ביפן

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    6
    2560
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • avi1234
      avi1234 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

רציתי לשאול  לגבי שלד המסלול האם הוא הגיוני?

ומתי כדי להפעיל את הפאס  חשבתי על פאס של 14 ימים או שכדאי פאס של 7 ימים?

15.05 נחיתה בנריטה וחצי יום טיול בטוקיו.

16.05 טוקיו- פסטיבל קנדה מצורי ברובע אקיהברה.

17-18.05 ניקו- פסטיבל: מופע קשתים+ טיול בשמורת הטבע.

19-21.05 טוקיו.

22.05 הדרך העתיקה של אדו, מגומה לטסומגו. (לינה במאטסומוטו)

23.05 אומאצ'י- המסלול האלפיני חזרה ללינה במאטסומוטו

24.05 טיול בקאמיקוצ'י ונסיעה ללינה בטאקימה.  

25.05-טאקיאמה ולינה בקיוטו.

26.05-28.05 קיוטו

29.05- האי מיאג'ימה.

30.05- הירושימה וחזרה לטוקיו.

31.05- טיסה בבוקר חזור לארץ מנריטה

בתודה מראש,

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ori_ronen
        ori_ronen נערך לאחרונה על ידי

תכנון מסלול ופאס ביפן

כמה הערות: 

1. יש לך מעט ימים לקיוטו. הייתי מוסיף לפחות עוד יום אחד 

2. הימים שלך האלפים היפניים ידרשו ממך הרבה נסיעות וזמן שרוף עליהם. מה אתה רוצה לעשות במטסומוטו ? בטקיאמה? טקיאמה נחמדה אבל אם אתה לא מגיע לפסטיבל אז אין שם יותר מידי מה לעשות. 

3. קמיקוצ'י מאוד יפה אבל קח בחשבון שיום כמו זה שאתה מתכנן יהיה יציאה בבוקר ממטסומוטו (בערך2-3 שעות נסיעה), טיול בקמיקוצ'י ואחרי זה עוד נסיעה של שעתיים פלוס לטאקאימה. אפשרי בהחלט , קצת צפוף. 

4. קח בחשבון שיש להקדיש יותר שעות למיאג'ימה מאשר להירושימה. תתחשב בזה כשאתה מתכנן את הרכבות . בכל מקרה, אל תפספס אוקונוניאקי נהדר בהירושימה.תסתכל בטיפים שלי יש שם המלצה לאחד לא רחוק מפארק פצצת האטום.

5. לגבי הפאס: תחשב אל מול אתר הרכבת האם משתלם לך לקחת פאס לשבוע הראשון גם כן. אנחנו כן השתמשנו לא מעט בפאס בטוקיו כי המלון שלנו היה בשינג'וקו ממש ליד הקו המעגלי של ה JR אבל זה דבר שמצריך בדיקה 

• Chen0487
          Chen0487 נערך לאחרונה על ידי

תכנון מסלול ופאס ביפן

אכן, מעט מדי ימים בקיוטו.

לגבי 29-30: נראה לחוץ. להגיע ישר מקיוטו למיאג'ימה, זה אומר רכבת של יותר משעתיים להירושימה+חצי שעה לפחות הגעה למלון והפקדת מזוודות (לא תוכלו כנראה לעשות צ'ק אין לפני 14:00)+קצת פחות משעה ב-tram להגיע למעבורת למיאג'ימה. למיאג'ימה אתם תגיעו מאוחר יחסית, ולא בטוח שתספיקו להנות מכל מה שיש לאי להציע. אני ממליץ להקצות לאי יום שלם ביציאה מהירושימה.

חצי היום בהירושימה מספיק, אבל רק תהיו מודעים לכך שהנסיעה ברכבת לטוקיו מהירושימה לוקחת 5 שעות בערך.

בגדול, במסגרת הזמן שהקצתם לטיול, הייתי מוותר בכלל על האלפים ומוסיף את הימים לטוקיו, קיוטו (כולל נארה ואולי אוסקה) וכמובן עוד לילה אחד לפחות להירושימה.

לגבי האוקונמיאקי שאורי ממליץ עליו, אם מדובר ב-Nagata-ya, אני מצטרף להמלצה.

• ori_ronen
            ori_ronen נערך לאחרונה על ידי

תכנון מסלול ופאס ביפן

כן מדובר ב Nagata-ya..יש לי גם כרטיס ביקור שלהם אם תרצה אצלם ואשלח לך.יוכל לעזור באיתור המקום. 

בכל אופן, בתגובה הקודמת שלי זרמתי עם התכניות שלך. בהתאם למה שנכתב פה, ייתכן ובאמת כדאי לך לוותר על האלפים מאחר וזמנך לא רב ובניגוד לכל יפן בה סך הכל מגיעים מהר מאוד ממקום למקום , באלפים המצב לא כך. נניח ואתה מוותר על האלפים היפנים התפנו לך 4 ימים ו-3 לילות. ההמלצה שלי : 

1. להוסיף עוד יום (ולילה) בקיוטו. 

2. להוסיף לילה בהירושימה. מיאג'ימה יפיפיה ודורשת יום שלם .בתכנון שלך אין לך את זה . 

3. בזמן שנותר לך (יומיים) , אם אתה רוצה לעשות משהו קצת שונה ומיוחד אני ממליץ על נסיעה לקויה סאן ולינה במנזר בודהיסטי. מדובר בעיירה קטנה על הר קדוש שכל העיירה מורכבת מאוסף של מנזרים ומקדשים. צורת הלינה היא במנזר בחדרים בסגנון יפני, ארוחה יפנית מסורתית (שלנו היתה מדהימה) ומפגש קרוב עם נזירים ולמידה מהם על אורח החיים. לנו זו היתה אחת החוויות הטובות בטיול. מגיעים לשם דרך אוסקה כאשר הדרך עצמה היא גם כן חוויה בפני עצמה. 

מומלץ להגיע בשעות הצהריים/אחר הצהריים המוקדמות על מנת להספיק להסתובב קצת לפני שהכל נסגר (מוקדם) ולמחרת בצהריים אתם כבר יכולים לעבור למקום הבא. 

4. אם קראת על קויה סאן וזה לא עושה לך את זה אז אופציה אחרת לבלות את היומיים הנותרים זה בהאקונה. מקום יפיפה שמשלב נופים, כלי תחבורה כיפים, מוזיאון פתוח מדהים וביום טוב גם מראה מדהים של הר פוג'י! 

• רוני סופר
              רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

תכנון מסלול ופאס ביפן

עוד מילה לגבי מסלול האלפים - מדבריך יוצא שתעשה רק מחצית המסלול ותחזור למטצומוטו. אני מציע או שתוותר בכלל או שתשלים אותו עד טאיאמה ומשם תגיע לטאקאיאמה. לגבי הפאס - אני מסופק אם הוא ישתלם לך. לקנות אותו על סמך שימוש נרחב בטוקיו זה לא משתלם.

• oritrub
                oritrub נערך לאחרונה על ידי

תכנון מסלול ופאס ביפן

מצטרפת להערות על טאקיאמה - אם לא מגיעים בזמן הפסטיבל (שמתקיים לדעתי באפריל) מיותר לחלוטין וחבל על הנסיעה הארוכה לשם.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון