הנפקת ויזה לסין מויטנאם
-
שלום חברים,
באמצע אפריל אני טס לטיול בויטנאם ובלאוס. ייתכן בהחלט שלקראת סוף הטיול שלי בויטנאם (ולפני לאוס) ארצה לנסוע לדרום סין לגיחה קצרה למקום בשם Lijiang.
1. האם ניתן להנפיק ויזה ראשונה לסין מויטנאם (ככל הנראה מהאנוי)?
2. כמה זמן עליי להמתין עד שהויזה תהיה מוכנה?
3. מה העלות?
4. ידוע לכם מהי הדרך הטובה ביותר להגיע מהאנוי ל-Lijiang?
5. האם מישהו מכם היה ב-Lijiang או Dali, ויש לו המלצות על דברים מסוימים שם?
תודה רבה,
תמיר
-
הנפקת ויזה לסין מויטנאםתמיר,
אם אתה עדיין בארץ, ממליץ לך להנפיק את הויזה לסין כבר כאן. זה לוקח שלושה-ארבעה ימים ועולה 100 שח.
-
הנפקת ויזה לסין מויטנאם4. ממעבר הגבולאוטובוס לקונמינג, אוטובוס לליג'יאנג (יכול להיות שאין ישיר, אז עצירת ביניים אופציונאלית בדאלי)
5. רוצה להגיע לליג'יאנג, אבל אין לך מושג מה לעשות שם? אז למה החלטת בכלל להגיע לשם?
תתחיל בלהשתמש באופצית החיפוש בפורום, וגם ביעדי טיול (אסיה --> סין --> ליג'יאנג)
-
הנפקת ויזה לסין מויטנאםאני עדיין בארץ, אבל לא יודע בוודאות אם אכן אגיע לסין, לכן אני לא מוציא כאן ויזה. אך האם ניתן להנפיק בויטנאם?
ולשאלתך - אני רוצה להגיע לליג'אנג כדי לפגוש חבר שיהיה באזור. לכן אני רוצה לדעת מה יש לעשות שם - אם כבר אני מגיע לשם...
-
הנפקת ויזה לסין מויטנאםקח בחשבון שמהגבול, ייקח לך יומיים/שלושה להגיע לשם. ממליץ לך מאוד לטייל בדרך (קונמינג, דאלי ועוד אופציה בדרך לשם, ואיזור שישואנגבאנה בדרך ללאוס) אחרת זה יהיה לך מתיש, ולפחות לטעמי קצת מיותר להכנס לסין רק בשביל ליג'יאנג ולא לטייל תוך כדי.
בליג'יאנג עצמה, שתי האטרקציות המרכזיות הן העיר העתיקה (ששם כדאי גם לישון) וטרק קצר (של יום/יומיים) שנקרא "ערוץ דילוג הנמר"
עדיף לך להוציא ויזה בארץ. זה עדיף בירוקרטית (אחד מהתנאים הרשמיים הוא להנפיק ויזה ראשונה בארץ המוצא), אפילו אם לא תכנס לסין בסוף. אף אחד לא יכול להבטיח לך ב100% שינפיקו לך ויזה בויטנאם.
-
הנפקת ויזה לסין מויטנאםתודה רבה!
אתה יודע איך נקרא אזור העיר העתיקה בשביל הזמנת לינה?
-
הנפקת ויזה לסין מויטנאםבאיזור ליג'יאנג יש הרבה יותר מ-2 אטרקציות מרכזיות. תלוי בזמן שיש לך (?)
זו אחת הערים הכי מתויירות בסין, ואני לא בהכרח אומר את זה בקטע חיובי..
עיר צפופה ועמוסת תיירים.
לגבי לינה - יש לא מעט אכסניות בליג'יאנג. יש גם ב - Shuhe , לא רחוק.
אני הייתי במאמא נאשי ונהניתי מאוד.
mama naxi guesthouse
לגבי הויזה, לפי החוק היבש - אם זו פעם ראשונה, חייבים להוציא בישראל.
אבל בד"כ מאשרים גם במדינות אחרות. (תלוי במצב רוח של הפקיד..)
גם שם זה עניין של כמה ימי עסקים.
-
הנפקת ויזה לסין מויטנאםעדיף להנפיק את הויזה בארץ. במקרה הגרוע לא תשתמש בה.
אגב, מקונמינג לליג'יאנג יש רכבות ישירות (כולל רכבות לילה). הרבה יותר נוח מאוטובוס.
-
הנפקת ויזה לסין מויטנאםאנחנו הוצאנו לסין ויזה בהאנוי, היה פשוט ואם תרצה פרטים נוספים, תכתוב לי הודעה פרטית ואשמח. חושבת שאפילו כתבתי על זה טיפ, תציץ...
עברנו יבשתית, היינו בדאלי שבוע ועוד שלושה שבועות בכפרים הטיבטים (שכוללים גם את ליג׳יאנג בסיבוב הזה...)
בקיצןר, אשמח לעזור לך. דבר איתי.
-
הנפקת ויזה לסין מויטנאםאוקי,
תודה לכולכם.
טל - בהנחה שאראה שרלוונטי, אשמח לשוחח
תמיר