עזרה בתכנון טיול להולנד
-
היי, אנחנו משפחה ארבע בנות מגיל שלוש עד ארבע עשרה. אשמח אם תעזרו לנו לתכנן את הטיול. נתונים: הטיסה- הלוך: הראשון ביוני, בשעה 10 בבוקר נחיתה בבריסל משיקולי עלויות ולקיחת הרכב. חזור: המראה באחד עשרה בבוקר.
שמונה ימים סך הכל.
לינה: מיום שני עד שני- שבוע בדה אמהוף+ לילה באמסטרדם.
שומרים שבת- לשלול את שבת לאטרקציות.
אוקיי, עכשיו אשמח אם תציעו לי אטרקציות למסלול. אנחנו ביררנו בנוגע לאטרקציות ומקומות שלא נוותר- אפטלינג, הדולפינריום, המוזיאון הפתוח בהארניים ואולי גן החיות.
אשמח להמלצות, הצעות, הארות והערות.
המון המון תודה.
-
עזרה בתכנון טיול להולנדלא הבנתי
נוחתים ביום שני ב 10 בבוקר ומשם נוסעים ללינה בדה אימוף?
ישנים בדה אימוף עד שני בבוקר?
ואז נוסעים לטיסה מבריסל ב-11 בבוקר ביום שני?
מתי בדיוק נכנס לילה באמסטרדם?
טיול ראשון בחו"ל?
הנסיעה מבריסל לדה אימוף לוקחת על פי גוגל קצת מעל שעתיים, אבל אם להיות ריאליים בנסיעה ראשונה זה קרוב ל-3.
הנחיתה ב-10 בבוקר כך שסדר גודל של 11 תוכלו להתניע את הרכב (בריסל שדה קטן). כלומר לכאורה תוכלו להיות בכפר ב-2 בצהריים.
אם אתם שומרי שבת אני מניח שאתם גם שומרי כשרות (סליחה על ההכללה). אז יתכן שתרצו לעבור באנטוורפן לסופרים כשרים. זו הקהילה היהודית הכי גדולה באיזור (יש גם באמסטרדם ובבריסל, אבל אנטוורפן גדולה ובדרך).
אנווורפן אומנם בדרך, אבל הכניסה והיציאה מהעיר, והזמן בסופר זה תוספת של שעתיים עד שלוש.
כלומר אם תסעו ישר אם עצירה רק בסופר תגיעו לכפר אחרי 4 ולקראת 5. זמן טוב לצ'ק אין (תניחו שעה לכל הפרוצדורה של צ'ק אין, פריקת הציוד והוצאת הרכב) ולהסתובבות בכפר ככל שיתיר לכם הכח. חשוב לזכור שתתעוררו ב'בוקר' בערך ב-2 בלילה.
לגבי הכיוון ההפוך:
טיסה ב-11 אומר לכוון להגיע לשדה ב-8:30 (צריך גם להחזיר את הרכב).
כלומר לצאת לדרך לפני 6 בבוקר, אחרי שסיימנו לארוז, העמסנו את הרכב ועשינו צ'ק אאוט.
אני מניח שאפשר לעשות צ'ק אאוט בכפר גם בשעה כזו, אבל חשוב לברר מה הפרוצדורה.
לגבי החלוקה לימים - תניחו שכם אטרקציה תופסת יום שלם (זה די נכון). למעט ימים ראשון ושני (ראשון עשוי להיות יותר עמוס, ראשון ושני חלק מהמקומות סגורים) אין חשיבות מיוחדת לימי השבוע באטרקציות שציינתם.
בגלל הגשמים הרבים בהולנד מקובל לתעדף כך שהאטרקציות שהכי רוצים עושים בתחילת הטיול אם לא יורד גשם.
והערה פרוצדורלית קטנה
זו כבר השאלה הרביעית שלכם בפורומים פה. כל פעם פתחתם שרשור חדש עם שאלה ולא חזרתם לשרשור. אפשר לשאול שאלת המשך, אפשר להביע תודה, ואפשר סתם לציין שקראתם את התשובה (אפילו אייקון של like יעשה את העבודה). אחרת לנו אין מושג אם קראתם את התשובה ואם היא עזרה לכם, ולכן אין לנו מושג אם לנסות לעזור לכם שוב