מסלול חוף מזרחי
-
שלום
אנו טסים בהרכב משפחתי עם 3 ילדים (17,16,9) ב 10 ליולי לניו-יורק וחזרה ב 31.
התכנון הוא טיסת המשך לפוארטו ריקו באותו היום ושייט לדרום הקריבים ב 11 עד ל 18 לחודש.שהיה של יומיים נוספים באי וטיסה ב 20 לאזור מיאמי.כאן כבר יש דילמה בנושא הפארקים לילדים בגילאים שלי.אשמח לשמוע המלצות ל 2 פארקים.במהלך שהותי באזור נשכור רכב ונבקר יום אחד במוזיאון החלל שבקייפ קאנברל ומשם נמשיך לאטלנטה לבקר במוזיאון קוקה קולה ובאולפני CNN.ב 25 נטוס מאטלנטה לאזור ניו יורק ונשהה באזור עד לטיסה ארצה.
אשמח לשמוע המלצות הערות בכל אחד מיעדי הביקור שלנו לבילוי משפחתי.
תודה
עמית
-
מסלול חוף מזרחישלום רב,
לא ברור לי מה היתרון ביציאה לקרוז מפורטו ריקו ולא ממיאמי שממילא תהיו שם.
ביחס לפארקים ,ברור שזה תלוי בהעדפות.
לדעתי יוניברסאל ,דיסני תמיד יפגעו,ויש עוד.
-
מסלול חוף מזרחיאהבנו את המסלול של דרום הקאריבים הכי הרבה והשייט לרוב יוצר מפוארטו ריקו.
מה עוד ניתן לעשות בפלורידה פרטהאם פרט לאטרקציות של דיסני וכנל באזור ניו יורק.
תודה
-
מסלול חוף מזרחיבפלורידה, כיוון שיש לכם רכב, הייתי חושב על לקיחת וילה או דירה (קונדומיניום) לכל המשפחה, מתחיל בנסיעה לטמפה (3/4 שעה עד שעה נסיעה מאורלנדו, ממש לא נורא) וביקור ב"בוש גרדנס" שלטעמי עולה על הפארקים האחרים (כן, כולל דיסני. כן, אני יודע שזו כפירה אמיתית...
), עוד פארק מהמבחר העצום שיש באורלנדו ואז נוסע לקייפ קנאוורל, המשך בנסיעה על קו החוף המקסים למיאמי (הזמן שתבזבזו בנסיעה שקול בערך לזמן הכולל ש"הולך" על טיסה, אם מחשבים את זמני ההמתנה המצטברים) ומשם הלאה.הביקור באטלנטה נשמע לי לא אטרקטיבי במיוחד עבור ילדים, אבל כמובן שכל אחד והעדפותיו...
ניו יורק - צריך לפרט את תחומי העניין של המשפחה, כיוון שהאפשרויות מרובות.
-
מסלול חוף מזרחיב-20 אתם מגיעים למיאמי. ב-25 אתם ממריאים מאטלנטה
אני לא יודע מה שעות הטיסה.
אני בספק אם תספיקו ב-20 להגיע לקייפ קנאוורל. אם הנחיתה היא עד 9 בבוקר תוכלו להספיק בקושי. אם הנחיתה אחרי 11 אני לא רואה איך תספיקו לעבור שם.
אז יד לכם 4 אולי 4 וחצי ימים (21 עד 24 וחלק מה-25 - מתי הטיסה).
ב-4 ימים אתם רוצים להיות בשני פארקים (יומיים מלאים)בנאסא (חצי יום לפחות) לנסוע לאטלנטה ולבקר בה.
נניח שב-21 וב-22 תהיו בפארקים
ב-23 תפתחו בנאסא. בשעות אחר הצהריים המוקדמות תתחילו בנסיעה הארוכה לאטלנטה. הנסיעה לוקחת למעלה מ-8 שעות.אז נניח שתעשו 4 שעות ביום הראשון ותעצורו ללינה
למחרת ה-24 תפתחו את הבוקר בנסיעה של 4 שעות בערך בשעות הבוקר (השעות הכי טובות). קוקה קולה פתוח עד 18:00 (כניסה אחרונה ב16:30). ב CNN שעות דומות.
במקרה הטוב תוכלו לבקר באחד ב-24 ובשני ב-25 על הבוקר.
בקיצור נראה לי מאד מאד בעייתי.
-
מסלול חוף מזרחיאתם חייבים לנסוע לאטלנטה? לא שיש לי משהו נגד אטלנטה, אבל נראה לי שעוד יומיים בפלורידה יהיו עדיפים בהרבה. אם זה בלתי אפשרי לבטל, הייתי שוקל מאד ברצינות להחליף את קוקה קולה בביקור באקווריום הענקי והמרשים של אטלנטה.
-
מסלול חוף מזרחיאני עדיין יכול לשנות את טיסות הפנים על מנת להאריך את השהות בפלורידה לפי ההמלצות כאן.
התכנון הוא טיסת אחרהצ מסאן חוואן למיאמי ב 19 וב 26 אחרהצ לניו יורק שזה כמעט שבוע בפלורידה.
זה משאיר לנו כ 4 ימים מלאים בניו יורק.
אין לנו בעיה לותר על אטלנטה אבל נחליט לאחר שנקבל המלצות לבילויים ופעילות בפלורידה ובניו יורק.
פרט לקניות שזה יהיה חלק מאוד מרכזי בטיול עם 2 ילדים מתבגרים אני יכול לומר שתחום הספורט מאוד מעניין אותם ופארקי אקסטרים ממש לא הכיוון שלהם.
המלצות הערות וטיפים בהתנהלות כמשפחה בארהב יתקבלו בברכה.
בנוסף לפני שאני מזמין טיסות פנים הייתי שמח להבין את מדיניות עלויות המזוודות של החברות האמריקאיות שלא יהיו לי הפתעות.
תודה