מוסקבה- המלצות?
-
היי,
הנה מספר שאלות ובקשות לגבי מוסקבה:
1. יש שם עיר עתיקה עם סמטאות ומדרחובים וכד'?
2. האם יש מרכז קניון שנחשב זול יחסית, כי קראתי שהמחירים בקניונים מאוד יקרים?
3. האם המוניות שם יקרות או זולות?
4. האם יש פארק מים מקורה מרשים וקרוב למרכז העיר?
5. האם אתם שמעתם על טיולים יומיים לסנט פטרסבורג (נסיעה וחזרה באותו יום כולל סיור בעיר)?
6. האם יש לכם המלצות על שווקים יפים (מקורים ולא מקורים)?
7. מה מזג האוויר מסוף אפריל עד אמצע מאי?
8. האם יש לכם המלצות למקומות נוספים או חוויות אישיות שתוכלו לשתף?
אשמח מאוד!
-
מוסקבה- המלצות?מרכז העיר די עתיק ויש בו מדרחובים יפים.
המחירים בקניונים דומים עד זולים מישראל.
המוניות די דומות לארץ אפשר להזמין דרך גט טקסי
ברכבת מהירה המרחק לסנט פטרסבורג הוא 4 שעות לכיוון. אני מניח שאם תקומו מוקדם ותחזרו בלילה תוכלו לסייר קצת בעיר. אבל לא הרבה.
בסופי שבוע יש שוק פשפשים ידוע, איזמאילובסקי.
-
מוסקבה- המלצות?תודה רבה!
אפשר עוד תשובות ליתר שאלותיי מאחרים שביקרו?

-
מוסקבה- המלצות?....
-
מוסקבה- המלצות?אני לא היתי בונה על השופינג בקניונים. מאוד מאוד יקר, גם לישראלים (מצד שני הרובל קצת התסרק לאחרונה, אז אולי המצב קצת השתנה) הרוסים הרגילים לא קונים בקניונים אלא בשווקים וכאלה יש המון.
הכי כיף להסתובב זה כמובן באזור של קרמל, אבל יש עוד אזורים יפים. המוזיאון טרייטיאקובקה מאוד מרשים, אפשר ללכת גם לבלט.
לסנט פטרבורג היתי מקדישה יותר זמן מלמוסקבה, לא יודעת למה אתם טסים דווקא לשם אבל בעיני סנט פטרבורג הרבה יותר מרשימה ומענייינת ממוסקבה. בפרט בחודש יוני עם הלילות הלבנים והגשרים הנפתחים. אם תקדישו רק יום לסנט פטרבורג ממליצה בחום לקחת מדריך עם אוטו, שיעשה איתכם סיבוב לכל המקומות המאסט ולא תבזבזו זמן בהליכות ברחובות אין סופיים. המרחקים שם עצומים ובלי אוטו ממש לא כיף להתנייד.
תחפשו המלצה על דיסקוטקים ומסעדות במוסקבה. רמת ההשקעה בהם היא מטורפת, מבחינת עיצובית וקונספט.
לגבי פארק מים- חברים שלנו אמרו שיש, חביב אבל לא נפלו ממנו. אני היתי לפני כמה חודשים דווקא בקייב ופארק מים שם מרשים ביותר. אבל זה של מוסקבה לא מכירה.
-
מוסקבה- המלצות?אומנם ברוסית אבל הנה
-
מוסקבה- המלצות?השופינג כבר לא מאוד מאוד יקר וגם לא מאוד יקר.
יש חנויות יוקרה של גוצ'י וחברים שהם כנראה מעל הרמה של משתמשי הפורום אבל יש בקניונים הרבה חנויות רשת עם מחירים דומים וזולים מישראל.
מוסקבה מפוצצת בקניונים. הייתי באחד מהם, מטרופוליס, שרק בשבילו צריך להקדיש יום שלם ויש את הקניון החדש של לבייב ואת גום וצום הענקים והיקרים. ועוד אחד יותר יקר שנראה כמו מעבר בתוך ארמון ועוד קניון שגיליתי במפתיע ליד המלון. שם בכלל אם אתה שותה קפה על אחת מהכורסאות המפוארות מביאים לך מתלה נייד למעיל וכמובן אאוחטני ריאד התת קרקעי בכיכר האדומה שיש לו מחירים מאוד נוחים אבל לדעתי הוא מפורסם יותר בזכות מתחם האוכל שמושך מאות אחרי טיול נחמד בקרמלין ובכיכר האדומה.