טיסת Vueling לברצלונה - המלצות?
-
בוקר טוב, מישהו ניסה לטוס איתם עם ילדים? הם זולים מאל על בכ- 150 דולר לכרטיס. שווה את הסיכון? אני מניחה שזה צארטר.... בלחץ של אוגוסט. מה דעתכם?
גם השעות פחות נוחות
-
טיסת Vueling לברצלונה - המלצות?כנראה שלא מדובר בטיסת שכר. וולינג היא חברת לואו-קוסט ספרדית שמפעילה לו״ז טיסות סדיר בין ברצלונה לת״א.
החדשות הטובות הן שוולינג שייכת לכנופיית IAG יחד עם חברות כמו בריטיש ואיבריה. כלומר, יש לה הורים עם כיסים עמוקים. ואנחנו לא מדברים כאן על חברה קטנה, כי יש לחברה צי גדול פי שתיים מזה של אלעל ורשת יעדים גדולה פי שלוש (אבל כל הטיסות שלה הן לטווחים קצרים ובינוניים במחירים נמוכים אז אלעל מכניסה הרבה יותר כסף).
החדשות הפחות טובות הן שלוולינג אין את המוניטין הכי טוב ביבשת. אני לא אומר שזו חברה גרועה, אבל שיש טובות ממנה מבין מתחרותיה בשוק הלואו-קוסט.
בכל מקרה לא צריך ׳לפחד׳ לטוס איתה. צי המטוסים של החברה צעיר מאוד ומודרני, ולכל היותר השירות יהיה בינוני.
-
טיסת Vueling לברצלונה - המלצות?כל שנה כבר 3שנים טסתי איתם לברצלונה ו הייתי מרוצה
כנראה גם השנה אטוס איתם
-
טיסת Vueling לברצלונה - המלצות?מי יודע? אולי יצא לכם לעלות על מטוס אל על במקום וואלינג. בחנוכה האחרון אל על הטיסה לברצלונה וממנה נוסעים שלהם וגם נוסעים של איבריה בטיסה שבה טסתי.
-
טיסת Vueling לברצלונה - המלצות?אתה צודק בהחלט. הכנסות אל על כ-2 מילארד דולר לעומת 1,750M€ של וויולינג.
אבל כנראה שגם ההוצאות יותר גדולות כי וויולינג הרויחה 141M€ לעומת הפסד של אלעל של 28M$.
-
טיסת Vueling לברצלונה - המלצות?תודה לכל העונים!