ביטוח רפואי אחרי ניתוח
-
בשבוע שעבר לבת שלי עשו ניתוח אפנדציט ובעוד שבוע אנחנו נוסעים לחו"ל. הרופא מאשר את הנסיעה לחול, אבל לא מצאתי איפה אפשר לעשות ביטוח במקרה כזה.
יש חברת ביטוח שתסכים לבטח גם את הניתוח?
-
ביטוח רפואי אחרי ניתוחאני בספק אם תמצא כזו
באופן כללי חברות ביטוח דורשות מצב יציב שזה אומר לפחות 3 חודשים ולרוב 6 חודשים מאז הניתוח או שינוי הטיפול התרופתי האחרון.
כמובן שאפשר עדיין לעשות ביטוח, אבל הוא לא יכסה אירוע או סיבוך שקשור לניתוח. כלומר הוא כן יכסה שבר ברגל, אבל לא זיהום בבטן )חס וחלילנה לשניהם).
כמובן שבמקרה כזה יהיו ויכוחים מול חברת הביטוח. שבר ברגל כתוצאה מתאונה הוא קל יחסית להסבר למה לא קשור לניתוח, אבל יש דברים שפחות ברורים (שפעת כי הגוך יותר חלש - מכוסה או לא?)
-
ביטוח רפואי אחרי ניתוח -
ביטוח רפואי אחרי ניתוחתבדוק עם הראל פירסט קלאס (רצוי דרך סוכן ביטוח, שידבר איתם). אולי הם יסכימו.
ויערי, זה שהם מפרסמים זה לא אומר שהם עושים. הם רוצים אישור כתוב מהרופא שאין מניעה לטוס, ולרוב הרופאים לא מוכנים לתת את זה בכתב. הם גם לא מסכימים לבטח מה שלא עבר 3 חודשים.
הראל פירסט קלאס לא דורשת חיתום. השאלה רק אם הם יסכימו לבטח לפני שעברו 3 חודשים.
-
ביטוח רפואי אחרי ניתוחאנחנו נתקלנו בבעיה דומה בשנה שעברה. הראל הסכימו לבטח. אך הוגדר כהחמרה. שילמנו יותר והביטוח היה לסכום יותר נמוך (למזלנו לא היה צורך). אך היינו מכוסים.
בהצלחה.
-
ביטוח רפואי אחרי ניתוחריקי - הם גם מקיימים
מנסיון אישי שבועיים אחרי צינטור שאומנם הראה שהכל 100% בריאות
אף 1 לא היה מוכן לבטח כולל "מכבי" שיודעים לקרוא את התוצאות שנשלחו אליהם
ו"פספורט" ביטחו בעלות טיפה יותר גבוהה
מאז אנחנו נאמנים להם
טובה
-
ביטוח רפואי אחרי ניתוחתודה לכולם. אחרי בירורים רבים התברר שיש גם את דיוויד שילד שמסכימים לבטח במצב כזה (מותנה באישור של הרופא המטפל שאין מניעה לטוס, ואצלנו זה אכן היה המצב. הרופאה אישרה לה לטוס)
וגם הראל אכן הסכימו לבטח אותנו כולל החמרה במצב קיים. זה עלה קצת יותר יקר, אבל עדיף להיות מבוטחים. דרך אגב, הראל לא ביקשו אישור ספציפי מהרופא המטפל והסתפקו במכתב השחרור מבית חולים.
המסקנה מזה היא לפעם הבאה להקפיד לעשות ביטוח רפואי מיד כשמזמינים את כרטיסי הטיסה ולא לחכות. ואם אפשר - להשתדל לא לחלות לפני הנסיעה (או לא לחלות בכלל)
-
ביטוח רפואי אחרי ניתוחשמחה שהסתדר ותוכלו לצאת לטייל.גם אני יצאתי פעם לפני תום חצי שנה מהאשפוז,בעלות קצת גבוהה יותר..
רק פרט קטן אך חשוב.גם אם עושים ביטוח מראש,חודשיים נגיד ...משלמים את המחיר הזול יותר אבל! אם חס וחלילה קורה משהו קטן וצריך את החברת הביטוח.....
תהיי בטוחה שהם ידעו לבדוק איך ומה היה לך לפני הטיסה.
מהר מאוד יעלו על האפשוז/החלפת תרופות/נקע......ואם לא היה החמרה בפוליסה...תהייה בעיה.
אני עושה עם החמרה גם אם היו החלפת תרופות
-
ביטוח רפואי אחרי ניתוחדיוויד שילד= פספורטקארד שיערי הציע לך
תמיד כדאי לעשות ביטוח בריאות עם הזמנת הכרטיסים
מנסיון אישי ,כשסובבתי רגל 10 ימים לפני טיסה לארה"ב ולא יכולתי לטוס
הביטוח שילם את קנס ביטול הכרטיס
רק בריאות
טובה
-
ביטוח רפואי אחרי ניתוחלרובנו יש כרטיסי אשראי בינלאומיים, ואת אלה אפשר להפעיל מראש, אם צריך (בחלק מהכרטיסים צריך הפעלה חד פעמית ולא לפני כל טיסה).
זה לא עולה כסף וגם אין דמי ביטול.
בחלק מהכרטיסים (פלטיניום, עסקי וכו׳) גם אין השתתפות עצמית.
-
ביטוח רפואי אחרי ניתוחעמדתי בפני בעיה דומה. הייתי מאושפז לפני כ- 4 חודשים. בכל החברות אליהן פניתי רצו אישור מרופא מומחה שאין מניעה לטוס.
הבאתי אישור שכזה ונדרשתי לשלם תוספת של מצב רפואי קיים + החמרה. לבסוף, עשיתי בפספורטכארד [עשיתי אצלם גם לפני שנה טרם הבעיה הרפואית והייתי מרוצה].
אני חייב לציין, כי כל עוד לא עברו 6 חודשים מהאישפוז התוספת יוצאת משמעותית ביותר אף שגילי "רק" 37 ומדובר בבעיה קרדיולוגית יחסית פעוטה. אם חולפים ששת החודשים מהאישפוז אזי מחוייבים רק על מצב רפואי קיים ללא תוספת של מרכיב ההחמרה.
אבל לא משנה כמה זה עולה לא משחקים עם עניין הביטוח. היה ויקרה משהו ולא ביטחת יתנערו ממך בקלות ותידרש לעמוד מול הוצאה כספית רפואית יקרה ביותר בחו"ל.