טיסה+מלון בברלין במאי
-
שלום לכולם,
אני וחברתי החלטנו שהיעד הבא לחופשה שלנו במאי הקרוב יהיה ברלין.
מהסתכלות בהודעות בפורום אספתי מספר תובנות, כשהמרכזית היא שחבילות נופש בתקופה הזו יקרות למדי ולרוב אפשר להשיג דיל טוב יותר ע"י הזמנת טיסה ומלון בנפרד.
המלון שבו היינו מעוניינים לשהות הוא Adina Apertment למשך 5 ימים - להבנתי מדובר במלון דירות ברמה גבוהה למדי (אשמח אם מישהו יוכל לאשר זאת
).המחיר עבור המלון בלבד עפ"י BOOKING עומד על 2000 ש"ח ל-4 לילות ומשום מה קשה לי לעכל שזהו המחיר עבור זוג. אשמח אם מישהו יוכל לומר אם צדקתי / טעיתי בעניין.
דבר נוסף, הטיסה הלוך עם חברת GERMANWINGS עומדת על 243 אירו בעוד כל הטיסות שבדקתי עם חברות תעופה אחרות נאמדות ב-350$ וצפונה. יכול להיות שאני מפספס כאן משהו? (https://www.germanwings.com/skysales/Select.aspx)
אשמח לכל עזרה כיוון שזו החופשה הראשונה שהיא לא חבילת נופש שאנו בונים ובעקבות זאת החששות. כל המלצה שהיא תתקבל בברכה.
שמואל.
-
טיסה+מלון בברלין במאיהמחירים שציטטת הם סבירים לחלוטין. לא יקרים, ולא זולים במיוחד.
500 ש״ח ללילה, לזוג, זה 116 יורו. בברלין זה בטווח המחירים הסביר למלון ממוצע. אני לא מכיר את מלון הדירות שציינת, אבל השם בהחלט עולה בפורום מדי פעם לאור ניסיון מוצלח של חברי הפורום. אבל אתה מוזמן לבחור גם מבין הרבה מלונות טובים אחרים שיש בעיר. ברלין היא לא עיר יקרה.
רק בישראל יש את הפרקטיקה הפסולה של פרסום מחיר המלון לפי ׳אורח בחדר זוגי׳ כשבעצם חובה להזמין אירוח זוגי. זה מגוחך וזה מטעה את ציבור הלקוחות.
-
טיסה+מלון בברלין במאי2000 ש"ח למלון בברלין הלא יקרה, צריך להיות מלון מעבר לסביר. אני טסתי בפברואר ושילמתי 1100 ש"ח לזוג ללא ארוחת בוקר עבור מלון IBIS ליד כיכר פוטסדמר. מחיר הטיסה לגמרי סביר, אבל מאחר ומדובר בטיסת לאו קוסט, תבדוק שאין תוספות עבור מזוודה, צ'ק אין ומקום. דרך אגב מנסיון שלי ברוב המקרים חבילה תעלה לך יותר יקר מאשר להזמין הכל בנפרד. מהשדה לעיר אתה יכול להגיע ברכבת, אין צורך במונית.
-
טיסה+מלון בברלין במאיקודם כל תודה לשניכם.
דבר שני, את המלון שריינתי באמצעות BOOKING.COM.
לקראת סוף התהליך הוספתי את האשראי, אבל קראתי בהמשך שאת התשלום מבצעים במלון עצמו בצ'ק-אין?
מישהו יכול לתת לי מספר טיפים בנושא הטיסות?
החשש העיקרי בהזמנת טיסה דרך GERMANWINGS או כל חברה שהיא לא ישראלית הוא שאני אפספס את הפרטים הקטנים ואשלם על כך ביוקר בשדה תעופה (מזוודות, מושבים וכו'). קיים מנוע חיפוש (בעברית) שאפשר לסמוך עליו מבחינת הפרטים הקטנים, המחיר?שבת שלום.
-
טיסה+מלון בברלין במאיאם כתוב "ללא אפשרות החזר" אז התשלום יורד מיד ואין אפשרות לקבל כסף חזרה במקרה של ביטול. אם כתוב "ביטול חינם, שלם אחר כך", אתה משלם רק כשאתה מגיע למלון ואם אתה לא מגיע ולא מבטל, אז מחייבים את האשראי שלך בכמה שצריך ע"פי מדיניות המלון. לכן, בכל מקרה אתה מוסר כרטיס אשראי לביטחון.
לגבי כרטיסי טיסה. אם אתה פוחד להסתבך עם אתר של חברה זרה, תנסה דרך סוכן נסיעות. אמנם תשלם עמלה, אבל תהיה רגוע ותקבל את כל הסבר שצריך.
-
טיסה+מלון בברלין במאימצאתי את הטיסה (מצורפת כתמונה) עבור 2 נוסעים. מה שלא הצלחתי להבין זה אם היא כוללת מזוודות?
(שאלתם תם -תיק גב שמועלה למטוס נחשב כבודה שמשלמים עליה?) -
טיסה+מלון בברלין במאיאם אתה עובר לשלב הבא, כתוב שם אם המזוודה כלולה או לא ואם לא, כמה עולה תוספת. תיק יד (בחלק מהחברות עד 6 ק"ג, בחלק עד 8 ק"ג) בדרך כלל כלול במחיר. תכנס לאתר של UP (חברת הלאו קוסט של אל על). ראיתי שבין 11.05-15.05 מחיר הטיסה 241 דולר.
-
טיסה+מלון בברלין במאישים לב שיש כמה סניפים של ADINA HOTEL בברלין
ויש גם הבדלים (לא גדולים) במחיר
המרכזי ביותר הוא ב HECKSHER MRKET
המלון מאד מומלץ!
שיהיה לכם בכיף
ירדן
-
טיסה+מלון בברלין במאיב SMART הקטגוריה האמצעית זה כולל מזודה אחת , בחירת מושב אוכל ותיק עליה למטוס (לא יודעת עד כמה משקל). שים לב שבחזור יש עצירת ביניים בקלן
-
טיסה+מלון בברלין במאי -
טיסה+מלון בברלין במאיהייתי שמח לשמוע עוד חוות דעת בנושא.
איזה אטרקציות מרכזיות קיימות בברלין (מלבד הקשר לשואה) היכולות לעניין זוג בני 22-23 ?
מישהו התנסה בסיורים המודרכים בברלין בעברית? כיצד מתבצע התשלום? יש מינימום של זוגות לסיור?
תודה רבה על העזרה וחג שמח,
שמואל.