הודו עוקפת את סין בהליכה
-
דווקא כאשר הכלכלה הסינית מאטה, כלכלת הודו צוברת תאוצה והצמיחה שלה צפויה לעלות השנה על 8%
הודו נמצאת בתנופה - והדבר עשוי לעודד כלכלות ברחבי אסיה. לפי התחזית הכלכלית של הבנק לפיתוח אסיה, הצמיחה בהודו עשויה לעלות על זו של סין השנה ובשנה הבאה, מה שיסייע לפצות על בעיית ההאטה בסין.
-
תודה תאי -
תודה תאי - -
תודה תאי -עכשיו הדלקת את פפקין......
-
מקווה שהוא לא יקח את זה אישית
-
הצחקת את הסינים...
שהייתי בסין הם תמיד אמרו על ההודים lazy
אומר זאת כך כמו שאומר אמנון אברמוביץ. אם הודו רוצה להתקרב לסין היא צריכה משטר דיקטטורי. במצב הפוליטי חברתי אין להם סיכוי לצמצם את הפער.
הודו תמיד תשאר בירוקרטית שסועה .
מבחינת הודו הקידמה מתבטאת בגידול מעמד הביניים ומנגד הרחבת הפער בין המעמדות
תראו כמה הודים עוזבים את הודו מרוב יאוש ולעומת זאת כמה סינים עוזבים את סין (ועוזבים אבל לא במספרים גדולים כמו ההודים)
-
עוקפת חחחח.
מה שמזכיר לי את הבדיחה על הנהג שנהג כל כך לאט שהנוף עקף אותו...
-
חהחה הלו לא לכלך על הסינים

אבל אם נקח זאת רגע מבחינה כלכלית הודו נמצאת בתנופה ללא ספק אבל לעקוף פעם אחת את אחוז הצמיחה של סין עדיין לא יביא אותה למצב טוב יותר.
ההייטק בבאנגלור ותוכנית החלל והטילים שלהם מתקדמים בקצב גבוה,אבל המדינה עדיין נראית איך שהיא נראת ולא רק אזורים כפריים רחוקים.
בקיצור כדי להגיע לאורבניזציה ושההערים ההודיות יהיו במצב של אלו הסיניות יקח לה עוד כמה שנות אור
-
חחח פפקין אתה מלכלך על הודו? תאמין לי היא מספיק מלוכלכת גם ככה
מת לראות אותך שורד את השבוע הראשון בהודו 

-
חחח פפקין אתה מלכלך על הודו? תאמין לי היא מספיק מלוכלכת גם ככה
מת לראות אותך שורד את השבוע הראשון בהודו 

-
הודו עוקפת את סין בהליכההייתי בהודו והייתי גם בסין. צריך להגיד את האמת, הודו לוקחת
מקווה שהכסף גם יביא לפיתוח תשתיות ולשיפור חייהם של מאות מליונים באיזורי הכפר ולא רק ירחיב את הפער בין המעמדות (מה שסביר להניח שיקרה). -
הודו עוקפת את סין בהליכהלא מתוך זלזול חלילה,הודו מדינה עתיקה עם היסטוריה מרתקת לא פחות מזו של סין,והבודהיזם וההינדואיזם שהתפתחו שם בהחלט מעניינים.
הכל נכון אבל מבחינות כלכליות לא רואה שהאזרח הפשוט בהודו יחיה ברמה טובה יותר מזו של האזרח הפשוט בסין ואני מדבר על לקחת ערים באותו גודל בערך ולהשוות.
לא כולל את האיליטה העשירה שחיה בצורה נהדרת ב2 המדינות.
גם הסכסוך הנצחי עם פקיסטן וחבל קשמיר לא כלכך תורמים ליציבות לדעתי.
גולני אני לא חושב שהייתי שורד שבוע בהודו
אלא אם כן ישר לברוח לאזורים הטיבטייםאנחנו כאוהבי טיולים זכינו שש לנו 2 אופציות כלכך מרתקות
-
הודו עוקפת את סין בהליכהאני צודק? או מה?
-
צודק חשבנו אחרת???