טיול לצרפת-ספרד בקיץ
-
שלום לכולם
בקיץ הקרוב אני מתוכנן לנסוע עם זוגתי לפריז ומשם טיסה לברצלונה ומעבר בהמשך לקוסטה ברווה..הטיול כולו 11 ימיים
שאלות רבות לי ,הציעו לי לפנות לפורום כאן כי פה יש אנשים שאוהבים ויודעים לעזור.
1.את כל הטיול אני מזמין דרך האינטרנט,איך אתרים כגון otel,Destinia ו- amoma ?
2.האם לאחר ההזמנה שם אני צריך לבצע עוד תהליך כלשהו כגון בדיקת ההזמנה או אישורה מול המלונות ?
3.איך אני יודע האם המיקום של המלונות שבחרתי טוב ?
מישהו שמכיר את האזורים יודע אם בחרתי נכון ? יש המלצות כלשהם?
המלונות אליהם אני מגיע (כנראה) הן אלו
*פריז - Best Western Allegro Nation
*ברצלונה - Sercotel Amister Art Hotel Barcelona
*קוסטה ברווה - Aqua Hotel Aquamarina & Spa
טיול ראשון שלי לחו"ל לבד לכן כל השאלות והבלבול.
אשמח לשמוע תשובות והצעות מאנשים שמבנים יותר.
תודה מראש ומעריך !
-
טיול לצרפת-ספרד בקיץלגבי מסלול לדעתי ב - 11 יום (ככל הנראה ברוטו) שילוב של 2 יעדים עם טיסה ביניהם מיותר ומסורבל - בכל יעד יש מספיק מה לעשות. אני מניח שזה מגיע מכיוון שלא רוצים לשכור רכב ולטייל גם מחוץ לעיר.
לגבי ספרד בהנחה שתהיו כ - 5 ימים - לא ממליץ לפצל את הלינה והייתי נשאר רק בברצלונה.
לעניין האתרים שציינת - למיטב ניסיוני הם לא מהפופולריים והמוכרים כמו בוקינג או הוטל קום או אקספדיה ועוד. בשיטוט קצר באינטרנט מצאתי מס' חוות דעת לא מחמיאות על חלקם.
אני הייתי מזמין או דרך האתרים הגדולים והידועים יותר או דרך המלון ישירות - זאת לאחר השוואת מחיר.
-
טיול לצרפת-ספרד בקיץמה לגבי מלון - Best Western Allegro Nation בפריז
ידוע למישהו איך הוא ? כדי לשהות בוא מבחינת מיקום וסביבת אנשים ?
-
טיול לצרפת-ספרד בקיץמהסתכלות במפה הוא מרוחק מאוד מהמרכז ומהאזורים התיירותיים. הוא אמנם לא מאוד רחוק מתחנות מטרו, אבל לטעמי הוא צריך להיות ממש זול בשביל הפשרה על המיקום שהוא דורש.
-
טיול לצרפת-ספרד בקיץמה לגבי המלונות שציינתי בברצלונה ובקוסטה ברווה.. מישהו יודע איך המיקומים שם? ממולץ?