טיול ארבעת האיים מפוקט
-
חברים יקרים,
האם יש סיור של יום שיוצא מפוקט בנסיעה (לא בסירה) למפרץ פנג-נה, עובר דרך חוות הגומי ו/או מפעלי קשיו ו/או מקדש קופים (עליהם קראנו בהמלצות), יוצא לסיור ארבעת האיים ישירות מהמפרץ עצמו, ואז חוזר לפוקט בערב קרקעית?
במידה וכן - האם יש סיור כזה שגם מאפשר זמן להסתובבות בכפר המוסלמי הצף (ולא רק עוצר בו לצהריים)?
תודה מראש למי שמכיר.
-
טיול ארבעת האיים מפוקטיכול להיות שקיים, אך לא נמכר יותר מידי, אך כל החוויה זה לעשות את זה בסירה אז למה שתרצו באוטו?
-
טיול ארבעת האיים מפוקטכי אנחנו ישנים בריזורט צפוני מאד, סמוך לגשר המחבר את פוקט עם היבשה (מבודד במכוון), ויהיה נוח וקרוב יותר (וכנראה גם זול יותר) לעשות משם את הטיול קרקעית. הסירה באיזור המפרץ היא מהות הטיול, אבל הדרך למפרץ מפוקט וחזרה, היא סתם שיט ממושך ופחות מלהיב (כך הבנו).
חוץ מזה שיש מה לראות בדרך הקרקעית, כך שאפשר גם לנצל את היום הזה לראות דברים נחמדים שיש בדרך (בהלוך או בחזור).
נדמה לי שקראתי במקום כלשהו על מטיילים שעשו כך את הטיול (באופן מאורגן או אולי עם נהג ומדריך), והמליצו על כך.
בהיעדר אופציה מאורגנת - אולי נשכור רכב ונעשה זאת עצמאית. שוב - כל מידע על מסלול כזה (ואטרקציות בדרך כמו חוות גומי/מפעל קשיו/מקדש קופים), יתקבל בברכה.
-
טיול ארבעת האיים מפוקטטיול שייט עם ספינה שכולל גם איסוף ופיזור מהמלון שבו מתגוררים + שתיה חופשית על הספינה+ארוחת צהריים מצויינת בספינה+ טיולי שייט בקיאקים - כל זה עולה בין 1000 - ל 1500 באט תלוי בכושר ההתמקחות שלכם.
נראה לי מאוד לא חכם לקחת מלון באיזור של הגשר הצפוני רק בשביל לחסוך ועוד יותר נראה לי תמוה לקחת טיול יבשתי (השייט מאוד יפה בניגוד למה שאמרו לכם).
בקיצור אם באתם לחסוך אז סבבה,אבל אם אתם רוצים גם להנות זה כבר סיפור אחר .
-
טיול ארבעת האיים מפוקטאיתן - ממש לא זו הסיטואציה. המלון (שעולה אגב מעל 500$ ללילה, ונהיה בו מספר לילות) נלקח מסיבות אחרות. אנחנו יודעים שהוא (מאד) לא מרכזי, וזה מכוון (לא בשביל לחסוך שיט כמובן...).
רק האיסוף מהמלון ליציאה לשיט יקח לנו המון זמן, והשיט עצמו יקח זמן, והחזרה למלון ממעגן הסירה תיקח הרבה זמן, כאשר אם תסתכל על המפה - תראה שהלינה שלנו מאד קרובה למפרץ. נסיעה קרקעית תחסוך ה-מ-ו-ן זמן. בנוסף, כפי שכתבנו, רצינו לראות דברים בדרך.
ונניח שנוותר וניקח שיט רגיל - האם בכלל יסכימו לאסוף אותנו מאיזור הגשר? האם לא יבקשו על זה תמורה נוספת (משמעותית) לחמישה אנשים? וכמה זמן תיקח משם הנסיעה לנקודה שממנה יוצאת הסירה? לדעתי מדובר ביותר משעה נסיעה רק למעגן, ועוד שעה חזרה בסוף היום...
-
טיול ארבעת האיים מפוקטאו קיי.
הנסיעה למזח מחוף פטונג ששם נמצאים מרבית המלונות והתיירים גם כן לוקחת לעיתים שעה.המזח נמצא בצידו המזרחי של פוקט והמלונות בצד המערבי,די רחוק משם.
אתם פשוט תצטרכו לשאול שם אם יש איסוף מהאיזור שלכם.לדעתי לא תהיה בעיה.
חוץ מזה, בתאילנד, כל דבר אפשר לעשות תמורת כסף.לא תהיה לכם בעיה לעשות את הטיול שתיארת תמורת תשלום באופן פרטי.
אני עצמי נסעתי סביב מפרץ פאנג נה (בדרך לקראבי) ואכן זה הכביש היפה ביותר שנסעתי בו מימי.