2000 דולר לתאילנד
-
היי
שבוע הבא אני טס לתאילנד ל16 ימים
2000 דולר יספיקו לי לתקופה הזאת?
זה אמור להספיק לבתי מלון ולטיסה מבנגקוק לפוקט וחזרה
ולקצת ביזבוזים
-
2000 דולר לתאילנד2000$ פחות 100$ טיסה הלוך ושוב לפוקט שווה 1900$
1900 לחלק ל-16 שווה כ-120 דולר ליום,
בהנחה שתלון בבתי מלון/גסטהאוס של 30-40 דולר ולא תעשה אטרקציות כל יום ולא תשתולל בחיי לילה וכמובן ללא קניות זה אמור להספיק,
מציע לקחת אתך כרטיס אשראי בינלאומי לגיבוי. -
2000 דולר לתאילנדכפי שסמי פירט זה יספיק לטיול עם לינה ברמה בסיסית והתחשבנות על הוצאות הקניות והארוחות
-
2000 דולר לתאילנדבנוסף לזה שזה תקציב צפוף, שבוע הבא מתחילות חגיגות הסוגקראן והמלונות די מלאים וגם הטיסות , מה שמעלה את המחירים.
-
2000 דולר לתאילנדלא יודע מאיפה אתם מוציאים את הסכומים האלה
אפשר לחיות בקלות בתאילנד בפחות מעשרים דולר ליום (גסט האוסים ואוכל מקומי)
עכשיו אני מבין איך אנשים מוציאים 20 אלף שח בחודש בתאילנד - יותר מעלויות באירופה.
זה תאילנד - זו מדינה זולה, לא צריך להתפרע בהוצאות.
אלפיים דולר (אם אתה מחושב) יספיק לך ואתה יכול לחזור עם עודף (או קניות
) -
עדי20 דולר זה 650 באט במקרה הטוב.
אני מרחם על התרמילאי שצריך לטייל בסכום כזה.לט טסים לתאילנד על מנת לישון בחדר מעופש לאכול לחם ולשתות מים.
-
עדיאיתן, אל תרחם
חדר מצויין בתאילנד עולה 500 באט אוכל ברחוב 40 באט
לא אכלתי לחם בתאילנד אלא המון פאד תאי ואורז!!!
אבל אני שמח שאתם משמנים היטב את גלגלי התיירות התאילנדית

-
עדיתאילנד ממש לא זולה כמו שזה נשמע.
בכל אופן היא מתייקרת משנה לשנה
-
תלוי בטווחיםמי שנוסע ל 16 יום בטח ירצה לנסוע ממקום למקום, לעשות אטרקציות, לשבת בפאב מעת לעת.
אני מסכים עם עדי אפשר לחיות ב 650 בהאט ליום אבל בתנאי שמדובר על שכירות לחודש באותו מקום או גסטהאוס לא באזור מתויר וכמעט בלי אטרקציות.
לחודש בצ'יאנג מאי אפשר למצוא חדר בסיסי (עם מיזוג) בעלות חודשית של כ 5000 בהאט + חשמל ומים כ 2000 סה"כ כ 250 בהאט פלוס מינוס ליום.
מנות אוכל תאילנדיות 30-40 בהאט למנה (קאו סוי, פדתאי, וכו') אורז לבן לבד 10 בהאט סה"כ ליום לאכול מתפריט מקומי כ 150 בהאט, אם נוסיף מים ואולי פחית קולה למהלך היום ולפעמים בירה 100 בהאט, שכירת קטנוע (125) 100-120 בהאט, דלק 10 בהאט ליום סה"כ 610-630 בהאט ליום.
לאזורים מתויירים ואיים יש להוסיף כמה מאות בהאטים לשכירות ועשרות בהאטים נוספים לקטנוע.
-
עדיחדר "מצוין" ב500 באט? נסחפת בטירוף...אולי בכמה מקומות ספציפיים מאד, לא באיזור תיירותי ומחוץ לעונה.
בכל מקרה "התייר הממוצע" לא יטוס עד לתאילנד לחופשה קצרה בשביל לאכול במשך שבועיים 3 ארוחות ביום של פאד תאי ב40 באט ולא להוציא כסף על מסעדות/מסיבות/אטרקציות/אלכוהול וכו'.
אני לא אומר שחייבים לשפוך בתאילנד כסף ללא אבחנה אבל התייר הממוצע צריך לדעת שאין מצב שב650 באט ליום הוא יקבל בתאילנד נופש ברמה גבוהה.
אני בכוונה מדגיש "נופש" כי הבנאדם בא לשבועיים ולא לחצי שנה
-
עדיאין שום מקום עם 50 שקל ללילה נורמלי.
אנחנו גם טסנו , ולא שילמנו על שום מקום פחות מ180 שח ללילה ועוד במלונות שלא נמצאים על החוף
בקיצור, צריך לנסוע לתאילנד וכיף שם, אבל לזכור שזה לא ויאטנאם.
-
נוסעים לטייל או להישרדות?הצעתי לצעירים, תקשיבו למנוסים כמו איתן, רן ואחרים.
עלות ההוצאות הקבועות בהגעה לתאילנד גבוהה (טיסה בינלאומית+טיסות פנים, ביטוח). כשמגיעים ליעד מרוחק, רצוי להנות ממנעמי האזור, לישון ולאכול כמו שצריך, אטרקציות, שייט, הם חלק מההנאה ולמרות שתאילנד זולה יחסית, זה מצטבר ואם אין לכם מספיק, תקצרו את תקופה השהייה או שתדחו קצת את הטיול עד להשגת התקציב, שיאפשר לכם הנאה ולא רק לשרוד.
גם 2000 באט ליום (ללא בית מלון וטיסות), נראה לי תקציב מצומצם מאד לאדם.
-
זה שלא רואים משהולא אומר שהוא לא קיים.
אני מציע לבדוק קודם.
-
2000 דולר לתאילנדב 120 דולר ליום אפשר להנות ולבלות בכיף!!!
וגם לאכול לא רע בכלל!!!
וגם באזורי התיירות בפוקט, קו סמוי, פטייה ובנגקוק!!!
אני הייתי יחסית בשיא העונה(נובמבר דצמבר) ומצאתי בכל מקום מלונות וגסטהאוסים של -500-800 באט ליום! נכון...בלי בריכה,סאונה וכד', אבל נקי מסודר ומפנק
אכלתי מעט מעוד אוכל תאילנדי ב 40 באט!! (סתם כי לא ממש אהבתי), ביליתי כמעט בלי חשבון, ואכלתי אוכל טוב(נכון... לא במסעדות יוקרה, אבל אוכל לא רע בכלל)
אז נכון שאפשר גם לאכול ארוחות ב 1000 באט ולשלם 2000-4000 באט ליום במלונות מפנקים יותר, אבל מי נוסע לתאילנד בשביל לשבת במלון
-
2000 דולר לתאילנדלדעתי הכל תלוי ברמת החופשה המובקשת על הבנאדם...
-
עדיאודליה, פשוט שילמת מחירים מוגזמים
זה שלא חיפשת או מצאת זה לא אומר שאין
יש אנשים שבאים להנות מתאילנד ויש אנשים שבאים למלון שבתאילנד
זה כנראה ההבדל...
-
2000 דולר לתאילנדשמע אין לי מושג מה זה הסכומים האלה שהם רושמים פה.הייתי לני שבועיים חיינו על 75 דולר ליום התפנקנו לא אמרנו לעצמנו לא על כלום, עם אטרקציות, אוכל במסעדות ישראליות 3 פעמים ביום שהן גם הכי יקרות, קנינו כל יום בגדים ושטויות, שתיה, מסיבות וזה הספיק לנו מעל ומעבר ואני מדברת איתך על סכום של יום ממוצע+ לינה , במלונות מרכזיים על החוף .
זה יספיק לך מובטח !!
-
2000 דולר לתאילנדגבר מבזבז 33 דולר יותר ליום...
-
סמי.... יש גבר..... ויש גבר -
סמי.... יש גבר..... ויש גבריש כאלה שחושבים שהיופי שלהם עושה להן את זה...