מסעדת דגים בפאטונג
-
היי אשמח להמלצות על מסעדות דגים טובות נקיות ובמחיר טוב באזור חוף פאטונג, שמעתי על מסעדת סאבוי אבל כשקראתי את הביקורות הן היו על הפנים..
תודה רבה מראש:)
-
מסעדת דגים בפאטונגשני מסעדות טובות שלא בדיוק מוגדרות כמסעדות דגים אך יש בהם גם דגים והכי חשוב טעים טרי ונקי:
מסעדה של מלון P.S
מסעדה בשם Number 6 (יש אותה בשני מקומות בפטונג)
על הרחוב השני ועל גבעה שעולים אליה מליד תחנת הדלק בפטונג)
גוגל מאפ -
מסעדת דגים בפאטונגעוד מסעדה מעולה שמגישה גם דגים ושאר מאכלים מעולים באיזור הפאטונג היא wine connection במתחם הבננה מול הטיילת של פטונג
-
מסעדת דגים בפאטונגמיליון מסעדות דגים יש בפטונג...
מה שסמי המליץ הן מסעדות טובות שגם אני נהניתי לאכול בהם.
במתחם שהוא דיבר עליו יש אולי תריסר מסעדות.בנוסף,אני ממליץ גם על number 5 .
אתה חוצה את הכביש ממול ה p.s מתקדם 2 דקות לכיוון הנגדי מה"בנגלה" עד שאתה מבחין בצד שמאל שלך במין מדרגה ממתכת בצבע אדום.כנס,הגעת למתחם.מסעדות פשוטות וטובות.
-
מסעדת דגים בפאטונגלאורך קו החוף. מאות מסעדות, כולל מסעדות סי פוד.
לדעתי כל עוד לא מחפשים איזה משהו ספציפי ומיוחד, פשוט לעבור על פני כמה ולהתרשם מהסחורה המוצגת בחוץ, טריות הדגים וכו', ופשוט לבחור ע''י אינטואיציה.
המסעדות דגים הכי טובות נמצאות לאורך חוף קארון.
wine connection שהומלצה פה היא מסעדה "פלצנית" ויקרה, בטח לא אחת שמוגדרת כסי פוד או דגים ( למרות שמגישים שם) יותר לכיוון ביסטרו איטלקי צרפתי או סוג של תאילנדי מערבי פיוז'ן.
-
מסעדת דגים בפאטונגאפשר את הכתובת של number 6 שנמצאת ברחוב השני ולא על ההר?
-
מסעדת דגים בפאטונגאם מה שחשוב לך זה אוכל טוב ופחות הנצנצים והריהוט המהודר, אז יש מסעדה פקיסטנית מצוינת (בשרים ודגים)לא רחוק מ Thanon Ratuthit Songroipi Road, לצערי רוב הזמן בטיול הייתי מסטול אז לא ממש זוכר, אם את יוצאת מSongroipi Road זה לא לכיוון הבנגלה רוד, לצד הנגדי, 20 30 מטר משם באחת הסמטאות הקטנות, יום אחד נדבק לי טפיל (איש מכירות שלהם) לעורק ראשי וגרר אותי כמעט בכח למסעדה, למזלו בדיוק סעד אצלו אורח מסויים ושהרחתי את הריח של המנה שהוגשה לו נדלקתי!
כל מי שהבאתי איתי אחר כך למסעדה ליקק את האצבעות
נקי, טעים ברמות ולא יקר
-
מסעדת דגים בפאטונג
רוב הזמן היא מלאה לכן כדאי ללכת להיא על הגבעה,גם יש תצפית נחמדה...
Number 6 -
אני אישית הייתי חושד מלקבל עצות מ....מי שהעיד על עצמו כ:
"לצערי רוב הזמן בטיול הייתי מסטול אז לא ממש זוכר" -
אני אישית הייתי חושד מלקבל עצות מ....וגם אם הוא זוכר-
כנראה שהמאנצ'יז שיבש את כושר השיפוט האובייקטיבי לגבי טיב האוכל

-
אני אישית הייתי חושד מלקבל עצות מ....דוקא אהבתי את התגובה קצת הומור עצמי מה לא בסדר , לגבי הענין , שאלה לגבי המלצה על מסעדה בתאילנד זה כמו לשאול איזה בית הכי יפה באמסטרדםאו בסאן פרנסיסקו , כולם יפים וכל המעסדות טובות
דוקא אני חושב שהמסעדות היקרות בכל האתרים סתם מחלבות כספים אותה איכות קצת יותר פנסי זה יש גם בתל אביב לא צריך לנסוע עד שם
-
אני אישית הייתי חושד מלקבל עצות מ....בתור אחד שחי קצת בפוקט באיזור פטונג אני יכול להמליץ על מסעדת "פועלים" מעורבת שמיועדת בעיקר לתאילנדים אבל גם לכאלה שהם זוגות מעורבים ולכן יש בה גם תפריט באנגלית, המחירים שם זולים מאוד והאוכל מ-ע-ו-ל-ה !!!!!
יש שם עוף בגריל מעולה...
דגים על האש...
מנות תאילנדיות מסורתיות....
בקיצור המון דברים והכי חשוב מחירים נוחים מאוד.
המסעדה נמצאת ליד ברחוב sainamyen מיקום המסעדה
שיהיה בתאבון....