ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כמה שאלות

פורום תאילנד
    9
    12
    4698
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • adib3
      adib3 נערך לאחרונה על ידי

אני מתכננת טיול לתאילנד אחרי צבא עם חברה באוגוסט ויש לי כמה שאלות.

1. בכללי- ההעדפה היא לסגור הכל מראש או להשאיר פתוח ולהחליט במקום? את כל מה שקרוב לפול מון כבר סגרתי, אני שואלת לגבי השאר. זה יהיה יקר יותר או ההיפך?

2. יש המלצה לגסטהאוס זול ונקי (סביבות 800 באט ללילה) בצ'אנג מאי שקרוב לאטקרציות העיקיות ובמיקום מרכזי?

3. מה שמוביל אותי לשאלה- כמה זמן כדאי להקדיש לצ'אנג מאי מעבר לטאנה? מה עוד אפשר לעשות מעבר לאומגות? וכדאי לעשות את זה טיול מתגלגל או כל פעם לחזור למלון?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אייל28נתניה
        אייל28נתניה נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות

היי לירון,

1. אם את סגורה על המסלול שלך אז עדיף לסגור הכל מראש, יצא לך הרבה הרבה יותר זול...

2. אם את מתכננת לעשות את הטיול של טאנה אז את יכולה לישון בגסט האוס של החברה וגם תקבלו עוד לילה מתנה בחינם במסגרת הטיול.

3. בדר"כ שווה להקדיש לצאנג מאי לפחות 5 ימים עם הטיול גיפים או בלי...

• המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
          המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות

במיוחד לגבי טיסות הפנים אמליץ לכם לסגור את הדברים לפני זה יכול להוזיל משמעותית את המחירים תעשו שיעורי בית לגבי המסלול והזמינו לאחר השוואות מחירים באינטרנט ומול סוכני הנסיעות 

• סוכנות נסיעות ישרא תור תאילנד
            סוכנות נסיעות ישרא תור תאילנד נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות

1. במידה ואת יודעת מה את רוצה ומתי, תסגרי מראש.

2. מלונות מאוד זולים יחסית , ניתן למצוא מלונות מצויינים בתקציב של עד 1500 בהאט, הייתי ממליץ דווקא שם לקחת מלון ולא גאסט האוס.(בניגוד לאיים).

3. בין 5-7 ימים, אומגות, טרקטורונים, טראקים, שווקים זולים יחסית לאיים וכ'ו...

• מאירקה23
              מאירקה23 נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות

לטיול אחרי צבא, מלבד טיסות ואולי הלילה הראשון, לא הייתי סוגר כלום הגמישות שלכם חשובה יותר מכמה באטים לכאן או לשם..

הייתי קובע מסגרת זמן לכל מקום ומזמין טיסות פנים.

בהגעה לזרוק את התיקים ולצאת לסיבוב כדי למצוא גסט האוס,לאחר שראיתם את החדר.

לגבי מה שכתב ישרא תור- בדיוק הפוך- זה שהמלונות בצפון זולים לא אומר שתצטרכו אותם, כי בהנחה ותטילו בצפון, תגיעו לחדר גמורים בערב ולא תמצאו זמן להתפנק במלון ולכן אם רוצים להשקיע במלון עדיף לעשות זאת באיים ששם בטן גב זאת הפעילות העיקרית.. 

גסט האס מומלץ :מנדלה

• ran222
                ran222 נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות

מסכים עם מאירקה- תסגרו רק את הלילה הראשון מראש.

במיוחד שאתם מגיעים באוגוסט שזה לא חודש שיא בתיירות.

ממליץ לכם להכין מראש רשימה של 2-3 אופציות לינה בכל יעד , כדי שתהיו ממוקדים בחיפושים כשתגיעו ליעד.

בניגוד למה שרשם אייל- בכל פעם שהייתי בתאילנד בעונה החלשה, קיבלתי מחירים זולים יותר כאשר סגרתי את המלון רק כשהגעתי. זה תמיד היה יותר זול מאתר המלון, ויותר זול מכל סוכנות.

• lio nh
                  lio nh נערך לאחרונה על ידי

מה קורה איתך RAN

מה אתה רוצה שהחברים יגיעו לתאילנד ויתקעו ברחוב עם המזוודות בלי מלון???

הרי כולם מבינים שלמצוא מלון בכל אחד מאזורי התיירות בתאילנד זו מסימה כמעט בלתי אפשרית !!angel

למה לכם שבור את הראש והרגליים?? תזמינו הכל.. טיסות לינה וכו' מראש ! ורצוי חצי שנה לפחות לפני הטיסה!! המחירים רק יעלו ולא ישאר לכם מקוםsad

ועכשיו ברצינות,

אני דווקא כן חושב שבמידה ומגיעים למקום מסוים בפעם הראשונה ולא מכירים יכול להיות פתרון נחמד ונוח להזמין לילה או שניים מראש ולהחליט בהתאם לשירות ולמיקום אם מתאים או לא להאריך

אבל לא הייתי נסחף 

• ran222

מה קורה איתך RAN

זה בדיוק מה שרשמתי, להזמין רק את הלילה הראשוןlaugh

באופן כללי אני חייב לציין שמשום מה יש לישראלים נטייה להזמין הכל מראש בתאילנד ,בלי להתחשב בתקופה הרלוונטית.

רוב התיירים האירופאים/אמריקאים שיצא לי לפגוש במוניות/מעבורות/טיסות - הגיעו ליעד שלהם ללא הזמנת מלון והעדיפו לבחור לפי ראות עיניהם.

אני גם לא אוהב את ההפחדות של "חבל לבזבז כמה שעות על חיפוש מלון ביעד" - סה"כ אפשר לעשות את זה ב20-30 דקות (למשל בהאדרין או בריילי שם הכל במרחק הליכה) או בשעה (בפוקט/קוסמוי למשל, בהנחה שהגעת עם כמה כתובות של מקומות מומלצים).

• אייל28נתניה
                      אייל28נתניה נערך לאחרונה על ידי

מה קורה איתך RAN

ran222  אני לא יודע כמה ניסיון יש לך בתאילנד ובאיתור מחירים טובים...

לי במקרה יצא לעבוד בסוכנות נסיעות בתאילנד כך שאני יודע בדיוק איך המערכת עובדת ביחס אלייך...

אני יכול להגיד לך ב100% שתמיד המחיר שתקבל דרך סוכנות נסיעות אם תזמין מראש תהיה זולה יותר...אין צורך להזמין חודשים מראש כי כל החוזים שהסוכנויות מחזיקות הם שנה קדימה כך שהמחירים ידועים מראש ולא משנה כמה זמן מראש תזמין את החדר, הדבר היחיד שיכול להשתנות זה זמינות החדרים אבל יש כל כך הרבה אופציות כך שאם מלון אחד תפוס, תמיד יהיו עוד מספיק אחרים....

רוצה עוד טיפ ?

תמיד המחיר שתקבל מכל הסוכנויות בהזמנה מראש בטלפון או דרך האתרים אונליין תהיה זולה יותר מאשר אם תגיע פיזית לסוכנות ותזמין במקום וגם במקרה הזה המחיר עדיין יהיה יותר זול מאשר שתלך פיזית למלון.

המצב היחיד שבוא המחירים שתקבל יהיו זהים לסוכנויות יהיה במחירי גסט האוסים.

המרווחים של הסוכנויות הם זעומים עד אפסיים ולכן אם מחפשים גסט האוס אין צורך בשום סוכנות נסיעות.

נ.ב

לגבי האופציה להגיע ולחפש עצמאית מלון/גסט האוס : גם את זה עשיתי בעבר כך שאני יודע בדיוק במה זה כרוך...נראה אותך מגיע ליעד כלשהו שיורד בו מבול ואין לך מושג כמה זמן זה יכול להיות (לפעמים שעות) ואתה בנתיים "תקוע" עם התיקים בבית חב"ד ומחכה לצאת "לסיור האיזורי" בחיפוש אחר הגסט האוס/מלון בשאיפה לחסוך או לא להיות מקובע למסלול כלשהו מראש...זה גם בסדר שלא תבין אותי לא נכון אבל זה גם יכול להיות לא נעים לפעמים.

אם יודעים את המסלול מראש אפשר לחסוך בטיול מאות שקלים וזמן יקר בחיפוש מלון וכדאי להזמין מראש.

והכי הכי חשוב....לשתות המון מים כי חםםםםםםםם laugh

• ran222

מה קורה איתך RAN

אייל

לשמחתי יש לי נסיון לא מבוטל בטיסות והזמנת מלונות בעולם בכלל, ובתאילנד בפרט.

בנוסף, אבי הוא מנכ"ל מלון ועובד בתחום כל חייו כך שאני יודע בדיוק את השיקולים של העסק וכיצד הדברים נסגרים בפועל. 

קשה לי עם הקביעה הנחרצת שלך לגבי זה ש100% מהמקרים תקבל מחיר טוב יותר בסוכנות מאשר במלון עצמו - מאחר וזה פשוט לא נכון, בטח ובטח בlow season.

כאשר אני מתכוון להזמין את המלון רק בשטח, אני תמיד מבקש הצעות מחיר מראש מכמה סוכנויות לגבי האופציות שנראות לי, כדי לדעת לאילו טווחי מחירים לצפות.

תאמין לי שאין לי שום סיבה לשקר כשאני אומר לך שבחלק מהמקרים (ברור שלא בכולם) קיבלתי מחיר טוב יותר כשהגעתי למלון והסברתי בצורה רגועה ועם חיוך שאני מתכוון להישאר למינימום 3-4 לילות, ושאלתי מה המחיר הכי טוב שאוכל לקבל.

דוגמא אחת שזכורה לי היא לפני שנתיים בביישור בקופנגן. כל ההצעות מהסוכנויות עמדו על כ1650-1800 באט ללילה וכשהגעתי למלון עצמו קיבלתי מחיר של 1350 באט לאותו סוג חדר שביררתי עליו , מאחר והתחייבתי ל4 לילות (לא בתקופת הפולמון ובlow season)

מה לעשות שכשהשעה 12:30 המלון מעדיף להקטין את שולי הרווח שלו על לקוח ספציפי מאשר להשאיר את החדר שיעמוד ריק.

ותאמין לי שיצא לי בכל מיני מקומות בעולם להיתקע במזג אוויר בעייתי בזמן החיפושים- הכל עניין של גישהlaugh:

שולחים את בת הזוג למסג' ומסתובבים עם נהג מונית במשך גג שעה... זה לא מה שהורס לי את החופשה לפחות.

מסכים שזה לא כ"כ רלוונטי למשפחות עם ילדים אבל לזוגות זה לגמרי אפשרי ודי נוח .

• איציק 69
                          איציק 69 נערך לאחרונה על ידי

מה קורה איתך RAN

מסכים עם רן שבעונה החלשה ( מחוץ לדצמבר-אפריל) ניתן לקבל מחירים טובים מאוד בחלק מבתי המלון ,אוגוסט זה לא חודש חזק שם ואם מי ששאל לא סגור עדיין על מסלול ומעדיף להיות גמיש אפשר בהחלט להסתדר עצמאית .

• ad100
                            ad100 נערך לאחרונה על ידי

מה קורה איתך RAN

רק במלונות ברמה נמוכה שלשה כוכבים ומטה ניתן למצוא זול יותר במלונות הגדולים או לפחות אלה שעובדים עם אתרי האינטרנט הגדולים לא יקרא מקרה כזה כמעט לעולם , כי בו ברגע הם יוסרו מרשימת המלונות המומלצת באתר ואז יחפשו את עצמם במקום אחר 

כמעט מעולם לא קיבלתי מחיר זול יותר במלון איכותי , אני ממליץ בכל פנים לקנות מראש , מה שאייל אמר כאן היה מושלם 

ובטוח לא להסתובב שם בתאילנד לחפש מלון , עשיתי זאת כמה פעמים עקב אילוצים שונים וכל פעם הצטערתי מחדש ולשמחתי הייתי לבד כך שזה בטוח לא מומלץ למשפחה , לא יתן לכם כלום 

• 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון