מוטי טורס או המטייל ?
-
שלום לכולם.
פעם ראשונה בארה"ב . מתכוון לצאת לטיול מניו יורק למפלי הניאגרה . באוגוסט .
יש לכם הכרות או דעה על אחת מהחברות הללו ?
מישהו אולי טייל בשנה האחרונה עם אחת מהחברות ויכול לחוות דעה ?
תודה.
-
מוטי טורס או המטייל ?ממה שהבנתי, הטיולים למפלים על ידי החברות האלו הם בני יומיים, כאשר נטו זמן הנסיעה מניו יורק למפלים הוא כ- 9 שעות לכל כוון. שימו לב כמה זמן נותר לביקור שלכם שם.
לדעתי, עדיף לנסוע לשם בכוחות עצמיכם, ודוקא לשם יש תחבורה ציבורית רגילה (אוטובוסים, שהם זולים יותר או רכבת, או טיסה לבאפלו אם רוצים לחסוך זמן), ולהרחיב את הטיול קצת על מנת שיהיה לכם אפשרות לטייל בניחותא באיזור המפלים.
-
מוטי טורס או המטייל ?יש. גם. מסלול ל 5 ימים הכולל גם את שיט לאלף האיים , טורנטו , האיימיש , פילדלפיה , וושינגטון .
האם למישהו יש נסיון עם אחת החברות האלו ?
תודה.
-
מוטי טורס או המטייל ?אני הייתי בטיול לוושינגטון עם חברת "המטייל"(מזמן...).הטיול יצא מניו יורק וארך יומיים.היה טיול נהדר,הדרכה מעולה.
ממה שראיתי בתוכנייה שלהם,יש טיול לוושינגטון ליום אחד כיום.מעט מדי.
-
מוטי טורס או המטייל ?אני גם ממליץ על המטייל. עשיתי איתם לפני 9 שני טיול למפלי הניאגרה (של יומיים), והיה טוב, אבל את הטיול הזמנו כי לא היה באפשרותנו להשכיר רכב מפאת גיל.
אם באפשרותכם להשכיר רכב, אל תחשבו אפילו על טיול כזה, מכיוון שעם רכב תוכלו לטייל ברוגע וללא לו"ז מוגדר. מן הסתם גם תוכלו להאריך את המסלול בעוד יומיים-שלושה וליהנות באמת מהמקומות לאורך הדרך ואזור ניאגרה.
-
מוטי טורס או המטייל ?אחותי עשתה טיול לפני מספר שנים עם המטייל לניאגרה, כולל ווטקינגס גלן.
2 לילות, 3 ימים מלאים . ממליצה מאוד