ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

צפון איטליה

פורום אירופה
    6
    9
    1879
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nataly84
      nataly84 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אני מתכננת טיול לצפון איטליה לסוף אפריל, אשמח לקבל המלצות למלונות באזור אגם גארדה עם עדיפות לאזור הדרומי יותר.

ומאיזה חברת השכרת רכב כדאי להזמין?

תודה מראש!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • mottcka
        mottcka נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה

צהרים טובים 

לגבי הרכב "תזהר" לטעמי כל חברת השכרה פה בארץ מקבלת כעובדה חברה מקומית!!!! תבדוק את הרכב היטב ממכות וסימנים,(כמו בצבא) בנוסף תחזיר עם דלק מלא כי האיטלקים אוהבים ל........ חיל ,הכבישים סביב האגם ובכלל הינם צרים והעומס גבוה במיוחד בקיץ .

בכל מקרה בהצלחה סע לאט ותהנו

• nataly84

צפון איטליה

היי!

תודה על התגובה, אבל האם יש חברת השכרה מומלצת שלא תנסה לרמות אותי?

• baty18
            baty18 נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה

אני ממליצה על חברת יורופקאר, השכרתי דרכם כמה פעמים ותמיד יצאתי מרוצה. כמובן להוסיף ביטוח החזר השתתפות עצמית הכולל שמשות ומראות. וגם הרכבים שלהם תמיד מתחלפים כל 3 חודשים. בהצלחה וטיול מהנה.

• שירליץ
              שירליץ נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה

לגבי השכרת רכב, אין מנוס משיעורי בית - להרים טלפון לכמה סוכנויות, לבקש הצעות מחיר, לבקש הנחה (למשל בשלמה סיקסט יש הנחה יפה של הנוסע המתמיד של אלעל, באופרן הבנתי שיש הנחה יפה למועדון חבר...), ולוודא את נושא התוספות והביטוחים (אילו ביטוחים כלולים, האם נהג שני כלול במידה ואתם צריכים, ביטול או החזר השתתפות עצמית וכדומה).

לא יכולה להמליץ על מלון כי היינו בדירה בפסקיירה, מיקום מעולה. 

• שירליץ
                שירליץ נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה

לא הבנתי את המשפט "תחזיר עם דלק מלא כי האיטלקים אוהבים ל........ חיל".

אם תנאי ההשכרה הם שאתה אמור להחזיר מיכל דלק מלא, מה אתה מצפה שהם יעשו כשתחזיר מיכל דלק ריק? יספגו את העלות? על חשבון מי? ברור שאתה צריך לשלם, אלו תנאי העיסקה. זו לא "השחלה" זו העיסקה שחתמת עליה... 

• haim1952
                  haim1952 נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה

ערב טוב נטלי.

זו המלצתי ללינה,בדרום אגם גרדה.מלון אוליאוסו - בפרישיירה דל גארדה.

http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1259780/start-0/

לגבי השכרת רכב.

שכרנו רכב כולל את הביטוחים,בחברת  " אלדן " בארץ,את החברה בשדה התעופה של וורוונה,מייצגת קבוצת  " מג'ורה " האיטלקית.

ההזמנה היתה לפאסט סטיישן,ולמזלנו הטוב קיבלנו אלפא רומיאו דגם 159 .עקב אורכה הקצר יותר,מצאנו סידור מתאים לכבודה,ובחניונים המקורים, בריביירה הצרפתית,ועם מעט מיומנות,נכנסו ממש על הקשקש.

לגבי המלצת שירליץ,מסכים עם כל מילה,וזאת מנסיון מר.עקב לחץ הזמן לטיסה חזרה מוורונה,לא החזרנו את הרכב עם מיכל מלא,כפי שצויין בהסכם ההשכרה,ולכן שילמנו, מחיר יקר לכל ליטר שחסר,בתוספת עמלה ודמי ניהול.שובר ויזת הבטחון לא הושמד בחברת ההשכרה,עד שלא שולם החוב, שהגיע אלינו בדואר מאיטליה.לתשומת ליבך.

כמו כן,מצטרף להמלצות - לבדוק ולסמן את הליקויים,את מצב הנקיון ,ואת רמת הדלק, וזאת בטופס הקבלה,עם עותק עבורכם,למניעת סיבוכים בהחזרה.

טיול מוצלח ומהנה,חג שמח חיים.

• nataly84

צפון איטליה

תודה רבה לכל המגיבים!

• דני מהרץ
                      דני מהרץ נערך לאחרונה על ידי

צפון איטליה

היי נטלי,

אני לא כ"כ מבין את המושג "לרמות אותך", אף חברה (מימה שאני מכיר) לא רוצה להסתיר מימך פרטים. מה שכן יש הרבה בלבולים וחוסר הבנה כשזה נוגע למעמד חתימת החוזה, לכן אני ממליץ כמה דברים:

ראשית, תמיד מומלץ להשכיר מהארץ, להתנהל מול נציג מקומי, מעברית כשאת יודעת בדיוק מאיפה ומתי את מקבלת את הרכב, במקרה ולא קרה זה על החברה.

שנית, לדעתי חשוב שיהיה מאחורייך ארגון גדול, בינלאומי שמעמיד לרשותך פריסה רחבה של סניפים ןשל רכבים, במידה ואכן יש "פשלה" אפשר מהר מאד לפצות אותך.

בכל מיקרה, אני ממליץ לך בכל מיקרה להשוות מחירים ואז להחליט, היום בשוק השכרות הרכב יש המון סוגי חבילות שעשויות להיות רלוונטיות לך.

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון