טיול למערב השכרת רכב
-
שלום לכולם
בהמשך להודענה שרשמתי על המסלול איני קצת מבולבל בכל הקשור להשכרת רכב מתאים לתקופה זו
זוג+ילדה (14) . זמן 17 יום מסלול - סן פרנסיסקו-וגאס
אני רוצה להשכיר רכב נוח שיספיק לפחות ל- 3 מזוודות ולפחות 2 טרולי
האם צריך FULL SIZE ( ניסן מקסימה) או SUV ׁ(יונדאי סנטה פה או פורד אסקייפ)
איזה רכב מתאים??
תודה למשיבים
-
טיול למערב השכרת רכבבדיוק שאלתי לפני כמה ימים לגבי פורד אסקייפ עבור 2+2.
הבנתי שהוא קצת קטן.
הייתי הולכת על הפול סייז.
הוא גם יותר זול במעט.
-
טיול למערב השכרת רכברכב פול סייז אמור להספיק ל 3 מזוודות + 2 טרולים
לנו הספיק ל 4 מזוודות - אבל שניים מתוכם לא קשיחות - והיה צפוף.
לדעתי רצוי שאחת המזוודות או הטרולים לא יהיו קשיחים. במקרה הגרוע ניתן לשם טרול אחד מתחת למושב האחורי.
-
טיול למערב השכרת רכבתודה למשיבים. ושאלה נוספת בברור מחירי השכרות באתרים השונים מצאתי הפרש גדול מאוד בין אתר טרוולגיגסאו 608$ לבין אופרן ואלמו 810$ לגבי השכרת FULL SIZZE סן פרנסיסקו החזר בוגאס ל- 17 יום האם יתכן ? האם האתר הזה אמין וניתן להזמין דרכו ? בנוסף באתר הזה לא מחייבים דמי כיוון אחד שבשאר האתרים נדרש להוסיף?? אבקש חוות דעתכם
תודה מראש לכל המשיבים
-
טיול למערב השכרת רכבאתר מאוד אמין,לא בטוח שלא מחייבים על החזרה במקום אחר,שים לב אם אין הערה כזו ובכל מיקרה את ההזמנה תעשה מולם בטלפון על מנת לקבל הנחה נוספת מול המחיר באתר
-
טיול למערב השכרת רכבמה לגבי ביטוחים
ראיתי שבאתר שלהם לא מוזכר ביטוח צד ג' בכלל
בעוד באלמו ואופרן הנושא מודגש כיסוי עד מיליון דולר
-
טיול למערב השכרת רכביתכן והביטוח הוא ההפרש. בפעם האחרונה שכרנו מאלמו ישראל והיה בסדר גמור. אם כי לא היה ארוע שדרש מבחן. לאמריקאים יש ביטוח אישי ו הוא לא צריך ביטוח נוסף אבל לתושב זר הביטוח הוא תוספת נכבדה ויש לבדוק היטב.
-
טיול למערב השכרת רכבבטראוולג'יגסו כל הביטוחים כלולים. כעת אני נוסע ברכב של אלאמו ששכרתי דרכה, הכל בסדר, אם באתר כתוב שאין דמי החזר, אז אין. צריך לוודא שזה יהיה כתוב בוואוצ'ר.
-
טיול למערב השכרת רכבמוסיפה המלצה לטראבל ג'יגזו. אנחנו שוכרים רק דרכם ועד כה מרוצים מאד. הם אכן זולים משמעותית מהמתחרים.