בורי ראסה או קוקו האט
-
שלום,
אנחנו משפחה עם 3 ילדים ומתלבטים בין הנ"ל באוגוסט בקופנגן. מאחר שאנחנו נוחתים בסמוי בצהרים וצרכים לקחת מעבורת, מתחשק לנו לוותר על עוד נסיעה של 45 דקות לבורי ראסה, למרות ההמלצות החמות לגביו. החשש הוא שאנחנו מגיעים 7 לילות לפני half moon ואני תוהה לעצמי אם המלון יהיה עוד יותר מלא ישראלים שמגיעים למסיבה הזאת., מעבר לישראלידה שאני מבינה ממילא יש בו.
אשמח לשמוע מנסיונכם.
תודה
-
בורי ראסה או קוקו האטממליץ בחום על הקוקוהאט. נהנינו מכל רגע. היינו בדצמבר לא בתקופת הפולמון היה שקט ארוחת בוקר טובה חוף מקסים וחדרים מרווחים.
-
בורי ראסה או קוקו האטתודה. האם גם לחדרי הדלוקס יש לטפס במעלה ההר?
-
בורי ראסה או קוקו האטתודה. האם גם לחדרי הדלוקס יש לטפס במעלה ההר?
-
בורי ראסה או קוקו האטהכל תלוי באיזה סוג אנשים אתם במידה ואתם רוצים יותר להתבודד מקום שקט ופחות ישראלידה אז בורי ראסה בחוף טונג נאי פן שהוא יותר שקט
במידה ואתם מעדיפים מיקום יותר מרכזי עם אנשים ומוזיקה, הומה וגם קהל ישראלי אז קוקוהאט .
שניהם מלונות טובים אשר מקבלים ביקורות טובות מהמטיילים.
לגבי חדרי הדלוקס בקוקוהאט החדרים הללו לא נמצאים על ההר אלא במיקום יותר קרוב לבריכת המלון .
-
בורי ראסה או קוקו האט7 לילות לפני הפולמון קופנגאן רוב הסיכויים תהיה ריקה לגמרי, הייתי ממליץ לישון במרכז, קוקוהאט או "סאריקאנטאנג".