טיסה לדלהי עם Aeroflot
-
ההצעה הזולה ביותר שמצאת כרגע עם עם Aeroflot. אשמח לשמוע חוות דעת על טיסה עם חברה זו.
בנוסף, אם ניקח את הטיסה הזו,בדרך הלוך יש לנו 13שעות המתנה במוסקבה(נחיתה ב5 בבוקר והמשך בשש בערב) , האם אפשרי לצאת לטייל בעיר?איך?
-
טיסה לדלהי עם Aeroflotאנחנו טסנו איתם לסין (לפני שלוש וחצי שנים) והיה בסדר גמור. בהלוך היה קונקשן קצר שפספסנו, אז קיבלנו מלון על חשבון החברה והעברה לטיסה למחרת.
הטיסות עצמם בסדר, בזמנו לא היו מסכים אישיים והסרטים במסכים המשותפים היו ברוסית, אבל חוץ מזה סטנדרטי.
-
טיסה לדלהי עם Aeroflotמה הסיבה שפיספסתם את הטיסה? אני חוששת כי בחזרה יש קונקשיין רק של שעה ועשרים. וכל הטיסות לארץ יהיו מלאות (חג שני סוכות)..
-
טיסה לדלהי עם Aeroflotחיובי אפשר לצאת לטייל.
בעבר פורסמה כאן ידיעה על סטודנטים רוסים שהם מעיין מדריכי דרך
שמדריכים תיירים שיש להם המון זמן עד טיסת ההמשך בסיורים במוסקבה
צריכים לתאם איתם על מיפגש במוסקבה.
המייל שלהם פורסם כאן בעבר מקווה שמישהו מהפורום יעזור לכם
בזה.
-
טיסה לדלהי עם Aeroflotמה לגבי הקונקשיין הקצר חזרה?
-
טיסה לדלהי עם Aeroflotאם זה קונקשן קצר של 4- 5 שעות אז אין טעם לצאת למוסקבה
מכוון שלא יהיה לכם זמן סביר לטייל ולחזור לטיסה.
-
טיסה לדלהי עם Aeroflotבהלוך יש לנו קונקשיין ארוך של 13 שעות ואז נצא לטייל.
השאלה השנייה שלי הייתה לגבי החזרה, שיש לנו רק שעה ועשרים דקות,עם מעבר מטרמינל F לטרמינל D האם זה מספיק בכדי לא לפספס את הטיסה או גם פה לקחת טיסה עם קונקשיין ארוך של 11 שעות.
-
טיסה לדלהי עם Aeroflotלדעתי ממש לא כדאי לשנות לקונקשן ארוך.אם אתם ממשיכים עם אותה חברת
תעופה והטיסה הראשונה למוסקבה מגיע מאוחר אז טיסת הקונקשן מעוכבת
קצת כדי לאפשר לנוסעים לתפוס את טיסת ההמשך.והיה וטיסת ההמשך זזה בלעדיכם
אז החברה מחויבת לעלות אותכם בטיסה אחרת וזה כולל גם מלון.
-
טיסה לדלהי עם Aeroflotלגבי מוסקבה, היציאה ומה לעשות - קרא את בלוג שלי בנושא.
-
טיסה לדלהי עם Aeroflotהחלטנו לשנות את הטיסה חזרה לקונקשיין ארוך. נטייל במוסקבה גם בהליך וגם בחזור. אם בחזור נהיה עייפים לטייל נקח חדר אחד במלון בשדה. מישהו מכיר מדריכים טובים? אנחנו פשוט אוהבים לקבל אינפורמציה על האתרים ולא רק לשוטט.
-
טיסה לדלהי עם Aeroflotאת יכולה לקנות באינטרנט את הפרק של מוסקווה בלונלי פלנט. יצא זה עתה.
אם אתם מחליטים שלא לתת לציוד ללכת אוטומטית ליעד הבא, ישנם מקומות איחסון בשני הטרמינלים האמורים. אני חושב שיש בזה כדי הקטנת סכון לאובדן ציוד.
-
טיסה לדלהי עם Aeroflotיש סיור חינם ע"י סטודנטים (מומלץ להשאיר טיפ)
עשיתי את זה בטיול האחרון להודו והיה ממש כיף, המדריכה הייתה על הכיפאק והיו אנשים מכל העולם (סין, קוריאה, גרמניה, ספרד, מצרים (!) ועוד)
אגב טיפ לא קשור - כשמגיעים לנקודות האיסוף ליד הפסל של שני החבר'ה - מומלץ להמשיך קצת, לחצות את הכביש ולהכנס לכנסיה הקרובה. ריח הקטורת, השירה והמראה של הכמרים/נזירים היה מהפנט! הייתי שם קרוב לשעתיים (חיכיתי לשעה של התחלת הסיור).
-
טיסה לדלהי עם Aeroflotתודה, מיד נשמר במועדפים לקראת הנסיעה נרשם
-
טיסה לדלהי עם Aeroflotאנחנו (משפחה עם 3 ילדים) טסנו איתם לסין בחגי תשרי האחרונים והטיסה היתה בסדר גמור! בחזור הטיסה ארצה חיכתה כ-20 דקות לקבוצת נוסעים שהגיעה בקונקשיין הקצר מהודו..
-
טיסה לדלהי עם Aeroflotאז ההמלצה שלכם זה לא לשנות את הכרטיס?
-
טיסה לדלהי עם Aeroflotאנחנו הגענו מהודו ב2012 למוסקבה ומשם לישראל בקונקשן קצר מאוד (כשעה למיטב זכרוני). לא הייתה שום בעיה עם המזוודות, נציג של אירופלוט ליווה אותנו על מנת שלא נתעכב יתר על המידה בטרנזיט...
לדעתי זה עדיף על קונקשן ארוך (שחווינו בדרך להודו...) ולא הייתי משנה את הטיסה.
-
טיסה לדלהי עם Aeroflotטסנו עם חברה זו לתאילנד החודש דרך מוסקבה והיה מצוין. מטוסים מודרניים, עמידה בזמנים ושרות מצוין. מומלץ
-
טיסה לדלהי עם Aeroflotחזרתי אתמול עם אירופלוט מסנט פטרסבורג. חברה מצוינת.
בעבר נסעתי איתם לדלהי דרך מוסקבה עם הקונקשיין הארוך בהלוך ובחזור והתקשרתי עם החבורה שעושה את סיורי החינם האלה במוסקבה. הם היו מקסימים. אל תשכחו להשאיר טיפ בסוף הסיור.
-
טיסה לדלהיעם Aeroflotחזרנו אתמול מדלהי עם אירופלוט. בהלוך היה קונקשיין של 13 שעות שניצלנו לטיול בעיר. בחזור היו שעה ועשרים דק'. יצאנו מהמטוס בזריזות ולאחר ביקורת הדרכונים, צעדנו כ20 דק לטרמינל D, ואחרי הכל ישבנו עוד כחצי שעה בהמתנה לעליה למטוס. אין סיבה לקחת קונקשיין ארוך.
-
טיסה לדלהיעם Aeroflotתודה, זה בדיוק כמו הכרטיס שלנו.
גם אנחנו מתכננים לצאת לביקור של כמה שעות במוסקבה.
כיצד עשיתם את הויזות להודו? האם רק מלאתם טופס וקיבלתם את הויזה בהגעה או שעשיתם תהליך מלא בארץ?