קטוביץ-קרקוב
-
הי לכולם, מתלבטת לגבי לינה אחרי נחיתה בקטוביץ בערך באחד בלילה...האם כדאי לעשות את הנסיעה לקרקוב בלילה או ללון בקטוביץ ולחכות לבוקר? אנחנו עם 3 ילדים.... האם מישהו היה בקניון קטוביץ ויכול להשוות את המחירים לקניונים של קרקוב? תודה ליועצים....
-
קטוביץ-קרקובאנחנו גם עם 3 ילדים והיינו באותה התלבטות. לבסוף הזמנו לילה במלון שנמצא ממש ליד השדה בקטוביץ.
למוחורת בבוקר נאסוף את הרכב השכור מהשדה ונתחיל בטיול בנחת.
-
קטוביץ-קרקובלא תכננו להשכיר רכב בכלל...לכמה זמן אתם נוסעים?
-
קטוביץ-קרקובנסיעה של שעתיים לפנות בוקר עם ילדים זה לא קל.
ממידע שאספתי יש כמה בתי מלון צמודים לשדה תעופה עם הסעה חינם.
מציע ללון באחד מהם ולחזור למחרת לשדה תעופה לשירות הסעה לקרקוב, דרך האתר הזה שנותן הנחה לילדים. תבררי מולם אולי אפשרי לאסוף אתכם ישר מבית המלון בבוקר.
תהנו.
-
קטוביץ-קרקובנוסעים לעשרה ימים כשיעד הטיול העיקרי היא דווקא סלובקיה.
פולין מתוכננת ליומיים האחרונים שלפני החזרה הביתה.
-
קטוביץ-קרקובנסי לחפש את הסיכום של ענתת,היא היתה עם ילדון אחד אומנם,אבל ביקרו בפארק בקאטוביץ וגם קניון.
השאלה הגדולה לכמה זמן החופשה? האם יש טעם ליום-יומיים בקטוביץ.
-
קטוביץ-קרקובללון בקטוביץ
אין הבדל משמעותי בין המחירים
-
קטוביץ-קרקובאין טעם להשאר בקאטוביץ'. לא התרשמתי שהקניון הגדול שם (ליד הפארק) זול יותר מקראקוב.
כן הייתי נשארת ללון בקאטוביץ' בגלל שהנסיעה הארוכה בשעה הזו עם הילדים עם קשה, ולהגיע לעיר גדולה כמו קראקוב ב 2-3 לפנות בוקר זו לא מציאה.
הכי הגיוני אחד מהשניים - או כמו שמיקי עשה לפני שנה, ללון במרכז קאטוביץ' כמה שיותר קרוב למקום שיוצאות הנסיעות לקראקוב. או לקחת מקום ליד השדה עם הסעה חינם (יש כאלה) ולחזור בבוקר לשדה עצמו משם להזמין הסעה.
היתרון בלינה במרכז קאטוביץ' הוא שיש גמישות בשעת הנסיעה לקראקוב, אין צורך להזמין אותה מראש, יש המון מיניבוסים ואוטובוסים (מיקי המומחה לדעתי).
החסרון זה חצי שעה נסיעה בלילה, אבל זה לא נורא.
היתרון בלינה ליד השדה ברור, קרוב ונוח באמצע הלילה, אבל צריך להזמין הסעה בשעה מסויימת מהשדה לקראקוב, כלומר לקום עם שעון מעורר, ואם הזמנתם מאוחר "ליתר בטחון" וחלקכם התעורר מוקדם אז אין מה לעשות שם, בקיצור קצת מבאס.
-
קטוביץ-קרקובאני תומך במה שענת תומכת, אם אין יכולת למשוך עוד כשעה ומחצה עד קראקוב, לפחות להתאפק עוד חצי שעה עד ההוסטל בקאטוביץ'. להתעורר באיזי, הרי אתם אחרי לילה לבן , לגשת לבית הקפה מאפייה הקרובה (מולהשוק הקטן), לאכול ארוחת בוקר נהדרת וקפוצ'נו טעים. לפרוט קצת כסף בבנק ולפני הצהריים לתפוס שאטל/אוטובוס לקראקוב.
דרך הכי טובה לדעתי להתחיל הטיול.
מלבד זאת קאטוביץ' לא מעניינת ואין מה להתעכב בה מעבר לאמור לעיל.
בקראקוב יותר מתויר, יותר נעים ועדיף שזה יישאר העיקר.
גם בחזור לשד"ת להשתמש בשאטלים הרבים ללא תלות בהזמנה ויש אינספור אפשרויות שרובן זולות , יעילות ובתדירות גבוהה.

-
קטוביץ-קרקובבמחשבה שניה,ועוד לפני שחזרו לספר לכמה ימים החופשה בכלל...
הייתי מזמינה הסעה ישירה לקרקוב,כמו שעשו חלק מהחבר'ה כאן(גם אנחנו).
נרשמים באתר שלהם,המיניבוס ממתין מחוץ לאולם השדה תעופה,יש לנהג רשימת הנוסעים.מגיעים לקרקוב בלילה ,כן,פחות נעים והולכים לישון.
בבוקר,מתי שבא לכם מתעוררים לארוחת בוקר מאוחרת ומתחילים בחופשה.
לכך צריך להזמין מלון/דירה עם קבלה 24 שעות.
לרשום כתובת מדוייקת באותיות גדולות של המלון/דירה( לא כמוני שבקושי ראינו את הכתובת
)ולמה אני חושבת כך?
בכל מקרה מגיעים בלילה,מעבירים את הילדים למלון בשדה או שאטל חצי שעה למלון ביניים,עד שנכנסים למיטה,מתרגלים למזרון,קמים לבוקר של מי מה אוכל,,,עם ילדים זה קצת יותר מסובך מסנדוויץ טוב,ומגיעים להסעה/אוטובוס לקראקוב.
בקרקוב,בדרך כלל האוטובוסים עוצרים בתחנה המרכזית,ומשם להגיע במונית למלון/דירה.במקרה הטוב תגיעו בצהריים,רעבים ועייפים.
הסעה שיוצאת משדה תעופה,בתוספת כמה זלוטי מביאה אותכם ישר לפתח המלון.תוספת תשלום ישירות לנהג.על השרות בכלל אפשר לשלם באשראי באתר או מזומן לנהג(יש הפרש מחיר)בזמנו היה 50 סלוטי לאדם
אמה
*המלצה,להביא קצת נשנושים/חטיפים,לחבר'ה הבוגרים שלי,פתאום התעורר הרעב בשעת הלילה
-
קטוביץ-קרקובתודה ריפי, התמונות האלו לא חוקיות בפסח....
שלח לי עוד קצת, בלי קמצנות
בינתיים שריינתי לינה גם בקרקוב עצמה וגם ליד השדה
נחליט אחכ....אם כבר נוסעים לקטוביץ עדיף למשוך עוד שעה לקרקוב.
אמה קראתי את הבלוג שלך, מכירים עוד סיפורי טיול לקרקוב? אנחנו אגב 4 לילות
תודה לעונים, תרבחו ותסעדו ! -
קטוביץ-קרקובתרבחי, תתרווחי, תסעידי ותסעדי
תמונות יש אלבום מלא... תני לאצבעות ללכת במקומך בדף הספר!
-
קטוביץ-קרקוביש עוד כמה סיכומים
פארק המיים בקרקוב,האתר שלי ברוסית,נסי למצוא באנגלית
לא נכנסנו לראות מה יש במערת Dragon’s Den,במתחם וואבל,היו שם המון ילדוס..להם אולי מעניין.
שייט קצר,רכיבה בכרכרה יפה,תבחרו סוסים הכי יפים...
גם סיור בקלנועית נחמד,אמרו שיהיה גם הסבר בעברית..בחרנו ברוסית ותרגמתי לילדים.
כדאי לעבור את הגשר לכיוון חוף,לשעת ערב או בוקר שמשי.נעים ,יש כמה נדנדות,ואם העיר מתחילה להכביד זה המקום.בערב,לא לשכוח למרוח משהו נגד יתושים.
ב4 לילות לקרקוב,הייתי מוותרת על לינת לילה בקטוביץ,גם אם מעייף.
-
קטוביץ-קרקובבשביל הקטנה שלך ליידי די, אל תפספסי את הדרקון שיורק אש מאחורי הטירה מצד הנהר. למערת הדרקון לא נכנסנו.
-
קטוביץ-קרקוב
-
קטוביץ-קרקובגם אני באותה סירה ועם אותם התלבטויות.
שריינתי כרגע מלון ליד השדה.
איך מזמינים שאטל לקרקוב מהשדה? אשמח לקישור.
מיקי אתה יכול בבקשה לצרף קישור לטיול שלך בקרקוב אני זוכרת שנתת שם הרבה אינפורמציה בנדון.
-
קטוביץ-קרקובאחרי שמיקי העלה תמונות אני לא יכול להשאר עדיש

נמל התעופה קטוביץ

טרמינל הגעות בנמל התעופה בקטוביץ

נחיתה בקטוביץ

האכסניה בה לנתי בקטוביץ, קרובה לתחנת הרכבת ולמקום יציאת האוטובוסים/מיניבוסים לקרקוב.

-
קטוביץ-קרקובמיקי- ראיתי שהטיול מצורף . תודה.
OZZZ- אנחנו עושים את אותו מסלול בקיץ. היכן שכרתם רכב?
-
קטוביץ-קרקובגלי,הכול מצורף כאן באשכול.
ההסעה של יערי,שלנו ודבורה נדמה לי,ישירות מהשדה matuszek
גם סיפור של מיקי,
וזאת בדיוק התמונה שצירפתי על ילדים ע' הדרקון,מהצד של הנהר.משם גם עולים לשייט. להיזהר יש המון דוכנים עם כל מיני בובות דרקון למזכרת

אבל,במתחם של וואבל ראיתי כניסה למערת הדרקון..
יש כרטיסי כניסה משולבים ויש רק לפי מקומות ספציפיים.עם ילדים תבחרו במה שמתאים יותר..שלי,הגדולים,לא רצו להיכנס לחדרי החדרים
עשינו רק חלק.מאוד נהנו מסיור בתוך הגנים סביב.
*אסור להכניס תיקים פנימה,יש סוג של מלתחה עם מספרים להשאיר תיקים/מעילים.